Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγχαρητήρια BossDoc!

Είναι το 1ο Salamander (2η πίστα που αλλάζει το scrolling από οριζόντιο σε κάθετο).

Δημοσ.

Omfg πού το θυμηθήκατε αυτό;; Δεν το είχα παίξει ποτέ, αλλά θυμάμαι ακόμα τους διθυράμβους που έγραφε το Pixel.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μηπως Last Ninja?

Θα το επιβεβαιώσει ο BossDoc, αλλά αυτό είναι. Ατελειώτες ώρες στον Commodore 64 -το 2 ήταν εξαιρετικό επίσης.

Δημοσ.

Όντως πολύ ωραίο το Last ninja!

Omfg πού το θυμηθήκατε αυτό;; Δεν το είχα παίξει ποτέ, αλλά θυμάμαι ακόμα τους διθυράμβους που έγραφε το Pixel.

Δεν έχω σταματήσει να το παίζω (το salamander :P) από τότε!

Δημοσ.

Ρε παιδια οντως τα εχετε παιξει ολα αυτα τα παιχνιδια, ή τα βαζετε/βρισκετε ολα με google? Εγω που ξεκινησα με master System/GameBoy ολα αυτα δεν μου λενε τπτ :P

Δημοσ.

Όταν βγήκαν αυτά τα παιχνίδια, πολλοί από εμάς είχαν ήδη παίξει εκατοντάδες άλλα :P

Προσωπικά άρχισα να παίζω γύρω στο '84, μέχρι να πάρω τον πρώτο μου Spectrum το '86. Πολύ δύσκολα να δω παιχνίδι από εκείνη την εποχή και να μην το ξέρω (ειδικά σε Spectrum και Amiga). Όταν όμως αρχίζουν και πέφτουν εδώ κάτι γιαπωνέζικα games του 90φεύγα, εκεί χάνω την μπάλα. ^_^

Σκεφθείτε τι θα λένε κάποτε τα σημερινά παιδιά, που αρχίζουν να ασχολούνται με το αντικείμενο από μικρότερες ηλικίες (5-6 χρονών και πολλά λέω).

ps: Δυστυχώς δεν πρόλαβα για το Last Ninja. Ειδικά το δεύτερο της σειράς το είχα παίξει μέχρι αηδίας σε Amstrad 6128.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...