Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 To identify the screenshot δε σημαίνει ότι μιλάμε για ingame screenshots; Aν αρχίσουμε να βάζουμε εικόνες από artwork και κουτιά θα γίνει πανηγύρι! ε ενταξει ποια ειναι η διαφορα? απλα ηταν απο τις λιγες που βρηκα και μου φανηκε ποιο ενδιαφερουσα. νομιζω οτι απο τα κουτια πιο ευκολο ειναι για οποιον ψαχνει οναλιν παντως
geowizard Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Αντε βρείτε αυτο που σας εβαλα btw αν θελετε hint γραψτε το.
akisk Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ε ενταξει ποια ειναι η διαφορα? απλα ηταν απο τις λιγες που βρηκα και μου φανηκε ποιο ενδιαφερουσα. νομιζω οτι απο τα κουτια πιο ευκολο ειναι για οποιον ψαχνει οναλιν παντως H διαφορά έγκειται στο ότι άλλο το screenshot άλλο το artwork! Στο θέμα μας. geowizard πρέπει να ναι από dead or alive.
geowizard Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 H διαφορά έγκειται στο ότι άλλο το screenshot άλλο το artwork! Στο θέμα μας. geowizard πρέπει να ναι από dead or alive. οχι. Το παιχνιδι ειναι απο μια σειρα ταινιων που εχει βγει και σε βιβλια και ο ηλιος που εχει και το screenshot ειναι η πρωτη-πρωτη σκηνη
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 δεν νομιζω οτι πιανεται ετσι! δεν παιζει να το βρουμε! βαλε κι αλλη!
geowizard Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 δεν νομιζω οτι πιανεται ετσι! δεν παιζει να το βρουμε! βαλε κι αλλη! ok w8 να βρω εικονα ok αν δεν το βρειτε και με αυτην την εικονα δεν θα εχω λογια για εσας
geowizard Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 προσωπικα δεν εχω ιδεα βγηκε προσφατα και το τελευταιο απο την σειρα αλλα αυτο κατα την αποψη μου ηταν αν οχι το καλυτερο απο τα καλυτερα!
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 πολλα μου ερχονται στο μυαλο αλλα εκει με τα βιβλια και τις ταινιες που ειπες με μπερδεψες! ας πουμε απο τον ηλιο μου ηρθε final fantasy. ενω απο τη δευτερη εικονα κατι σε resident evil
geowizard Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 πολλα μου ερχονται στο μυαλο αλλα εκει με τα βιβλια και τις ταινιες που ειπες με μπερδεψες! ας πουμε απο τον ηλιο μου ηρθε final fantasy. ενω απο τη δευτερη εικονα κατι σε resident evil τιποτα απο τα δυο! θα ψαξω να βρω και τριτη εικονα (πρωτη φορα στα χρονικα του identify) αντε ετσι για να το βρειτε!
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 χαχχαχαχα μη μου πεις οτι ειναι χαρυ ποτερ!? δεν το εχω παιξει ποτε μιας και δεν ειναι του γουστου μου αλλα πανεπιστημιο με μαγους μου θυμιζει!
geowizard Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 χαχχαχαχα μη μου πεις οτι ειναι χαρυ ποτερ!? δεν το εχω παιξει ποτε μιας και δεν ειναι του γουστου μου αλλα πανεπιστημιο με μαγους μου θυμιζει! Σωστος! αυτο που εβαλα ηταν το 5. βαζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις