sotirisl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή ο τύπος ήταν μάλλον hit and run, βάλε εσύ Darkman Σωτήρη με λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 edit: το δωσα στεγνα τωρα......αλλα τεσπα....... Το έδωσες. Dragonshpere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Σωτήρη με λένε ΟΚ Σωτήρη, όποιος το βρίσκει βάζει και το επόμενο quiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandermonde Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 σωστος Darkman_dd............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Απορώ που το θυμήθηκα και το ξετρύπωσα το επόμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandermonde Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 desert strike????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 roger trooper; Κάπως έτσι ήταν ο τίτλος, βγήκε πρόσφατα σε remake. Αν είναι αυτό θα είναι πραγματικά απίστευτο, γιατί είναι το μόνο που έχω παίξει τέτοιου τύπου (πολύ πολύ μικρός). Όπως και να'χει, εγώ συγκινήθηκα και μόνο που το θυμήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ibizaios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 desert strike, καλα ρε παιδια τι παιζαμε και μεναμε και μ@λ@κες με τα γραφικα κιολας τοτε????!!!! ηηηημαρτον ρεεεεε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 desert strike????? Σωστός ο vandermonde (που το είπε πρώτος)! Ωραίες αναμνήσεις το desert! Ακόμα θυμάμαι να φτιάχνω τα .bat μου για τα games μου στο dos (όπως το desert strike!): @Echo Off cd games\desert desert.exe cls Λίγο άκυρη η ανάμνηση, αλλά αυτό μου ήρθε! Τι να κάνουμε; Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είχα πολλές δουλειές χθες και δεν πρόλαβα να μπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 desert strike, καλα ρε παιδια τι παιζαμε και μεναμε και μ@λ@κες με τα γραφικα κιολας τοτε????!!!!ηηηημαρτον ρεεεεε!!!! Γιατί, άσχημα ήταν? (για τότε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandermonde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 παιδια οποιος εχει ορεξη ας βαλει καμια εικονιτσα............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peavy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Από τα καλύτερα RPG που έχω παίξει στο Ps1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandermonde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 wild arms? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Final Fantasy? (Είναι και το μόνο που ξερω για ps) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peavy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Να βοηθήσω λίγο είναι το νούμερο 4 (IV) απο την σειρά που έχουν βγεί ,ο χαρακτήρας με το μπλε μαλλί μπορεί και μεταμορφώνεται σε δράκο κάποια στιγμή στο παιχνίδι και ο τίτλος έχει "φωτιά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις