outlaw star Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ρε μεγάλε και έτοιμη εικόνα και να φαίνονται τα ονόματα;;; WTF Τι να μας δεις;Υπάρχουν άτομα που ξέρουν από google εδώ μέσα. τι εννοείς?
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γράψε lucius buzzsaw στο google να καταλάβεις. Συν ότι μπορείς να σύρεις την εικόνα στο πεδίο αναζήτησης του google pics και να σου βγάλει όλες της πηγές.
outlaw star Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γράψε lucius buzzsaw στο google να καταλάβεις. Συν ότι μπορείς να σύρεις την εικόνα στο πεδίο αναζήτησης του google pics και να σου βγάλει όλες της πηγές. ε χαίρω πολύ ρε μεγάλε fighting game είναι... δηλαδή τι περιμένεις να κάτσω να σβήσω τα ονόματα? αν το νόημα του thread είναι αυτό, οκ κάνω λάθος...αλλά το υφάκι δε χρειάζεται που έχεις, πες απλά ποιο είναι το παιχνίδι να τελειώνουμε..εκτός και αν θες να μετρας posts....τώρα πάω να παίξω call of duty mw2 με cheats έτσι για να δείξω ότι ξέρω να τα χρησιμοποιώ...και ναι γνωρίζω ότι και εσύ και άλλοι γνωρίζετε το google...στο κάτω-κάτω και σε προηγούμενα posts εδώ υπάρχουν παιδιά που χρησιμοποίησαν το google, λέγοντας ότι οκ δε το ήξερα αλλά το βρήκα έτσι... next time θα ξεθάψω κανά dosadiko και θα πάρω ingame screenshot έτσι για να ικανοποιηθείς.. έλεος δηλαδή..
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Το υφάκι το δικό μου ή το δικό σου;Τι μας λες «για να σας δω»από την στιγμή που το ξέρεις ότι από τα ονόματα μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολα.
outlaw star Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Το υφάκι το δικό μου ή το δικό σου;Τι μας λες «για να σας δω»από την στιγμή που το ξέρεις ότι από τα ονόματα μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολα. lol το ''για να σας δω'' σου φάνηκε για υφάκι?? γιατί εμένα μου φαίνεται για απλό, ευδιάθετο σχόλιο (next time θα συνοδεύεται και απο emoticon).. whatever name the game ( που είναι απο atari jaguar just for the record ) και ας συνεχίσουμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ultra vortek μην μου μαλωνετε μονο +1 για το μην μαλώνετε. Με βλέπεις που σε βλέπω Outlaw Star; :P
outlaw star Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ultra vortek μην μου μαλωνετε μονο you are on +1 για το μην μαλώνετε. Με βλέπεις που σε βλέπω Outlaw Star; :P δε μαλώνουμε ρε απλά κρατάμε με τον elf ζεστό το thread για να μη χάνει το ενδιαφέρον του! αν σε βλέπω λέει, σε έχω σταμπάρει απο καιρό λέμε
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μπορει να ειναι και πολυ ευκολο αλλα δε βαριεσαι
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 urban theory? κοντα εισαι δωστου αλλη μια προσπαθεια
kajwbtfe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μηπως το urban chaos?αν και εμενα πηγε το μυαλο μου στο Oni.
kajwbtfe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Φιλε Stavraka αν μπορεις βαλε εσυ η καποιος αλλος γιατι γραφω απο κινητο και δεν ειναι ευκολο να ποσταρο φωτο.Υπομονη μολις ερθει η HOL...
Προτεινόμενες αναρτήσεις