TheELF Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Summer california games τώρα αν είναι το ένα δύο τρία ή τέσσερα θα με συγχωρέσεις να μην το καταλάβω από ένα μόνο screenShot.
thomasG4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Σωστος California games το πρωτο ειναι.
nikos903 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Όταν έφτιαχναν το παιγνίδι αυτό πρέπει να είχαν έμπνευση πάντως.... Θέλει πολύ απο αυτήν για να φτιάξεις τέτοιο σκηνικό..... Πάρα πολύ..... Άμα το δεις αυτό το πράμα μπροστά σου δηλαδή τι θα κάνεις; Θα τρέξεις ή θα πέσεις κάτω να γελάς;; Εγώ λέω Leather Goddesses of Phobos.
TheELF Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Όταν έφτιαχναν το παιγνίδι αυτό πρέπει να είχαν έμπνευση πάντως.... Θέλει πολύ απο αυτήν για να φτιάξεις τέτοιο σκηνικό..... Πάρα πολύ..... Άμα το δεις αυτό το πράμα μπροστά σου δηλαδή τι θα κάνεις; Θα τρέξεις ή θα πέσεις κάτω να γελάς;; Εγώ λέω Leather Goddesses of Phobos. Όταν έφτιαχναν το παιγνίδι αυτό πρέπει να είχαν έμπνευση πάντως.....ή πολλά ναρκωτικά δίκαιο έχεις αυτό είναι.
nikos903 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Όταν έφτιαχναν το παιγνίδι αυτό πρέπει να είχαν έμπνευση πάντως.....ή πολλά ναρκωτικά δίκαιο έχεις αυτό είναι. Ναι, είναι και αυτό, δεν το είχα σκεφτεί Λοιπών θα πέσει καλό σήμερα... Είχε λιώσει πληκτρολόγιο με αυτό...
outlaw star Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 το punisher δεν είναι? πολλά κέρματα φαγωμένα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 το punisher δεν είναι? πολλά κέρματα φαγωμένα... Καλά είσαι. Punisher & Nick Fury = Killer Duo.
nikos903 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 το punisher δεν είναι? πολλά κέρματα φαγωμένα... Ναι, το Punisher είναι, ωραίο παιγνίδι (και η ταινία μετά ωραία και αυτή...). Mame32 βρες και πάρε το αίμα σου πίσω Unlimited coins (όσο ζούνε τα κουμπιά...). Βάζεις.
outlaw star Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, το Punisher είναι, ωραίο παιγνίδι (και η ταινία μετά ωραία και αυτή...). Mame32 βρες και πάρε το αίμα σου πίσω Unlimited coins (όσο ζούνε τα κουμπιά...). Βάζεις. δυστηχώς μικρός είχα την κακή συνήθεια ότι λεφτά είχα(σε κέρματα μέχρι εκεί παραπάνω δεν έπαιζε) να τα χαλάω στα ουφάδικα ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι δε θα έπαιρνα τυρόπιτα να φάω απο το κυλικείο(και ήμουν και καλοφαγάς μικρός )..καλά τα mame αλλά η όλη αίσθηση του ουφάδικου (ειδικά όταν ήσουν σε ένα game καλός και μάζευες ένθερμους υποστηρικτές να σε θαυμάζουν-έμπαινες στο hall of fame...και στο mortal combat 1 ήμουν απλά ο θεός...ή όταν..έκανε ντου καμιά αστυνομία...) άλλη φάση πολύ-πολύ αγαπημένο μου παιχνίδι αν δυσκολευτείτε πολύ θα ψάξω για καμιά καλύτερη photo(αν και είναι εύκολο)
nikos903 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 δυστηχώς μικρός είχα την κακή συνήθεια ότι λεφτά είχα(σε κέρματα μέχρι εκεί παραπάνω δεν έπαιζε) να τα χαλάω στα ουφάδικα ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι δε θα έπαιρνα τυρόπιτα να φάω απο το κυλικείο(και ήμουν και καλοφαγάς μικρός )..καλά τα mame αλλά η όλη αίσθηση του ουφάδικου (ειδικά όταν ήσουν σε ένα game καλός και μάζευες ένθερμους υποστηρικτές να σε θαυμάζουν-έμπαινες στο hall of fame...και στο mortal combat 1 ήμουν απλά ο θεός...ή όταν..έκανε ντου καμιά αστυνομία...) άλλη φάση Ε αυτά μένουν Η τυρόπιτα πόσο να έμενε; Όπως λένε: Τυρόπιτα: Κόστος, 2Ε. Το να παίζεις ουφάδικο την ώρα που μπουκάρει η αστυνομία: Priceless . Υ.Γ Τώρα που είδα αυτό το παιγνίδι θέλω να δω House of the dead Τι με πιάνει και μένα βραδιάτικα....
outlaw star Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ε αυτά μένουν Η τυρόπιτα πόσο να έμενε; Όπως λένε: Τυρόπιτα: Κόστος, 2Ε. Το να παίζεις ουφάδικο την ώρα που μπουκάρει η αστυνομία: Priceless . Υ.Γ Τώρα που είδα αυτό το παιγνίδι θέλω να δω House of the dead Τι με πιάνει και μένα βραδιάτικα.... priceless δεν ήταν η ώρα που μπούκαρε η αστυνομία, αλλά η ώρα που μπούκαρε ο πατέρας στο αστυνομικό τμήμα για να με πάρει σπίτι που είχα κάνει κοπάνα απο το σχολείο για να παίξω cadillacs and dinosaurs..
Centurion Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 δυστηχώς μικρός είχα την κακή συνήθεια ότι λεφτά είχα(σε κέρματα μέχρι εκεί παραπάνω δεν έπαιζε) να τα χαλάω στα ουφάδικα ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι δε θα έπαιρνα τυρόπιτα να φάω απο το κυλικείο(και ήμουν και καλοφαγάς μικρός )..καλά τα mame αλλά η όλη αίσθηση του ουφάδικου (ειδικά όταν ήσουν σε ένα game καλός και μάζευες ένθερμους υποστηρικτές να σε θαυμάζουν-έμπαινες στο hall of fame...και στο mortal combat 1 ήμουν απλά ο θεός...ή όταν..έκανε ντου καμιά αστυνομία...) άλλη φάση πολύ-πολύ αγαπημένο μου παιχνίδι αν δυσκολευτείτε πολύ θα ψάξω για καμιά καλύτερη photo(αν και είναι εύκολο) Die Hard Trilogy - Die Harder. Αυτό πρέπει να είναι.
outlaw star Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Die Hard Trilogy - Die Harder. Αυτό πρέπει να είναι. yeap αυτό είναι..απο psx είχε σε ένα cd 3 διαφορετικά παίγνια τα οποία όλα απλά έσπερναν!μιλάμε για πολύ κάψιμο.. your call mate
Centurion Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια σε psx ήταν αυτό. Πιο πολύ μου άρεσε το πρώτο game στον πύργο Νακατόμι. Είχε μερικές τρελές ατάκες του Bruce όπως "Υippie kay yay" "Bye bye, bad guy" και "hohoho, i've got a machinegun".Ατελείωτες ώρες γέλιου και καψίματος.Ακόμα κι ο αδερφός μου που δεν έπαιζε psx, το συγκεκριμένο το είχε λιώσει. Φυσικά όπως έχει συμβεί σχεδόν σε όλους μας,το είχα δανείσει σε ένα φίλο μου και δεν το πήρα ποτέ πίσω. Λοιπόν το παιχνίδι που βάζω είναι πανεύκολο.Ελέγχεις ένα ελικόπτερο στα πεδία της μάχης και ανατινάζεις διάφορους στόχους ή παρέχεις υποστήριξη στις επίγειες μονάδες.Δεν θυμάμαι πότε κυκλοφόρησε ακριβώς, περίπου το 2000 - 2001.
Προτεινόμενες αναρτήσεις