Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το HOTEL είναι...είναι καλό;;;

Μπραβο ρε φιλε, πως το βρηκες? Ε μετριο φαινεται, λιγο στην αρχη εχω παιξει. Αλλα λεω να το συνεχισω λιγο να δω στην πορεια αν αξιζει....

Δημοσ.

Μπραβο ρε φιλε, πως το βρηκες? Ε μετριο φαινεται, λιγο στην αρχη εχω παιξει. Αλλα λεω να το συνεχισω λιγο να δω στην πορεια αν αξιζει....

Ε, με adventures ασχολούμαι πιο πολύ και όταν βγήκε το είχα ψάξει λίγο γιατί μου κίνησε την περιέργεια...τώρα που είδα to screen λέω κάτι μου θυμίζει αυτό :-D

είναι adventure :rolleyes:

screen1.jpg

Δημοσ.

κανένα myst ;;;

Αποπνέει μια ατμόσφαιρα Myst, αλλά όχι είναι αρκετά μεταγενέστερο...άλλο ένα tip είναι ότι μας ήρθε από αρκετά μακρυά. ;)

Δημοσ.

Αποπνέει μια ατμόσφαιρα Myst, αλλά όχι είναι αρκετά μεταγενέστερο...άλλο ένα tip είναι ότι μας ήρθε από αρκετά μακρυά. ;)

Αυτο το tip εχει και 'ραδιενεργεια' μεσα?????

Δημοσ.

Αυτο το tip εχει και 'ραδιενεργεια' μεσα?????

Όχι, δεν είναι Κινέζικο :P ...πήγες πολύ μακρυά (λίγο πιο πίσω), next tip, έτος κυκλοφορίας 2008...το 'ξερα ότι θα δυσκολευτείτε :rolleyes:

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι Κινέζικο :P ...πήγες πολύ μακρυά (λίγο πιο πίσω), next tip, έτος κυκλοφορίας 2008...το 'ξερα ότι θα δυσκολευτείτε :rolleyes:

Μα,Γιαπωνεζικο εννοουσα :P :P

Απο ποτε απεκτησε η Κινα ραδιενεργεια?

Δημοσ.

Μα,Γιαπωνεζικο εννοουσα :P :P

Απο ποτε απεκτησε η Κινα ραδιενεργεια?

Ουπς...πάντα τις μπερδεύω αυτές τις δύο :lol: ...last tip πριν την αποκάλυψη...χώρα προέλευσης Ρωσία B)

Δημοσ.

The Void

pathologic?

Καλές απαντήσεις αλλά όχι...σας έχω πρήξει :devil: ...αύριο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια, αν δεν έχει βρεθεί μέχρι τότε ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...