driftingcris Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Need for Speed - Most Wanted? Γκρικ. Καμια σχεση ομως
Tobajara Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Αυτά τα μωβ βελάκια κάτι μου θύμισαν, αλλά δεν ήμουν ποτέ των racing με εξαίρεση τα MicroMachines
akisk Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Το χα λιώσει ένα Σ/Κ. Αυτήν την πίστα τη θυμάμαι πολύ καλά. Για κάποιο λόγο ήταν πολύ εθιστικό. Πρέπει να'ναι γερμανικό παιχνίδι ανεξάρτητης εταιρίας..
Bigi444444 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Tobajara, όχι δεν είναι το most wanted.Ούτε καν. Gio@, δεν είναι το juiced επίσης. therock, ούτε αυτό είναι. akisk, δεν ήξερα την προέλευση της εταιρείας.Το κοίταξα και βρήκα πως έιναι καναδική. Δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο σαν παιχνίδι, ήταν όμως όντως λίγο εθιστικό.Οι κοντράκηδες που θα το έπαιξαν σίγουρα θα είχαν μπριζωθεί. Θέλουτε κανένα hint μήπως;
kajwbtfe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Εκανες και μοντιφες αν δεν κανω λαθος στο αμαξι? Δε μπορω να θυμηθω τον τιτλο....
Votritis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ωχ, με το μπαρδόν παίδες!Έλειπα για μέρες και ξεχάστηκα κιόλας (ομολογώ!)! Ένα που βρήκα πρόχειρα.Το 2002 κυκλοφόρησε νομίζω. Overspeed: High Performance Street Racing........του 2008 ειναι το game!
Bigi444444 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Εκανες και μοντιφες αν δεν κανω λαθος στο αμαξι? Δε μπορω να θυμηθω τον τιτλο.... Ναι, εκανες. Λοιπόν το δίνω στον Votritis και σημειώνω τα εξής: τελικά είναι του 2007 το παιχνίδι, έκανα λάθος κι εγώ.Εγώ το είχα παίξει ως lasr (la street racing).Απ' ότι είδα όμως επανακυκλοφόρησε μεταγενέστερα από άλλες εκδότριες εταιρείες με διαφορετικό τίτλο.Οπότε ο votritis παίρνει τη σκυτάλη!
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ναι, εκανες. Λοιπόν το δίνω στον Votritis και σημειώνω τα εξής: τελικά είναι του 2007 το παιχνίδι, έκανα λάθος κι εγώ.Εγώ το είχα παίξει ως lasr (la street racing).Απ' ότι είδα όμως επανακυκλοφόρησε μεταγενέστερα από άλλες εκδότριες εταιρείες με διαφορετικό τίτλο.Οπότε ο votritis παίρνει τη σκυτάλη! Μόλις είδα τη photo ήμουν έτοιμος να πω ότι είναι το Street Legal Redline. Μετά είδα το post σου, το έψαξα λιγάκι και βρήκα ότι το έχει φτιάξει η ίδια εταιρεία παραγωγής. Είχε και sto lasr οτίναναι ονόματα στα αμάξια;
Bigi444444 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ναι, προφανώς λόγω έλλειψης κεφαλαίου δεν είχαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τις άδειες χρήσης των ονομάτων των μοντέλων.
Votritis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Λοιπόν το δίνω στον Votritis και σημειώνω τα εξής: τελικά είναι του 2007 το παιχνίδι, έκανα λάθος κι εγώ.Εγώ το είχα παίξει ως lasr (la street racing).Απ' ότι είδα όμως επανακυκλοφόρησε μεταγενέστερα από άλλες εκδότριες εταιρείες με διαφορετικό τίτλο.Οπότε ο votritis παίρνει τη σκυτάλη! Mα φαινόταν απο τα γραφικά οτι δεν ήταν του 2002! Ελπίζω τώρα να σας δυσκολέψω λίγο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Με αυτό που έβαλες Votritis, δεν χρειάζεται κανείς καφέ να ξυπνήσει!
Centurion Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Το Salammbo είναι. Ακόμα έχω το cdάκι από το pcmaster gold.
Προτεινόμενες αναρτήσεις