Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοντα εισαι :P

δωστου αλλη μια προσπαθεια

Χε ωραιος, το διορθωσα αμεσως μετα, αλλα μαλλον δεν ειχες κανει refresh την σελιδα και εκανες quote tο αρχικο. Δεν πειραζει καλυτερα, δεν ειχα και screen ετοιμη!

Δημοσ.

Αυτό νομίζω ότι είναι το Septerra Core.

Yeap το βρηκες :-D

Χε ωραιος, το διορθωσα αμεσως μετα, αλλα μαλλον δεν ειχες κανει refresh την σελιδα και εκανες quote tο αρχικο. Δεν πειραζει καλυτερα, δεν ειχα και screen ετοιμη!

:o οντως δεν το προλαβα...κ οπως ειπες το quote ηταν το αρχικο

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια στρατηγικής/RPG που είχα την τύχη να παίξω:

Its19.jpg

Επειδή το screenshot ίσως να μην είναι το πιο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, αν φανεί πολύ στριφνό λέτε, και βρίσκω κάτι άλλο.

Δημοσ.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια στρατηγικής/RPG που είχα την τύχη να παίξω:

Its19.jpg

Επειδή το screenshot ίσως να μην είναι το πιο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, αν φανεί πολύ στριφνό λέτε, και βρίσκω κάτι άλλο.

ανεύρυσμα αορτής θα πάθω πρωί πρωί από την σκέψη... είχα στο μυαλό μου το Emperor: Rise of the Middle Kingdom αλλά τώρα που βλέπω screenshots του μάλλον δεν είναι αυτό, ε;

Δημοσ.

Βρε βρε,έπαιξα ένα πριν από κάτι δεκαετίες στην amiga νομίζω το πρώτο ήταν και δεν το έπαιξα και σχεδόν καθόλου,αλλά αμέσως αυτό μου ήρθε στο μυαλό.

Εδώ λοιπών άλλο ένα κλασσικό (εικονογραφημένο :P ) παιχνίδι για amiga.

whatsthat001.jpg

whatsthat002.jpg

Δημοσ.

http://www.youtube.c...h?v=f4WOhUjrn3w

X-out

Theelf ξαναβάλε.

Ρε γμτ, κι έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει. Τελικά δεν πρέπει να το έχω παίξει ποτέ αυτό, αλλά με τα πολλά θυμήθηκα ότι αυτό που είχα λιώσει ήταν το Z-Out.

Δημοσ.

Ε, καλό είναι αυτός που το βρίσκει να βάζει νέα. :)

Το ξέρω ρε Ghost αυτό προσπαθούσα να αποφύγω ,αλλιώς θα είχα απαντήσει πριν βάλει βοήθεια ο Theelf,απο το πρώτο post του.

Δεν έχω χρόνο τώρα να βάλω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...