Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωπ! Τι εύρημα είναι αυτό. Ξεκινάω ανάγνωση. (εντωμεταξύ μου έχει κολήσει το μυαλό ποιο είναι το παιχνίδι που μπήκε νωρίτερα...)

Δημοσ.

ναι!! Turrican 2 :D btw αυτο το τευχος του pixel το εχω καπου στο παταρι νομιζω... παω να ψαξω...βραδιατικα...

Δημοσ.

ναι!! Turrican 2 :D btw αυτο το τευχος του pixel το εχω καπου στο παταρι νομιζω... παω να ψαξω...βραδιατικα...

Βάζω λοιπόν. Για να σας δω...

post-47640-0-57243500-1326877252_thumb.jpg

Δημοσ.

Συγνώμη για το οφτοπικ αλλά μόλις έκανα τον μουσικό παραλληλισμό!

To 1991 κυκλοφόρησε το "Να σαι εκεί" του Ρακιντζή.

To 1992 βγήκε το Jim Power, αλλά δεν ξέρω πότε έγραψε ο Chris Huelsbeck την μουσική.

Ήταν μπροστά ο Μιχαλης!!! Αν θυμάμαι καλά σε μια παλιά συνέντευξη είχε πει ότι χρησιμοποιούσε Αtari ST για τη σύνθεση των τραγουδιών του.

Δημοσ.

nzeppos, έχεις όλη τη συλλογή των pixel ??

To 1991 κυκλοφόρησε το "Να σαι εκεί" του Ρακιντζή.

To 1992 βγήκε το Jim Power, αλλά δεν ξέρω πότε έγραψε ο Chris Huelsbeck την μουσική.

Ήταν μπροστά ο Μιχαλης!!! Αν θυμάμαι καλά σε μια παλιά συνέντευξη είχε πει ότι χρησιμοποιούσε Αtari ST για τη σύνθεση των τραγουδιών του.

Δε λέω, και αυτός αλλά και ο Πουφ ήταν μπροστά :P

Πάντως μου έχει αφήσει την εντύπωση πως ήταν (και είναι; ) gamer ο άνθρωπος..

Δημοσ.

nzeppos, έχεις όλη τη συλλογή των pixel ??

Όλα όχι, αλλά ίσως σήμερα να είχα τα περισσότερα αν δεν είχαν πέσει θύματα της Λαίλαπας που ονομάζεται "Μάνα". Τα τεύχη έχουν αποδημήσει εις Κύριον εδώ και πολλά χρόνια (δυστυχώς). Να 'ναι καλά τα παιδιά που έκατσαν και τα σκάναραν, για να μπορούμε να τα διαβάζουμε σήμερα.

Πάντως τα συγκεκριμένα που παρέθεσα στα 2-3 τελευταία post μου, τα είχα σίγουρα. Μάλιστα καθώς ξεφύλλιζα τα pdf διαπίστωσα ότι θυμόμουν πάρα πολλές ατάκες, όχι μόνο από τα game reviews αλλά σχεδόν απ' όλες τις στήλες του περιοδικού. Φαίνεται εκείνα τα χρόνια διάβαζα το κάθε τεύχος μέχρι να το μάθω απ' έξω, ελλείψει και άλλου τρόπου ενημέρωσης...

Δημοσ.

Να 'ναι καλα οι ανθρωποι στο ρετρομανιαξ και συλλογομανια που καθησαν και σκαναραν ολα αυτα τα τευχη. Τα δικα μου αν και η μανα μου δεν τα πεταξε γιατι θα την κονιορτοποιουσα, εγιναν "παπαρα" απο την υγρασια στην αποθηκη.

Δημοσ.

Γκούχ,γκούχ,το λέει το όνομα στα δεξιά βάλε κάτι άλλο ή σβήσε το τμήμα,ένα απλό cut ή crop είναι.

:confused: Το βρήκες !! ΒΑΖΕΙΣ!!! :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...