Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χα λιώσει ένα Σ/Κ. Αυτήν την πίστα τη θυμάμαι πολύ καλά.

Για κάποιο λόγο ήταν πολύ εθιστικό. Πρέπει να'ναι γερμανικό παιχνίδι ανεξάρτητης εταιρίας..

Δημοσ.

Tobajara, όχι δεν είναι το most wanted.Ούτε καν. :P

Gio@, δεν είναι το juiced επίσης.

therock, ούτε αυτό είναι.

akisk, δεν ήξερα την προέλευση της εταιρείας.Το κοίταξα και βρήκα πως έιναι καναδική.

Δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο σαν παιχνίδι, ήταν όμως όντως λίγο εθιστικό.Οι κοντράκηδες που θα το έπαιξαν σίγουρα θα είχαν μπριζωθεί.

Θέλουτε κανένα hint μήπως;

Δημοσ.

Ωχ, με το μπαρδόν παίδες!Έλειπα για μέρες και ξεχάστηκα κιόλας (ομολογώ!)!

Ένα που βρήκα πρόχειρα.Το 2002 κυκλοφόρησε νομίζω.

Overspeed: High Performance Street Racing........του 2008 ειναι το game!

Δημοσ.

Εκανες και μοντιφες αν δεν κανω λαθος στο αμαξι? Δε μπορω να θυμηθω τον τιτλο....

Ναι, εκανες.

Λοιπόν το δίνω στον Votritis και σημειώνω τα εξής: τελικά είναι του 2007 το παιχνίδι, έκανα λάθος κι εγώ.Εγώ το είχα παίξει ως lasr (la street racing).Απ' ότι είδα όμως επανακυκλοφόρησε μεταγενέστερα από άλλες εκδότριες εταιρείες με διαφορετικό τίτλο.Οπότε ο votritis παίρνει τη σκυτάλη!

Δημοσ.

Ναι, εκανες.

Λοιπόν το δίνω στον Votritis και σημειώνω τα εξής: τελικά είναι του 2007 το παιχνίδι, έκανα λάθος κι εγώ.Εγώ το είχα παίξει ως lasr (la street racing).Απ' ότι είδα όμως επανακυκλοφόρησε μεταγενέστερα από άλλες εκδότριες εταιρείες με διαφορετικό τίτλο.Οπότε ο votritis παίρνει τη σκυτάλη!

Μόλις είδα τη photo ήμουν έτοιμος να πω ότι είναι το Street Legal Redline. Μετά είδα το post σου, το έψαξα λιγάκι και βρήκα ότι το έχει φτιάξει η ίδια εταιρεία παραγωγής. Είχε και sto lasr οτίναναι ονόματα στα αμάξια; :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι, προφανώς λόγω έλλειψης κεφαλαίου δεν είχαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τις άδειες χρήσης των ονομάτων των μοντέλων. ^_^

Δημοσ.

Mα φαινόταν απο τα γραφικά οτι δεν ήταν του 2002!

Ελπίζω τώρα να σας δυσκολέψω λίγο.

7262k.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...