Darkman_dd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Sim city maybe? Είπαμε, το είδος το πέτυχε ο hurin (manager ποδοσφαίρου) και είναι αρκετά παλιό (όπως φαίνεται κιόλας). Θα ψάξω κανένα screenshot ακόμα να βάλω. Πάρτε άλλο ένα! Αν δε με απατάει η μνήμη μου, μπορούσες να "στήσεις" και αγώνες!
hurin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ultimate soccer manager! Αν και το έχω παίξει, δεν θυμάμαι να μπορούσα να στήσω αγώνα...
Darkman_dd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ultimate soccer manager!Αν και το έχω παίξει, δεν θυμάμαι να μπορούσα να στήσω αγώνα... Σωστός! Νομίζω ότι έστηνες και αν θυμάμαι καλά, το έκανες παίρνοντας τηλέφωνο στον αντίπαλο chairman! Το επόμενο screenshot pls!
hurin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Συγγνώμη παιδιά δεν θα μπορέσω να βάλω. Βάζει όποιος θελει...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Kick off? (μπλα, μπλα, όριο χαρακτήρων, μπλα, μπλα...) Μπορώ να δώσω και 2η απάντηση αμέσως? Edit: βάσει των κανόνων που ξαναδιάβασα, μπορώ: Sensible Soccer...
v-tidus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ναι το sensible soccer είναι. Marcos_Aurilius βάζεις!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Λίγο μικρή, αλλά δεν βρήκα άλλη. Δεν το έχω παίξει το παιχνίδι, αλλά δεν προκειται να ξεχάσω ποτέ την αναφώνηση του σε ένα trailer άλλου παιχνιδιού...
vandermonde Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 lure of the temptress edit : from the makers of lure of the temptress and beneath a steal sky......kai mpla mpla...........apo to Broken Sword 1 to trailer den les??.....korufaio....
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σου ρε vandermonde! "From the makers of Lure of the Temptress and Beneath a Steel Sky comes a brand new adventure of epic proportions: Broken Sword, the Shadow of the Templars." Βάζεις.
Darkman_dd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Το Beneath a stell sky και τα Broken Sword τα έχω παίξει, αλλά το trailer που λέτε ποτέ δεν το είχα δει! :/
vandermonde Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ενα πολυ πολυ ευκολο......... kai ypeuthino gia katastrofh pollwn joysticks!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Το Beneath a stell sky και τα Broken Sword τα έχω παίξει, αλλά το trailer που λέτε ποτέ δεν το είχα δει! :/ Το rolling demo αυτό, που παρεπιπτόντως το speakage είχε γίνει από έναν τύπο τουλ. ισάξιο αυτών στα κινηματογραφικά trailers, περιλήφθηκε σε ένα demo CD του Playstation Magazine...
Προτεινόμενες αναρτήσεις