geowizard Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Με την φωτο που εβαλα σχεδον σας το ειπα, αντε ευκολακι!
geowizard Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 από τις πρώτες σκηνές του Indy 4 fate of atlantis! Αυτος εισαι ρε γιγαντα! Σωστος, βαζεις!
akisk Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 N64, καποιο απο τα cruisn' iσως το world Πέτυχες την εταιρεία αλλά όχι την πλατφόρμα και το game. Πρόκειται για άλλο series. Βασικά 2 games του series για το οποίο μιλάμε βγήκαν σε N64 (σύμφωνα με τη wikipedia, εγώ δεν το ήξερα), αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι arcade.
hexenlord Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πέτυχες την εταιρεία αλλά όχι την πλατφόρμα και το game. Πρόκειται για άλλο series. Βασικά 2 games του series για το οποίο μιλάμε βγήκαν σε N64 (σύμφωνα με τη wikipedia, εγώ δεν το ήξερα), αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι arcade. E, τοτε θα ειναι το San fr. Rush! Δεν θυμαμαι αλλο arcade τηε εποχης που να ηταν και πορτ στο Ν64..
hexenlord Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Hexenlord το κατέχεις το άθλημα! Βάζεις! το παλευω απο μικρος φιλτατε: για παμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Σαν το Screamer μοιάζει.
hexenlord Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 κοντα εισαι γκοστ αλλα οχι. Μαζι βγηκαν αλλα το (θεικο) screamer ηταν ετη φωτος καλυτερο. Εδω που τα λεμε ηταν ετη φωτος καλυτερο και απο το ridge racer.
bad_freddy Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 το παλευω απο μικρος φιλτατε: για παμε Έλα έλα Fatal Racing στην Ευρώπη / Whiplash στην Αμερική! Όπως έγραψα και σε άλλο thread πρόσφατα βρήκα στο πατάρι τις 13 παρακαλώ δισκέτες του (17mb) και καίγομαι ανελέητα και πάλι!!! Reise Wagon FTW! ΥΓ. Τι εποχή τότε, με screamer, nfs 1 και τόσα άλλα θεϊκά ραλλάκια! Αν και διαφωνώ για το screamer με την έννοια ότι δεν ήταν καλύτερο αλλά διαφορετικό στύλ, άλλη απόλαυση τα παντιλίκια στις στροφές του screamer και άλλη τα stunts του fatal racing...
hexenlord Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Έλα έλα Fatal Racing στην Ευρώπη / Whiplash στην Αμερική! Όπως έγραψα και σε άλλο thread πρόσφατα βρήκα στο πατάρι τις 13 παρακαλώ δισκέτες του (17mb) και καίγομαι ανελέητα και πάλι!!! Reise Wagon FTW! ΥΓ. Τι εποχή τότε, με screamer, nfs 1 και τόσα άλλα θεϊκά ραλλάκια! Αν και διαφωνώ για το screamer με την έννοια ότι δεν ήταν καλύτερο αλλά διαφορετικό στύλ, άλλη απόλαυση τα παντιλίκια στις στροφές του screamer και άλλη τα stunts του fatal racing... Φιλε μου σε πολλα σε βρισκω συμφωνο. Φαινεται πως και συ απο τοτε το καιγες! Δικο σου λοιπον...
bad_freddy Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μιάς και πιάσαμε τα ραλλάκια, να παραθέσω ένα της ίδιας εποχής, όχι όμως τόσο γνωστό αλλά πολύ αγαπημένο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Νομίζω ότι είχα βάλει παλιότερα το Big Red Racing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις