Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 εκεινη την εποχη ηταν πολυ κοντα και ηταν στο τσακ να τα πεταξει τα αλλα δυο εξω. απλα τα ονομα, το χρημα κτλ πεταξαν αυτο εξω!
Maxus Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δεν μπορουσε για πολυ..λολ και εγω καμια βδομαδα ειχα ασχοληθει. Στο θεμα μας. Link edit:δεν ξερω γιατι δεν φανηκε η εικονα..τωρα την εβαλα στο imageshack..
Maxus Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 σωστος ο doug!!Βαζεις! Το παιχνιδι δεν ηταν τοσο χαλια οσο λεγανε πολλα review. multi ειδικα ηταν μια χαρα!
geowizard Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 κοντα αλλα οχι! Πώς οχι βρε; Μπορει να ειναι και το paws of fury
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 εμ... για αυτο το θεμα ειναι να απανταμε σε παιχνιδια που ξερουμε και οχι μονο ψαχνουμε στο ιντερνετ! οχι σου λεω! ειναι αλλος τιτλος της σειρας! α και για να μην παρεξηγηθω! φυσικα και η φωτο μου θα μπορουσε να ειναι απο αυτο που εβαλες, απλα τυχαινει να ηταν τοσο τεμπεληδες να μην αλλαξουν το εξωφυλλο! εκτος κι αν μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι απλα το εβγαλαν με δυο διαφορετικα ονοματα! τελοσπαντων αντε βρειτε το αλλο ονομα η οτι ειναι τελικα ,να βαλει αλλος!
geowizard Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 εμ... για αυτο το θεμα ειναι να απανταμε σε παιχνιδια που ξερουμε και οχι μονο ψαχνουμε στο ιντερνετ! οχι σου λεω! ειναι αλλος τιτλος της σειρας! α και για να μην παρεξηγηθω! φυσικα και η φωτο μου θα μπορουσε να ειναι απο αυτο που εβαλες, απλα τυχαινει να ηταν τοσο τεμπεληδες να μην αλλαξουν το εξωφυλλο! εκτος κι αν μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι απλα το εβγαλαν με δυο διαφορετικα ονοματα! τελοσπαντων αντε βρειτε το αλλο ονομα η οτι ειναι τελικα ,να βαλει αλλος! βασικα η αληθεια ειναι οτι το ειχα αυτο το παιχνιδι απλα δεν ηξερα οτι εχει αλλη ονομασια λοιπον Brutal: Paws of Fury Brutal Brutal: Animal Buranden Brutal: Above the Claw Brutal Unleashed καποιο απο αυτα θα ειναι
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 αααα τοτε δεν το πιανω σωστο! χεχε πλακα κανω. το paws of fury ειχα στο μυαλο μου. σειρα σου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μην ξεχνάμε ότι και το Fahrenheit είχε βγει σαν Indigo Prophecy στην Αμερική (και άλλο παράδειγμα τα Fatal Frame που εδώ ονομάστηκαν Project Zero). Οπότε ναι, μπορεί το ίδιο game να έχει διάφορα ονόματα.
akisk Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 To identify the screenshot δε σημαίνει ότι μιλάμε για ingame screenshots; Aν αρχίσουμε να βάζουμε εικόνες από artwork και κουτιά θα γίνει πανηγύρι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις