gtsamour Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Το βρήκες !!!!!! Βάλε τώρα εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Απλά μου άρεσε η ιδέα του να κάνω ένα search στο google του FCD#3 καλα μιλαμε εγραψες.............. Το βρήκες !!!!!! Βάλε τώρα εσύ. Τστστσ, καλα ρε, τέτοιο search έκανα με σχεδόν 0 στοιχεία και έβγαλα όλον τον κατάλογο από τα παιχνίδια που ήταν υποψήφια και το δίνεις σε άλλον που είχε απλά την όρεξη να δει τα screenshots από όλα τα υπόλοιπα;! :twisted: Καλά, πλάκα κάνω, μάλλον θα το ήξερε ο άνθρωπος. Άντε λοιπόν να δούμε το επόμενο screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή ο τύπος ήταν μάλλον hit and run, βάλε εσύ Darkman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Καλά, περίμενε λίγο ακόμα και βλέπουμε. (Έχω και δουλειά! ) Αν δεν βάλει την επόμενη φορά που θα μπω, θα βάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Άντε, πάρτε λοιπόν ένα εύκολο! Για να βοηθήσω (τους πιο νέους στα παιχνίδια), είναι adventure (το μαρτυράνε και μικρές λεπτομέρειες), είναι παλιό και (προσωπική μου άποψη) είναι από τα καλύτερα που έχω παίξει ποτέ! Είμαι συνδεμένος συναισθηματικά μαζί του γιατί είναι το πρώτο που τερμάτισα χωρίς καμία βοήθεια (και το θυμάμαι μέχρι και σήμερα απ' έξω!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Leisure Suit Larry από τα παλία καλία χρονία που η Sierra έβγαζε adventures. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Το αγαπημένο μου adventure από την εποχή του DOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandermonde Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 rex nebular and the cosmic gender bender? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Yep αυτό ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Rex Nebular & The Cosmic Gender-Bender! Δεν το είχα πολυπαίξει, αλλά ο τίτλος μου είχε μείνει και μόλις είδα το Gender Bender, έψαξα λίγο και το βρήκα! Χμ.. Δεν πρέπει να διαβάζω forums στη δουλειά γιατί τα ξεχνάω πολύ ώρα ανοιχτά χωρίς να κάνω refresh! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Και μαντέψτε τι εννοεί με το "IT'S GONE" στο παραπάνω screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Και μαντέψτε τι εννοεί με το "IT'S GONE" στο παραπάνω screenshot Τι; Leisure Suit Larry από τα παλία καλία χρονία που η Sierra έβγαζε adventures. Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards για να είμαστε ακριβείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandermonde Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 δεν το χα παιξει ποτε(Rex Nebular & The Cosmic Gender-Bender).........αλλα ειχα πεσει μια φορα πανω του ψαχνοντας στο google ενα επεισοδιο του futurama (the gender bender)............μου χε κανει εντυπωση που δεν το ηξερα..........τεσπα......... στο ιδιο adventuristiko klima............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Τι; Μόλις άλλαξε φίλο στο μηχάνημα Gender Bender... για σκέψου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandermonde Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 το πιο χαραχτηριστικο screenshot........του game......... edit: το δωσα στεγνα τωρα......αλλα τεσπα....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις