Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός :P

@Bigi444444 (ξέχασα κανά "4"?) Συνήθως βάζω ότι βρω στο screenshot folder, μετά την νίλα που έπαθα με το HDD wipe έχω εύκαιρα μόνο παιχνίδια που έπαιξα πρόσφατα (τελευταίους 3~ μήνες) :P.

Edit: To συγκεκριμένο είναι το πρόσφατο HD re-release, το οποίο μπορώ να πω είναι ακόμα ευχάριστο (και κρύβει τα χρόνια του καλά), αν και έχω 2 παράπονα: Δεν χρησιμοποιούν τα "καλά" τραγούδια απο την Future έκδοση (αν και είναι unlockable σε μενού, δεν υπάρχει δυνατότητα in-game χρήσης), επίσης τα controls παραμένουν το ίδιο άθλια με την Dreamcast version (ειδικά με Χ360 controller είναι πόνος τα τελευταία levels)

Δημοσ.

Είναι ένα από τα παιχνίδια που είχα καημό σαν πιτσιρικάς να παίξω (το άλλο είναι το shen mue) γιατί ποτέ δεν είχα dreamcast.Τώρα πάλι που ήρθε στο steam δε με βλέπω και πολύ ενθουσιώδη, μάλλον ίσως επειδή έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει νόημα να παίρνω 50 παιχνίδια το χρόνο, να παίζω 4 και να τερματίζω τα 2. :P

• Like 1
Δημοσ.

Απο character model και γενικό texturing μου θυμίζει λίγο In Cold Blood, αν και μάλλον δεν είναι αυτό...

Οχι καμια σχεση.

Hint: εχει βγει και σε σειρα

Δημοσ.

Star trek? (4)? Εδώ τό'χω αλλα δε μουρχεται, η adventure είναι η space freelancer τύπου...

Δυστυχώς...οχι...δε μουρχεται...

Το άλλο που επεζε στο Στάρ με γραφικά lightwave, α!

Babylon 5, και αλλο ενα, αλλο ενα...

Τσκ...οχι παραδινομαι! :)) μουχαχαχ

Δημοσ.

Star trek? (4)? Εδώ τό'χω αλλα δε μουρχεται, η adventure είναι η space freelancer τύπου...

Δυστυχώς...οχι...δε μουρχεται...

Το άλλο που επεζε στο Στάρ με γραφικά lightwave, α!

Babylon 5, και αλλο ενα, αλλο ενα...

Τσκ...οχι παραδινομαι! :)) μουχαχαχ

Star Trek Deep Space Nine (9) Σωστός!

υ.γ. Έψαχνες το battlestar galactica;

Δημοσ.

Ωραία, βάζω...ναι και αυτο εννούσα αλλα κ το deep space 9 δεν το εχει δείξει το Στάρ?!

Επανερχομαι με screenshot! :)

findthegame.jpg

Βαουαλά, 2010...

Hint: FPS

Δημοσ.

Ωωωω το αγαπημένο μου και ίσως μεγαλύτερο σε έκταση και διάρκεια FPS ever...

Necrovision.... Loved it, αλλά έλεγες αμάν παναγία μου... δεν τελειώνει; Υπέροχο πάντως...

Ας βάλει όποιος θέλει, γιατί δεν μπορώ να βάλω τώρα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...