Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

από τις πρώτες σκηνές του Indy 4 fate of atlantis!

Αυτος εισαι ρε γιγαντα! Σωστος, βαζεις!

Δημοσ.

N64,

καποιο απο τα cruisn'

iσως το world

Πέτυχες την εταιρεία αλλά όχι την πλατφόρμα και το game. Πρόκειται για άλλο series.

Βασικά 2 games του series για το οποίο μιλάμε βγήκαν σε N64 (σύμφωνα με τη wikipedia, εγώ δεν το ήξερα), αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι arcade.

Δημοσ.

Πέτυχες την εταιρεία αλλά όχι την πλατφόρμα και το game. Πρόκειται για άλλο series.

Βασικά 2 games του series για το οποίο μιλάμε βγήκαν σε N64 (σύμφωνα με τη wikipedia, εγώ δεν το ήξερα), αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι arcade.

E, τοτε θα ειναι το San fr. Rush! Δεν θυμαμαι αλλο arcade τηε εποχης που να ηταν και πορτ στο Ν64..

Δημοσ.

κοντα εισαι γκοστ αλλα οχι. Μαζι βγηκαν αλλα το (θεικο) screamer ηταν ετη φωτος καλυτερο. Εδω που τα λεμε ηταν ετη φωτος καλυτερο και απο το ridge racer.

Δημοσ.

το παλευω απο μικρος φιλτατε:

για παμε ise_exypnos.jpg

Έλα έλα Fatal Racing στην Ευρώπη / Whiplash στην Αμερική!

Όπως έγραψα και σε άλλο thread πρόσφατα βρήκα στο πατάρι τις 13 παρακαλώ δισκέτες του (17mb) και καίγομαι ανελέητα και πάλι!!! :)

Reise Wagon FTW!

ΥΓ. Τι εποχή τότε, με screamer, nfs 1 και τόσα άλλα θεϊκά ραλλάκια!

Αν και διαφωνώ για το screamer με την έννοια ότι δεν ήταν καλύτερο αλλά διαφορετικό στύλ, άλλη απόλαυση τα παντιλίκια στις στροφές του screamer και άλλη τα stunts του fatal racing...

Δημοσ.

Έλα έλα Fatal Racing στην Ευρώπη / Whiplash στην Αμερική!

Όπως έγραψα και σε άλλο thread πρόσφατα βρήκα στο πατάρι τις 13 παρακαλώ δισκέτες του (17mb) και καίγομαι ανελέητα και πάλι!!! :)

Reise Wagon FTW!

ΥΓ. Τι εποχή τότε, με screamer, nfs 1 και τόσα άλλα θεϊκά ραλλάκια!

Αν και διαφωνώ για το screamer με την έννοια ότι δεν ήταν καλύτερο αλλά διαφορετικό στύλ, άλλη απόλαυση τα παντιλίκια στις στροφές του screamer και άλλη τα stunts του fatal racing...

Φιλε μου σε πολλα σε βρισκω συμφωνο. Φαινεται πως και συ απο τοτε το καιγες!

Δικο σου λοιπον...

Δημοσ.

Μιάς και πιάσαμε τα ραλλάκια, να παραθέσω ένα της ίδιας εποχής, όχι όμως τόσο γνωστό αλλά πολύ αγαπημένο... :)

post-52221-0-40108600-1336926262_thumb.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...