Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τούτο.

Ιδιαίτερα αντιπαθητικό παιχνίδι,απαράδεκτος χειρισμός,το όνομά του έχει κοινά στοιχεία με μια σειρά εξίσου, άν όχι περισσότερο, αντιπαθητικών παιχνιδιών...

sosy.jpg

Δημοσ.

Streets of simcity

Τι κάρτα γραφικών να ήθελε; 8mb?? :lol:

Σωστός.

Το συγκεκριμένο έπαιζε (τρόπος του λέγειν) και με μια S3 Trio 64V+ 1Mb.

8Mb ήταν απλησίαστα τότε και η πρώτη κάρτα Voodoo με 3d επιτάχυνση είχε μόλις 4Mb αν θυμάμαι καλά.

Play ball.

nzeppos,τα Sims ήθελα να πώ.Αν έβαζα Simcity θα καρφωνόμουν ... (simcity+racing στο google).Και πάλι,περι ορέξεως...

Δημοσ.

1MB καλή φάση... Και καλά γραφικά είχε για τόση μνήμη :lol: Carmagedon με SAVAGE4 μου θύμησες :P Εποχές και αυτές...

Αφού είμαστε στα Racing ας συνεχίσουμε εκεί ε;

Platform:PC :lol:

post-138283-0-97134000-1297289257_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Vrum vrummmm vruuuummmmmm

Rollcage

πω πω το είχα λιώσει το wipeout για φτωχούς (που δεν μπορούσαν να πάρουν playstation :mad: )

Nope , δεν είναι αυτό, πάντως μοιάζει. Ωραίο και αυτό.

Edit: Επειδή δεν βλέπω κίνηση να δώσω ένα (μεγάλο) hint?

Επεξ/σία από nikos903
Δημοσ.

Και νόμιζα οτι ήταν εύκολο :wacko: Και εγώ τώρα που δοκίμασα χωρίς τον τίτλο δυσκολεύτηκα να το βρω :blink:

So επειδή το κόβω να μου στέλνουν "καπελάκι":-( για το επίτευγμα του να μην απαντήσει κανένας :fear: θα δώσω ένα Hint.

Hint= Βγήκε ακριβώς 5 μήνες πριν το Rollcage, για την ακρίβεια έτσι όπως είδα το βίντεο του TheElf η αρχή του αγώνα θυμίζει πολύ (πάρα πολύ) και το παιγνίδι της εικόνας που ανέβασα εγώ.

post-138283-0-87370300-1297418344_thumb.jpg

post-138283-0-69269600-1297418354_thumb.jpg

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι το Dethkarz.Ειχε τυχη να το παιξω το παιχνιδι αλλα δεν μπορουσα με τιποτα να θυμηθω το ονομα του.Καλα που εβαλες το hint δηλαδη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...