sugata Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 μοιάζει με το freelancer, αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό, ε; είναι στο στυλ του πάντως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δεν είναι το freelancer. Κινδυνεύοντας (ω, τι κίνδυνος :Ρ) να προδώσω την ταυτότητα του παιχνιδιού, να πω ότι συνδυάζει space combat, rts, trading αλλά και text adventure (εν έτει 2004, ναι). Σχετικά πρόσφατα κυκλοφόρησε μια εμπλουτισμένη έκδοση, με επιπλέον υλικό. Το παιχνίδι περιλαμβάνει αρκετές φυλές με τα κλασικά πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα της κάθε μίας, καθώς και αρκετές αρχικές κατευθύνσεις (από έμπορος μέχρι πειρατής ή κυνηγός πειρατών) οπότε υπάρχουν και κάποια rpg στοιχεία. Γενικά, είναι ένα μικρό διαμάντι και κλασικό underdog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 μήπως κάποιο απο τη σειρά χ??αν και χλωμό το βλέπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Όχι, δεν ανήκει στη σειρά Χ. Ρωσικής προέλευσης, αν βοηθάει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 νομίζω ότι το βρήκα!το space rangers!τουλάχιστον άλλο ρώσικο τέτοιο παιχνίδι εγώ δε θυμάμαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Space Rangers 2, σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 καλά αν δεν έδινες ένα κάρο στοιχεία σιγά μη το έβρισκα.. http://img397.imageshack.us/img397/1536/disruptrscreen004.jpg' alt='disruptrscreen004.jpg'> [/img] καλή τύχη όποιος το βρει παίρνει ληγμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Disruptor Όχι δεν παίρνω ληγμένα(πάντα προσέχω την ημ.λήξης), αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Disruptor Όχι δεν παίρνω ληγμένα(πάντα προσέχω την ημ.λήξης), αλλά... εσύ δεν είσαι αυτός που έιχε βάλει το toshiden για το psx?μόνο απο εσένα περίμενα να το βρεις να σου πω την αλήθεια αλλά δεν ήξερα αν θα το θυμόσουν...για την εποχή του τότε μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση μαζί με το doom στο play(δεν είχα pc τότε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Yeap... Εγώ ημουν αυτός Απο την ίδια εποχή... Απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ στο psx και γενικά σε όλες τις πλατφόρμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Heart of darkness,σωτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Heart of darkness,σωτά? Ω ναι! Παιχνιδαρα οντως ε ρε λιωσιμο που ειχε πεσει και με αυτο! Πηρε φωτια παλι το Thread ή ειναι ιδεα μου;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Πηρε φωτια παλι το Thread ή ειναι ιδεα μου;! καιρός ήταν. Περιμένω confirmation του klainmaingr για το επίσημο της υπόθεσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Yeap... Heart of darkness!! Θα ξεθάψω το psx για χάρη του... Μου άνοιξε η όρεξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Για να δούμε...ενα turn base strategy απο τα παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις