remalis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Απ'ότι βλέπω έχει ρώσικα στο ui, οπότε αφού φαίνεται και action shooter θα πω Tetirs:Reloaded (the new generation) μιας κ ότι έχει γίνει remake από παλιά είναι action shooter
therock Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Οχι δεν ειναι αυτο, ουτε ειναι Ρωσικο, απλως ετυχε με το Screenshot.
Centurion Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ναι. Το ξερες ή google? Το είχα παίξει για ένα φεγγάρι παλιά στο psx. Δεν είχα ασχοληθεί παραπάνω γιατί δεν ήταν του στυλ μου Μπήκα στον πειρασμό να googlάρω είναι η αλήθεια, αλλά έσπασα το κεφάλι μου και το θυμήθηκα Ορίστε κι ένα παιχνιδάκι από dos. Αρκετά δύσκολο στο gameplay.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Triplane turmoil. Είχα (μικρός) το Sopwith, οπότε το έψαξα λίγο γιατί έλεγα πως θα ήταν sequel/remake.
Centurion Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Triplane turmoil. Είχα (μικρός) το Sopwith, οπότε το έψαξα λίγο γιατί έλεγα πως θα ήταν sequel/remake. Σωστός ο Ghost. Έπρεπε να το φανταστώ αφού έχει σχέση με αεροπλάνα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ε καλά, δεν ξέρω και όλα τα games με αεροπλάνα, αλλά έπεσες στην περίπτωση. Για να βάλω κι εγώ κάτι από DOS τότε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Βάζω μια πιο καθαρή από Youtube.
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ρε αυτο ειναι το elite! Βρε και εμένα αυτό μου θύμισε αλλά δεν έχει καμία σχέση στα .... «γραφικά».
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Όχι, δεν είναι το Elite.
outlaw star Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Όχι, δεν είναι το Elite. εγώ ξέρω ποιο είναι, αλλά δε λέω ακόμη μπας και το βρει κανείς άλλος γιατί δε μου έρχεται κάτι να βάλω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Outlaw, δεν βλέπω να το βρίσκει κάποιος, οπότε shoot!
Προτεινόμενες αναρτήσεις