Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μοιάζει με το freelancer, αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό, ε; είναι στο στυλ του πάντως;

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι το freelancer. Κινδυνεύοντας (ω, τι κίνδυνος :Ρ) να προδώσω την ταυτότητα του παιχνιδιού, να πω ότι συνδυάζει space combat, rts, trading αλλά και text adventure (εν έτει 2004, ναι). Σχετικά πρόσφατα κυκλοφόρησε μια εμπλουτισμένη έκδοση, με επιπλέον υλικό. Το παιχνίδι περιλαμβάνει αρκετές φυλές με τα κλασικά πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα της κάθε μίας, καθώς και αρκετές αρχικές κατευθύνσεις (από έμπορος μέχρι πειρατής ή κυνηγός πειρατών) οπότε υπάρχουν και κάποια rpg στοιχεία.

Γενικά, είναι ένα μικρό διαμάντι και κλασικό underdog.

Δημοσ.

καλά αν δεν έδινες ένα κάρο στοιχεία σιγά μη το έβρισκα..

<a href=http://img397.imageshack.us/img397/1536/disruptrscreen004.jpg' alt='disruptrscreen004.jpg'> w280.png[/img]

καλή τύχη όποιος το βρει παίρνει ληγμένα...

Δημοσ.
Disruptor :o

Όχι δεν παίρνω ληγμένα(πάντα προσέχω την ημ.λήξης), αλλά...

εσύ δεν είσαι αυτός που έιχε βάλει το toshiden για το psx?:lol:μόνο απο εσένα περίμενα να το βρεις να σου πω την αλήθεια αλλά δεν ήξερα αν θα το θυμόσουν...για την εποχή του τότε μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση μαζί με το doom στο play(δεν είχα pc τότε)

Δημοσ.

Yeap... Εγώ ημουν αυτός :P

Απο την ίδια εποχή...

Απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ στο psx και γενικά σε όλες τις πλατφόρμες.

tralalalalal.jpg

Δημοσ.
Heart of darkness,σωτά?

Ω ναι!

Παιχνιδαρα οντως ε ρε λιωσιμο που ειχε πεσει και με αυτο!

Πηρε φωτια παλι το Thread ή ειναι ιδεα μου;! :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...