Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αυτό νομίζω ότι είναι το Septerra Core.
therock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 κοντα εισαι δωστου αλλη μια προσπαθεια Χε ωραιος, το διορθωσα αμεσως μετα, αλλα μαλλον δεν ειχες κανει refresh την σελιδα και εκανες quote tο αρχικο. Δεν πειραζει καλυτερα, δεν ειχα και screen ετοιμη!
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αυτό νομίζω ότι είναι το Septerra Core. Yeap το βρηκες Χε ωραιος, το διορθωσα αμεσως μετα, αλλα μαλλον δεν ειχες κανει refresh την σελιδα και εκανες quote tο αρχικο. Δεν πειραζει καλυτερα, δεν ειχα και screen ετοιμη! οντως δεν το προλαβα...κ οπως ειπες το quote ηταν το αρχικο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια στρατηγικής/RPG που είχα την τύχη να παίξω: Επειδή το screenshot ίσως να μην είναι το πιο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, αν φανεί πολύ στριφνό λέτε, και βρίσκω κάτι άλλο.
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια στρατηγικής/RPG που είχα την τύχη να παίξω: Επειδή το screenshot ίσως να μην είναι το πιο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, αν φανεί πολύ στριφνό λέτε, και βρίσκω κάτι άλλο. ανεύρυσμα αορτής θα πάθω πρωί πρωί από την σκέψη... είχα στο μυαλό μου το Emperor: Rise of the Middle Kingdom αλλά τώρα που βλέπω screenshots του μάλλον δεν είναι αυτό, ε;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Όχι, δεν είναι αυτό. Όμως, κινείσαι στη σωστή κατεύθυνση, hint-hint, nudge-nudge.
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι κάποιο από τα romance of the seven kingdoms πες μας και ποια έκδοση είναι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Romance of the Three Kingdoms XI (το τελευταίο από όσο ξέρω που κυκλοφόρησε για pc), συνεχίζεις.
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Βρε βρε,έπαιξα ένα πριν από κάτι δεκαετίες στην amiga νομίζω το πρώτο ήταν και δεν το έπαιξα και σχεδόν καθόλου,αλλά αμέσως αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Εδώ λοιπών άλλο ένα κλασσικό (εικονογραφημένο ) παιχνίδι για amiga.
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Βοήθεια;;; Είναι παιχνίδι του 1990 και είχε βγει και για C64 την προηγούμενη χρονιά.
BossDoc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=f4WOhUjrn3w X-out Theelf ξαναβάλε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ε, καλό είναι αυτός που το βρίσκει να βάζει νέα.
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.c...h?v=f4WOhUjrn3w X-out Theelf ξαναβάλε. Ρε γμτ, κι έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει. Τελικά δεν πρέπει να το έχω παίξει ποτέ αυτό, αλλά με τα πολλά θυμήθηκα ότι αυτό που είχα λιώσει ήταν το Z-Out.
TheELF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Πάντως αν θέλει κάποιος να βάλει βάζει γιατί μάλλον θα αργήσω να βρω καμιά.
BossDoc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ε, καλό είναι αυτός που το βρίσκει να βάζει νέα. Το ξέρω ρε Ghost αυτό προσπαθούσα να αποφύγω ,αλλιώς θα είχα απαντήσει πριν βάλει βοήθεια ο Theelf,απο το πρώτο post του. Δεν έχω χρόνο τώρα να βάλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις