atsoft Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ενα δυσκολάκι... 9 δισκέτες ήταν στην amiga, adventure όπως καταλαβένετε...
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Innocent Until Caught; Πολύ ωραίο παιχνίδι. Δεν νομίζω όμως να το είχα παίξει, μόνο reviews πρέπει να είχα διαβάσει. Αλλά το θυμήθηκα από το GUI του.
atsoft Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Σωστόοοος! Ναι είναι λιγο σπάνιο, το ειχα παίξει, πολυ καλο (για την εποχη του κ οχι μονο). Αν θελεις βάζεις! Αλλιως ας βαλει οποιος θελει, τωρα ειναι αργα, ίσως αυριο. Σωστοοοοοος!!
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εννοείται μετά από τόσα χρόνια, ακόμα μετανιώνω που δεν έπαιξα ποτέ εκείνα τα καταπληκτικά adventures που βγήκαν στα τελευταία χρόνια της Amiga 500 (πχ. Beneath a steel sky, innocent until caught, Lure of the temptress, Rise of the dragon και πόσα άλλα). Τέτοια ώρα που είναι (και μετά από τόσο Xcom) δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο παρά αυτό: Πάντα είχα την εντύπωση ότι είχε βγει και στην A1200, σε περίπου 30 δισκέτες (δεν νομίζω να υπάρχει άλλο παιχνίδι με περισσότερες από 15-20). Αλλά τελικά μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε ποτέ, γιατί όλες αυτές οι δισκέτες δεν αποτελούσαν επίσημη κυκλοφορία άλλα CD rip που πουλούσαν οι διάφοροι πειρατές της εποχής.
Greygore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ...Beneath a steel sky, Lure of the temptress... Αυτά τα δυο τουλάχιστον τα βρίσκεις free αν κάνεις account στο GOG.com (όπως επίσης και το σχετικά άγνωστο Dragonsphere, τα δυο παιχνίδια Ultima Worlds of Adventure και το Ultima IV), πλήρως συμβατά με Windows 7 (μέσω bundled DOSBox). Bonus επίσης οτι είναι τα "talkie" versions των παιχνιδιών. Όσο για το screenshot, μου θυμίζει έντονα Battletoads, αν και τα συγκεκριμένα εγώ τα'χα παίξει σε NES/SNES, οπότε δεν είμαι και 100% σίγουρος . 1
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ε εντάξει, τώρα πια πέρασε ο καιρός. Το θέμα ήταν να τα είχα παίξει τότε. Αν τα βάλω τώρα είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ πάνω από μισή ώρα, συνεπώς προτιμώ να τα βλέπω στο youtube και να αναπολώ τα νιάτα μου Αν και τα χρώματα μοιάζουν με αυτά του Battletoads, δεν είναι αυτό.
akisk Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 H αίσθηση που μου αφήνει το screenshot μου θυμίζει σκηνικό από Dragon's lair / space ace με χαρακτήρες από το Gobliiins πχ. Πρέπει να είναι από κάποια σάπια κονσόλα που έπαιζε interactive games γιατί το screenshot παραείναι "κινηματογραφικό". χμμμ
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Καλά το πας. Όντως είχε βγει για κονσόλα (μόνο μία), η οποια αποδείχθηκε πέρα για πέρα σάπια και είχε μικρό χρόνο ζωής. Γενικά όμως ήταν πιο playable από το Dragon's Lair, αν και είχε παρόμοια γραφικά (γι' αυτό και το rip της Amiga ήταν 30+ δισκέτες!).
shadowmann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 το little devil είναι?αν και έχω την εντύπωση ότι δεν γραφόταν έτσι.
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ναι, πολύ σωστά. Είναι το Litil Divil (ούτε εγώ είμαι σίγουρος πώς γράφεται )
atsoft Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Shadowman θα βάλεις? Αλλιως θα βαλω αυριο ενα εγω.. Μπραβο που το βρηκες δεν το ήξερα αν και παρακολουθουσα τα amiga games μεχρι που δεν βγαιναν αλλα...
shadowmann Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 sorry παιδιά αλλα χάλασε το τροφοδοτικό ...(που να μην ήταν και corsair...και καινούργιο μάλιστα...) οποτε βάλε εσύ! =)
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Shadowman θα βάλεις? Αλλιως θα βαλω αυριο ενα εγω.. Μπραβο που το βρηκες δεν το ήξερα αν και παρακολουθουσα τα amiga games μεχρι που δεν βγαιναν αλλα... Για την ακρίβεια το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το CD32 της Commodore, αλλά απ' ότι ξέρω υπήρχε και τρόπος να το παίξεις σε Amiga 1200. Σαν gameplay δεν ήταν κάτι το αξιόλογο, όμως είχε πολύ όμορφα γραφικά. Συνολικά ήταν σίγουρα καλύτερο από Dragon's Lair, Space Ace κλπ.
atsoft Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Άλλο ενα amiga game doom style. Οχι πολυ γνωστο μονο σε οσους ειχαν amiga 1200.. (aGA) Με τα "+" "-" Μεγαλωνες και μικρηνες την οθονη για να "σηκωνει" τα γραφικα καλυτερα, για την εποχη ειχε πολυ καλα γραφικα..
atsoft Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εβαλα δυσκολο ε?? Αν δεν βρεθει σε 2-3 μερες θα το στειλω στο ποταμι να σας πεί χεχε. Ηταν 4 δισκετες αν θυμαμαι καλα, ηταν μονο AGA (a1200) , Το ονομα αρχιζει απο Β
Προτεινόμενες αναρτήσεις