Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

imitheos είσαι θεός :mrgreen: αυτό είναι,βάζεις.

ε αν δεν έβρισκε αυτό το παιχνίδι ένας linuxas πιγκουίνος ντυμένος viking τότε ποιος θα το έβρισκε? :-D

Αν δεν έβαζε την εικόνα από το παιχνίδι δεν θα το έβρισκα με τίποτα :)

Είχα παίξει το demo που είχε μόνο την πρώτη πίστα :P

post-84828-0-76088100-1294767279_thumb.jpg

Μια και το theme είναι amiga, δείτε το παραπάνω.

Από ό,τι είδα με ένα μικρό ψάξιμο, αν και υπάρχει thread

για το συγκεκριμένο δεν έχει μπει ποτέ εδώ. Ελπίζω να μην έχει ξαναμπεί.

Υπήρχε και για άλλες πλατφόρμες αλλά καμμία σχέση με αυτή την έκδοση

που είναι για amiga.

Δημοσ.

Χρμ, χρμ, μου θυμίζει ένα ελληνικό(!) παιχνίδι που είχε βγει κάποτε στην Amiga. Νομίζω με τους άθλους του Ηρακλή ή κάτι παρόμοιο. Αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς και φυσικά μπορεί να λέω και βλακείες...

Δημοσ.

Χρμ, χρμ, μου θυμίζει ένα ελληνικό(!) παιχνίδι που είχε βγει κάποτε στην Amiga. Νομίζω με τους άθλους του Ηρακλή ή κάτι παρόμοιο. Αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς και φυσικά μπορεί να λέω και βλακείες...

Ναι υπήρχε και Ελληνική έκδοση. Δεν ήταν με τους άθλους του Ηρακλή,

αλλά ένας από τους 4 ήρωες που υπήρχαν είναι όντως ο Ηρακλής.

Στην φωτογραφία είναι αυτός που έχει το ρόπαλο στην κάτω γωνία.

Δημοσ.

Αχά, ώστε κάτι έπιασα. Καλύτερο απ' το τίποτα. Παρ' ολ' αυτά δεν θυμάμαι καθόλου τον τίτλο, ούτε και κατάφερα να τον βρω με γκουγκλάρισμα.

edit: Powerplay :-D

Δημοσ.

Αχά, ώστε κάτι έπιασα. Καλύτερο απ' το τίποτα. Παρ' ολ' αυτά δεν θυμάμαι καθόλου τον τίτλο, ούτε και κατάφερα να τον βρω με γκουγκλάρισμα.

edit: Powerplay :-D

Ναι το Powerplay είναι :)

Ωραίο παιχνιδάκι. Μονό ήταν λίγο κουραστικό γιατί ο δίας

είχε όλες τις μεταλλάξεις στους χαρακτήρες οπότε έπρεπε να παίζεις

ώρες για να κερδίσεις αλλά με φίλους είχε πλάκα.

Δημοσ.

Θυμάμαι ότι ήταν αρκετά δύσκολο αλλά είχε πλάκα και ήταν πρωτότυπο για την εποχή του (πόσο μάλλον όταν τα πάντα ήταν στα ελληνικά!) Ίσως κάτσω κάποια στιγμή και το τελειώσω στο WinUAE.

Με περισσή συγκίνηση βάζω το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ στην Amiga μου (την οποια πήρα από τον Εγκέφαλο στις 31/12/91, περί τις 4 το απόγευμα):

post-47640-0-23156700-1294786457_thumb.jpg

Η παρουσίαση των ομάδων από τον Max McGill. Ακόμα νιώθω δέος όταν βλέπω αυτή την εικόνα...

Δημοσ.
rofl%20smiley.gif TVS ports ..... Basketball είχε και άλλα,football,boxing κτλ.Ωραίο παιχνίδι αλλά δεν ήταν για εμάς τους απλούς παίκτες,έπρεπε να είσαι αρκετά πωρωμένος.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...