Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δέν είμαι σίγουρος ποιό απο τα δύο είναι, αλλά θα πώ στην τύχη Oddworld: Abe's Oddysee grin.png

Ωραιος!

Ναι το Odyssee ειναι.....

Και ειμουν σιγουρος οτι μονο εγω το ξερω αυτο το παιχνιδι πια...

Δημοσ.

Ωραιος!

Ναι το Odyssee ειναι.....

Και ειμουν σιγουρος οτι μονο εγω το ξερω αυτο το παιχνιδι πια...

Είχα πάντα μιά αγάπη για το συγκεκριμένο genre, αν και για να πώ την αμαρτία μου το'χα πρωτομάθει με το Heart of Darkness (και απο κεί και πέρα Another World, Abe's Oddysee κ.τ.λ.) happy.gif.

Περιμένω μέχρι απόγευμα αν θέλουν να βάλουν οι Alexzzz / Iridium (μια και ήταν σειρά τους devil.png) και βάζω άμα είναι.

Δημοσ.

Είχα πάντα μιά αγάπη για το συγκεκριμένο genre, αν και για να πώ την αμαρτία μου το'χα πρωτομάθει με το Heart of Darkness (και απο κεί και πέρα Another World, Abe's Oddysee κ.τ.λ.) happy.gif.

Περιμένω μέχρι απόγευμα αν θέλουν να βάλουν οι Alexzzz / Iridium (μια και ήταν σειρά τους devil.png) και βάζω άμα είναι.

Πωωωωω..... Heart of Darknes... Τι μου θυμισες.. Στο αρχαιο το λαπτοπ να παιζει ο μπαμπας μ και εγω και η αδερφη μου να βλεπουμε και να χεζομαστε πανω μας.... Πω....

Σορρυ για την σειρα.. Δεν ειχα διαβασει κανονες... Σορρυ και παλι

Δημοσ.

Ωραίο παιχνιδάκι. Ακόμα θυμάμαι απ' έξω τους διαλόγους, όταν o Abe προσπαθούσε να πείσει τους φίλους του να τον ακολουθήσουν:

- Hello.

- Hi.

- Follow me.

- Noooooo.

- Sorry.

- OK.

- Follow me.

- OK.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...