Votritis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Το Salammbo είναι. Ακόμα έχω το cdάκι από το pcmaster gold. Σωστός,απο το pcmaster το εχω και εγώ, πολύ ωραία ατμόσφαιρα! http://www.youtube.com/watch?v=ew2AQtlF-lE
Centurion Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Σωστός,απο το pcmaster το εχω και εγώ, πολύ ωραία ατμόσφαιρα! Μοίραζε ωραία παιχνίδια τότε. Θυμάμαι είχε δώσει Gothic 2, Runaway 1 @ 2 και άλλα διάφορα καλούδια. Κυκλοφορεί ακόμα ή σταμάτησε να βγαίνει; Δεν αγοράζω περιοδικά πλέον. Anyway, δεν έχω και μεγάλη έμπνευση οπότε θα βάλω ένα σχετικά εύκολο Κυκλοφόρησε στην Amiga το 1989 και μεταφέρθηκε και στις κονσόλες μετά από μερικά χρόνια. Η φωτό είναι από την έκδοση για megadrive.
tsioudiver Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Στην Amiga άξιζε περισσότερο, διαφορετικό genre έμοιαζε. It came from the desert.
Centurion Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Στην Amiga άξιζε περισσότερο, διαφορετικό genre έμοιαζε. It came from the desert. Σωστά! Βάζεις
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 The Adventures of Robin Hood, νομίζω.
tsioudiver Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Σωστά νομίζεις, αλλά πως θα γίνει!, έχω την αίσθηση οτι όποτε έχει τύχει και βάλω εικόνα τη βρίσκεις εσύ. Καιροφυλακτείς;; Αγαπημένο σου παιχνίδι το Stalker ?!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μάλλον τυχαίνει να έχουμε παραπλήσιες προτιμήσεις/αναμνήσεις, γιατί κάτι side-srcolling shooters που μπαίνουν δεν τα έχω καν ακουστά. Κάτι εύκολο για να προχωρήσουμε:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εμ... προσπαθώ να καταλάβω τι λέτε, αλλά anyways, CyberStorm.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ναι, το Cyberstorm είναι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Of course it is. Μου την έδινε στο demo που αν ψόφαγε κάποιος, έπρεπε να βλέπω την old-school νεκροκεφαλή για να μου λέει ότι πέθανε. Ή όταν έπαιρναν stims ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά, που πρασίνιζαν κάπως. Βάζω κι εγώ λοιπόν:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν είναι το 2, αλλά Mech Assault indeed. Βάζεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις