Προς το περιεχόμενο

Identify the screenshot - Βρες ποιό παιχνίδι είναι - Topic v1

doitjustdoit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλά μου άρεσε η ιδέα του να κάνω ένα search στο google του FCD#3

καλα μιλαμε εγραψες..............

:P

Το βρήκες !!!!!! Βάλε τώρα εσύ.

Τστστσ, καλα ρε, τέτοιο search έκανα με σχεδόν 0 στοιχεία και έβγαλα όλον τον κατάλογο από τα παιχνίδια που ήταν υποψήφια και το δίνεις σε άλλον που είχε απλά την όρεξη να δει τα screenshots από όλα τα υπόλοιπα;! :twisted: Καλά, πλάκα κάνω, μάλλον θα το ήξερε ο άνθρωπος. Άντε λοιπόν να δούμε το επόμενο screenshot. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε, πάρτε λοιπόν ένα εύκολο!

Για να βοηθήσω (τους πιο νέους στα παιχνίδια), είναι adventure (το μαρτυράνε και μικρές λεπτομέρειες), είναι παλιό και (προσωπική μου άποψη) είναι από τα καλύτερα που έχω παίξει ποτέ!

Είμαι συνδεμένος συναισθηματικά μαζί του γιατί είναι το πρώτο που τερμάτισα χωρίς καμία βοήθεια (και το θυμάμαι μέχρι και σήμερα απ' έξω!) :)

23411424.jpg

Rex Nebular & The Cosmic Gender-Bender!

Δεν το είχα πολυπαίξει, αλλά ο τίτλος μου είχε μείνει και μόλις είδα το Gender Bender, έψαξα λίγο και το βρήκα! :P

Χμ.. Δεν πρέπει να διαβάζω forums στη δουλειά γιατί τα ξεχνάω πολύ ώρα ανοιχτά χωρίς να κάνω refresh! :)

Και μαντέψτε τι εννοεί με το "IT'S GONE" στο παραπάνω screenshot

Τι;

Leisure Suit Larry από τα παλία καλία χρονία που η Sierra έβγαζε adventures.

Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards για να είμαστε ακριβείς! :)

δεν το χα παιξει ποτε(Rex Nebular & The Cosmic Gender-Bender).........αλλα ειχα πεσει μια φορα πανω του ψαχνοντας στο google ενα επεισοδιο του futurama (the gender bender)............μου χε κανει εντυπωση που δεν το ηξερα..........τεσπα.........

στο ιδιο adventuristiko klima............

ey1f5td2oymrzekylzyw.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...