Greygore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Σωστός @Bigi444444 (ξέχασα κανά "4"?) Συνήθως βάζω ότι βρω στο screenshot folder, μετά την νίλα που έπαθα με το HDD wipe έχω εύκαιρα μόνο παιχνίδια που έπαιξα πρόσφατα (τελευταίους 3~ μήνες) . Edit: To συγκεκριμένο είναι το πρόσφατο HD re-release, το οποίο μπορώ να πω είναι ακόμα ευχάριστο (και κρύβει τα χρόνια του καλά), αν και έχω 2 παράπονα: Δεν χρησιμοποιούν τα "καλά" τραγούδια απο την Future έκδοση (αν και είναι unlockable σε μενού, δεν υπάρχει δυνατότητα in-game χρήσης), επίσης τα controls παραμένουν το ίδιο άθλια με την Dreamcast version (ειδικά με Χ360 controller είναι πόνος τα τελευταία levels)
Bigi444444 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι ένα από τα παιχνίδια που είχα καημό σαν πιτσιρικάς να παίξω (το άλλο είναι το shen mue) γιατί ποτέ δεν είχα dreamcast.Τώρα πάλι που ήρθε στο steam δε με βλέπω και πολύ ενθουσιώδη, μάλλον ίσως επειδή έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει νόημα να παίρνω 50 παιχνίδια το χρόνο, να παίζω 4 και να τερματίζω τα 2. 1
Greygore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ "ατυχής" πόζα ο κύριος στη φώτο 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι βρε, τενόρος είναι. 1
brickman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 βρε αφήστε τον και πειτε μου ποιο ειναι!
brickman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μοιάζει αρκετά με τον κύριο οχι δεν ειναι αυτο
Greygore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Απο character model και γενικό texturing μου θυμίζει λίγο In Cold Blood, αν και μάλλον δεν είναι αυτό...
brickman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Απο character model και γενικό texturing μου θυμίζει λίγο In Cold Blood, αν και μάλλον δεν είναι αυτό... Οχι καμια σχεση. Hint: εχει βγει και σε σειρα
atsoft Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Star trek? (4)? Εδώ τό'χω αλλα δε μουρχεται, η adventure είναι η space freelancer τύπου... Δυστυχώς...οχι...δε μουρχεται... Το άλλο που επεζε στο Στάρ με γραφικά lightwave, α! Babylon 5, και αλλο ενα, αλλο ενα... Τσκ...οχι παραδινομαι! ) μουχαχαχ
brickman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Star trek? (4)? Εδώ τό'χω αλλα δε μουρχεται, η adventure είναι η space freelancer τύπου... Δυστυχώς...οχι...δε μουρχεται... Το άλλο που επεζε στο Στάρ με γραφικά lightwave, α! Babylon 5, και αλλο ενα, αλλο ενα... Τσκ...οχι παραδινομαι! ) μουχαχαχ Star Trek Deep Space Nine (9) Σωστός! υ.γ. Έψαχνες το battlestar galactica;
atsoft Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία, βάζω...ναι και αυτο εννούσα αλλα κ το deep space 9 δεν το εχει δείξει το Στάρ?! Επανερχομαι με screenshot! Βαουαλά, 2010... Hint: FPS
DimAslan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ωωωω το αγαπημένο μου και ίσως μεγαλύτερο σε έκταση και διάρκεια FPS ever... Necrovision.... Loved it, αλλά έλεγες αμάν παναγία μου... δεν τελειώνει; Υπέροχο πάντως... Ας βάλει όποιος θέλει, γιατί δεν μπορώ να βάλω τώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις