Greygore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ωραιος! Ναι το Odyssee ειναι..... Και ειμουν σιγουρος οτι μονο εγω το ξερω αυτο το παιχνιδι πια... Είχα πάντα μιά αγάπη για το συγκεκριμένο genre, αν και για να πώ την αμαρτία μου το'χα πρωτομάθει με το Heart of Darkness (και απο κεί και πέρα Another World, Abe's Oddysee κ.τ.λ.) . Περιμένω μέχρι απόγευμα αν θέλουν να βάλουν οι Alexzzz / Iridium (μια και ήταν σειρά τους ) και βάζω άμα είναι.
driftingcris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Είχα πάντα μιά αγάπη για το συγκεκριμένο genre, αν και για να πώ την αμαρτία μου το'χα πρωτομάθει με το Heart of Darkness (και απο κεί και πέρα Another World, Abe's Oddysee κ.τ.λ.) . Περιμένω μέχρι απόγευμα αν θέλουν να βάλουν οι Alexzzz / Iridium (μια και ήταν σειρά τους ) και βάζω άμα είναι. Πωωωωω..... Heart of Darknes... Τι μου θυμισες.. Στο αρχαιο το λαπτοπ να παιζει ο μπαμπας μ και εγω και η αδερφη μου να βλεπουμε και να χεζομαστε πανω μας.... Πω.... Σορρυ για την σειρα.. Δεν ειχα διαβασει κανονες... Σορρυ και παλι
nzeppos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ωραίο παιχνιδάκι. Ακόμα θυμάμαι απ' έξω τους διαλόγους, όταν o Abe προσπαθούσε να πείσει τους φίλους του να τον ακολουθήσουν: - Hello. - Hi. - Follow me. - Noooooo. - Sorry. - OK. - Follow me. - OK.
alexzzz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 'Ενα αρκετά διασκεδαστικό FPS team fortress
alexzzz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Αν και δεν έχω καμιά καλή ιδέα, βάζω επειδή έδωσα ήδη μια φορά την σειρά μου αλλά και γιατί ξεκίνησα να το παίζω προχτές και το λάτρεψα.
Iridium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλά αν δε βάλω σε καμιά βδομάδα βάλε εσύ ξανά ή όποιος άλλος δε βαριέται
ScarletK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Για κάποιο λόγο ήταν το πρώτο που μου ήρθε όταν σκεφτόμουν πως να την ονομάσω. Και έχω σταματήσει κοντά στα 2 χρόνια!
Mika Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ε οχι και παιχνιδακι το day of the tentacle ας βαλει οποιος θελει γιατι φευγω για σ/κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις