Tobajara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) OOOOOO TO AXIS AND ALLIES!!!! Μόνο τον τίτλο θυμόμουν, χωρίς το hint δε θα το σκεφτόμουν ποτέ!! Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2012 από Tobajara
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Σωστός ο Tobajara! Βάζεις!
Tobajara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Για να σας δω, καημό είχα να βάλω αυτό το παιχνιδάκιον...
Tobajara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Έχει κοινά στοιχεία αλλά όχι, δεν είναι tower defence όπως το ξέρουμε και αμφιβάλλω για το αν μπορεί αν εθωρηθεί πρόγονος.
Tobajara Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Χεχεχεχε, ας δώσω hint. Publisher (όχι developer) η Activision, και μετά το κλείσιμο των servers θεωρείται abandonware. Είχε online προσανατολισμό αλλά περιείχε και κανονικότατο single player campaign, ενώ προφανώς είναι RTS.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Κάτι μου θυμίζει πάρα πολύ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το είχα παίξει, time to start looking για το Hint. Edit: NetStorm: Islands At War. Νομίζω είχα παίξει demo του.
Tobajara Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!! Το πιο ιδιαίτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ και είμαι πολύ περήφανος που το έχω αυθεντικό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Βάζω λοιπόν. (είμαι 29,5 και με λένε μικρό, πάλι καλά )
hexenlord Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 τι ειπε ρε τωρα ο φαντασμας!!! time Commando, απο UBI νομιζω. Τι παιχνιδαρα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δεν ήταν από Ubisoft, αλλά ναι, Time Commando. Έλεγα κάποτε να το παίξω, αλλά όπως συνήθως με παιχνίδια εκείνης της εποχής που ήθελα, πέεεερασε ο καιρός. (βέβαια σήμερα έβαλα πάλι το Mechwarrior 2: Mercenaries... )
hexenlord Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δεν ήταν από Ubisoft, αλλά ναι, Time Commando. Έλεγα κάποτε να το παίξω, αλλά όπως συνήθως με παιχνίδια εκείνης της εποχής που ήθελα, πέεεερασε ο καιρός. (βέβαια σήμερα έβαλα πάλι το Mechwarrior 2: Mercenaries... ) Ειχα λιωσει το Mech 2 και οταν επιτελους καποτε καταφερα και πηρα την τοτε -Αν την εχεις εισαι ΝΙΚΗΤΗΣ- voodoo rush επαθα πλακα με το 3δφχ patch. Αυτες ηταν εποχες, τεσπα. Τελικα νομιζω πως το Time Commando ηταν της Infogrames. Αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος. Για παμε. Απο τα αγαπημενα μου, ευκολακι να προχωρησουμε.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Σλέιβ ζίροου! Είμαι εκτός οπότε ας βάλει όποιος θέλει.
jeep13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 δεν εχω απαντησει σε κανενα και δεν ξερω αν ισχυει αλλα αφου ο πανω δε βαζει ειπα να συνεχισω
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δεν ήταν από Ubisoft, αλλά ναι, Time Commando. Έλεγα κάποτε να το παίξω, αλλά όπως συνήθως με παιχνίδια εκείνης της εποχής που ήθελα, πέεεερασε ο καιρός. (βέβαια σήμερα έβαλα πάλι το Mechwarrior 2: Mercenaries... ) από τα πιο αξιομνημόνευτα παιχνίδια για την ποικιλία των περιοχών και των όπλων (κάθε εποχής) (αν και η κάμερα/movement ήταν λίγο απάλευτα) το είχα δει κάποια στιγμή στο gog και είπα να το πάρω τιμής ένεκεν, ήταν όμως λίγο τσιμπημένη τιμή (παρόλαυτα το έχω στα υπόψη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις