alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 φρύδια είναι αυτό στην εικόνα; σαν γυαλιά ηλίου, παρκαρισμένα στο κούτελο είναι... άμα καταφέρω να σβήσω μερικά από την λίστα to do gaming λίστα μου θα το κοιτάξω και αυτό. Ένα ευκολάκι που τότε το περίμενα πως και πως και ήταν epic μούφα του 2002 είναι.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Hooligans Storm Over Europe ειναι ? yeap... νόμιζα ότι θα ήταν πιο δύσκολο
kajwbtfe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Το θυμομουν απο παλια(οντως δεν λεει και πολλα)αλλα πριν 2 μερες αναφερθηκε σε αλλο φορουμ απο ενα παιδι οτι θα ηθελε ενα remake του και ετσι το ειχα φρεσκο.
kinq1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 --> http://eager.back2roots.org/DATA/F/F1.html
tsioudiver Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Vroom vroom! Αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα Racing το συγκεκριμένο είχε άλλο αέρα! Πορωτικό ήχο, για την εποχή του πάντα και καλό χειρισμό!
nzeppos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Τρελό λιώσιμο! Μαζί με το Super Monaco GP, ήταν αυτά που έπαιζα πριν πιάσω το Microprose Grand Prix και καώ εντελώς
tsioudiver Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Για πάμε Παιχνίδι που είχε κυκλοφορήσει απο την Ocean τέλη 80' αρχές 90' για τη πλανεύτρα Amiga. Ήταν συνονθύλευμα action με rpg στοιχεία και μάλλον είχε και strategy προσανατολισμό. Οτι υπήρχε δηλαδή το έβαλαν σε αυτό το διαμαντάκι. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2012 από tsioudiver
harrisxr650 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 lost Patrol...τι κολημα με το παιχνιδι αυτο!!! και επειδη ειμαι 1000% σιγουρος οτι ειμαι σωστος... το καλυτερο platform που εχω παιξει και ισως ενα απο τα καλυτερα ever...
nzeppos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Φυσικά και είναι το Lost Patrol. Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που είχα παίξει ποτέ στην Amiga. Απίστευτο trial and error, όμως και πάλι ήταν απάνθρωπα δύσκολο. Ποτέ δεν κατάφερα να το προχωρήσω, όσες προσπάθειες κι αν είχα κάνει. Ευτυχώς που υπάρχει και το Youtube και κατάφερα μετά από... δεκαετίες να δω τι γίνεται στο τέλος. Τώρα για το τελευταίο παιχνίδι, νομίζω είναι το Turrican αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι το 1 ή το 2. Λογικά το πρώτο πρέπει να είναι... Πάντως επειδή έπεσε πολύ Amiga τώρα τελευταία, ορίστε κι ένα ωραίο thread στο οποιο κάνουν (και θα κάνουν) game reviews αποκλειστικά για τον υπολογιστή αυτό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Να πιάσουμε τον ektelion να του ζητήσουμε 9λεπτη παρουσίαση του Lost Patrol.
nzeppos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Χαχα καθόλου άσχημη ιδέα, θα του το πω αν και δεν θυμάμαι να το είχε παίξει μικρός (αντιθέτως αυτά που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής τα είχαμε καραλιώσει, ειδικά το Dune) Το Pixel πάντως το είχε κάνει κάποτε special review και δεν χόρταινα να το διαβάζω. edit: το βρήκα! Οκτώβριος '90
Προτεινόμενες αναρτήσεις