nzeppos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Carmageddon, που το έδειχνε ο Ευαγγελάτος (ναι, αυτός με το "Σκάιπι" για όσους είχαν δει την εκπομπή του περί Internet...) και έλεγε κοιτάξτε τι παιχνίδια παίζουν τα μικρά παιδιά, σκοτώνουν κόσμο και γιαγιάδες στη μέση του δρόμου κλπ. ΥΓ Πρόλαβε ο Νίκος
nikos903 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Carmageddon, που το έδειχνε ο Ευαγγελάτος (ναι, αυτός με το "Σκάιπι" για όσους είχαν δει την εκπομπή του περί Internet...) και έλεγε κοιτάξτε τι παιχνίδια παίζουν τα μικρά παιδιά, σκοτώνουν κόσμο και γιαγιάδες στη μέση του δρόμου κλπ. ΥΓ Πρόλαβε ο Νίκος Στην περίπτωση που είναι το σωστό αυτό που είπαμε (πλάκα θα έχει να είναι λάθος) βάζεις εσύ καλύτερα. (Λόγος Νο1: Έγραψες περισσότερα άρα το είχες πιο πρώτα. Λόγος Νο2(και κύριος): Άμα βάλω κανένα παράξενο πάλι θα με κυνηγάνε... Υ.Γ Πλάκα θα είχε εκείνη η εκπομπή
nzeppos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Όχι, καλύτερα να βάλεις εσύ κανα περίεργο παρά τα κλασικά τα δικά μου, που είναι πάντα εύκολα και τα βρίσκουν αμέσως (αφού από "περίεργα" παιχνίδια δεν έχω παίξει πολλά ). Άλλωστε απάντησες πρώτος!
vagos13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Carmagedon? Πολύ φάση αυτό το παιγνίδι... Carmageddon, που το έδειχνε ο Ευαγγελάτος (ναι, αυτός με το "Σκάιπι" για όσους είχαν δει την εκπομπή του περί Internet...) και έλεγε κοιτάξτε τι παιχνίδια παίζουν τα μικρά παιδιά, σκοτώνουν κόσμο και γιαγιάδες στη μέση του δρόμου κλπ. ΥΓ Πρόλαβε ο Νίκος Σωστοί. Θυμάμαι τη μάνα μου να φωνάζει στον αδερφό μου "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ?" χαχα το είχα λιώσει αυτό το game
nikos903 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Όχι, καλύτερα να βάλεις εσύ κανα περίεργο παρά τα κλασικά τα δικά μου, που είναι πάντα εύκολα και τα βρίσκουν αμέσως (αφού από "περίεργα" παιχνίδια δεν έχω παίξει πολλά ). Άλλωστε απάντησες πρώτος! Πραγματικά, αυτό που μου έρχεται τώρα στο μυαλό παίζει να μην το έχει δει κανένας Για αυτό λέω... Βάλε εσύ καλύτερα... Θα βρω στο μέλλον εγώ να βάλω κάτι άλλο και θα μπω όταν βρω... Υ.Γ Εν το μεταξύ χωρίς τον ξενοδόχο πάμε, που είναι ο Βάγγος να επιβεβαιώσει-διαψεύσει; Edit: Here you are Άρα nzeppos προτείνω βάλε εσύ....
nzeppos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 OK δεν χαλάω χατίρι: (το λιώσιμο του αιώνα...)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ε, Silent Hunter III.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Θα βάλω το απόγευμα, μήπως έχω έμπνευση.
outlaw star Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Θέλετε hint; μετά απο 4 ημέρες??εννοείται
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Χμ... Είναι από παιχνίδι που είχε κάνει publish η NCSoft. Πανεύκολο τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις