Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To identify the screenshot δε σημαίνει ότι μιλάμε για ingame screenshots; Aν αρχίσουμε να βάζουμε εικόνες από artwork και κουτιά θα γίνει πανηγύρι!

ε ενταξει ποια ειναι η διαφορα? απλα ηταν απο τις λιγες που βρηκα και μου φανηκε ποιο ενδιαφερουσα. νομιζω οτι απο τα κουτια πιο ευκολο ειναι για οποιον ψαχνει οναλιν παντως

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε ενταξει ποια ειναι η διαφορα? απλα ηταν απο τις λιγες που βρηκα και μου φανηκε ποιο ενδιαφερουσα. νομιζω οτι απο τα κουτια πιο ευκολο ειναι για οποιον ψαχνει οναλιν παντως

H διαφορά έγκειται στο ότι άλλο το screenshot άλλο το artwork!

Στο θέμα μας. geowizard πρέπει να ναι από dead or alive.

Δημοσ.

H διαφορά έγκειται στο ότι άλλο το screenshot άλλο το artwork!

Στο θέμα μας. geowizard πρέπει να ναι από dead or alive.

οχι.

Το παιχνιδι ειναι απο μια σειρα ταινιων που εχει βγει και σε βιβλια και ο ηλιος που εχει και το screenshot ειναι η πρωτη-πρωτη σκηνη

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι πιανεται ετσι! δεν παιζει να το βρουμε! βαλε κι αλλη!

ok w8 να βρω εικονα

ok αν δεν το βρειτε και με αυτην την εικονα δεν θα εχω λογια για εσας

post-230308-0-63935400-1337525815_thumb.jpg

Δημοσ.

προσωπικα δεν εχω ιδεα

βγηκε προσφατα και το τελευταιο απο την σειρα αλλα αυτο κατα την αποψη μου ηταν αν οχι το καλυτερο απο τα καλυτερα!

Δημοσ.

πολλα μου ερχονται στο μυαλο αλλα εκει με τα βιβλια και τις ταινιες που ειπες με μπερδεψες! ας πουμε απο τον ηλιο μου ηρθε final fantasy. ενω απο τη δευτερη εικονα κατι σε resident evil

Δημοσ.

πολλα μου ερχονται στο μυαλο αλλα εκει με τα βιβλια και τις ταινιες που ειπες με μπερδεψες! ας πουμε απο τον ηλιο μου ηρθε final fantasy. ενω απο τη δευτερη εικονα κατι σε resident evil

τιποτα απο τα δυο!mrgreen.png θα ψαξω να βρω και τριτη εικονα (πρωτη φορα στα χρονικα του identify)

αντε ετσι για να το βρειτε!

post-230308-0-88642500-1337526874_thumb.jpg

Δημοσ.

χαχχαχαχα μη μου πεις οτι ειναι χαρυ ποτερ!? δεν το εχω παιξει ποτε μιας και δεν ειναι του γουστου μου αλλα πανεπιστημιο με μαγους μου θυμιζει!

Δημοσ.

χαχχαχαχα μη μου πεις οτι ειναι χαρυ ποτερ!? δεν το εχω παιξει ποτε μιας και δεν ειναι του γουστου μου αλλα πανεπιστημιο με μαγους μου θυμιζει!

Σωστος! αυτο που εβαλα ηταν το 5. βαζεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...