petris101 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ειναι το World War Zero: Ironstorm η Ironstorm : World War Zero παντως αμα ειναι δεν θελω να βαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβώς το ίδιο σκηνικό που περιγράφεις παραπάνω συνέβη και με μένα. Το πήρα ΜΟΛΙΣ βγήκε αλλα ήταν απο μαγαζί νομίζω με ανταλλαγή ενός snes τότε (τι βλάκας που ήμουν) + κάποια $$..To είχα λιώσει το demo.. και στο ίδιο αν δεν κάνω λάθος ήταν το wipeout και επίσης και ο δεινόσαυρος και το σαλάχι yeap you are right...όσο θυμάμαι ότι γενικά δεν παίζαν και πολλά φράγκα τι ανάγκασα τον πατέρα μου να μου αγοράσει γίνομαι σα το πατζάρι:lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:30 ---------- ειναι το World War Zero: Ironstorm η Ironstorm : World War Zeroπαντως αμα ειναι δεν θελω να βαλω αυτό είναι ΑΛΛΑ πρέπει να βάλεις είναι οι κανόνες φίλε μου!μιλάμε για εντελώς μούφα παιχνίδι το είχα αγοράσει κατά τύχη απο τα ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ και γέλαγα με το τι πατάτα ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petris101 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 καλα θα βαλω βασικα εκλεψα για το αλλο το game,απο το url αμα αντιγραψεις το 110644full και το δωσεις στον γουγλη εικονες σου το δειχνει. αυτο που εβαλα δεν το εχω παιξει,ρωτησα ενα φιλο να μου πει ενα game "αγνωστο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Croc... Σιγά το άγνωστο game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petris101 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 εσυ εξαιρεισαι,αφου σε εκεινη τη λιστα (δεν θυμαμαι που το διαβασα) ειπες οτι δεν βρηκες 2 στη σειρα που να μην ξερεις. και για την ακριβεια ειναι το 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω ποια λίστα λές αλλα ο uber poster σε αυτό το θέμα είναι ο GhostriderLSOV.. Εγώ ούτε κάν κομπάρσος δεν αυτοχαρακτηρίζομαι Ποτέ δεν τα πήγα καλά με άκυρα παιχνίδια.. Όπως και να'χει.. Psx game πάλι το οποίο απο τα τότε περιοδικά χαρακτηρίστηκε ως το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ παιχνίδι όλων των εποχών για το playstation 1, με βαθμολογία κάτι λιγότερο απο 3. Συγκεκριμένα το (νέο)pixel στις τελευταίες σελίδες του το είχε πάντα στον πάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petris101 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 λωλ τι ειναι αυτο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:18 ---------- εισαι σιγουρος οτι ειναι psx?μηπως snes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 καλα θα βαλωβασικα εκλεψα για το αλλο το game,απο το url αμα αντιγραψεις το 110644full και το δωσεις στον γουγλη εικονες σου το δειχνει. αυτο που εβαλα δεν το εχω παιξει,ρωτησα ενα φιλο να μου πει ενα game "αγνωστο" well done!!χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 To hugo μηπως;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 To hugo μηπως;! Σσσσσσσσσσσσσσσσ Μήν λές δημόσια το όνομα του φρικτού αυτού παιχνιδιού!!!!!!!! Well(?) done... Και μακριά απο εμάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 καλά τρελή πίπα το παιχνίδι...θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που το θύμησες..άνετα θα έπαιρνε το orokusaki approved seal! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petris101 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 γιατι ρε?τοσο χαλια ειναι?(δεν εχω δει ουτε βιντεο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Κοίτα για κάποια άλλη εποχή ίσως και να ήταν οκ (σε γενικά πλαίσια). Απλά όταν βγήκε (αρκετά μετά την εμφάνιση του psx) και σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια που κυκλοφορούσαν στην κονσόλα ήταν σαν ένα τεράστιο ανέκδοτο. Αριστερά,πήδα,δεξιά,πήδα,αριστερά,πήδα σε διάφορα "σενάρια" σε ΟΛΟ το παιχνίδι με τα σπαστικά μούτρα του hugo τριγύρω.. Αυτό σε μετα-crashbandicoot εποχές... Ούτε καν για δοκιμή.. ούτε καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) ΣσσσσσσσσσσσσσσσΜήν λές δημόσια το όνομα του φρικτού αυτού παιχνιδιού!!!!!!!! Well(?) done... Και μακριά απο εμάς To αστειο ειναι οτι το θυμομουν αuτον τον συμπαθητικο κερατά ηρωα αλλα δεν θυμομουν ακριβως το ονομα και περασα πρωτα απο ολα τα Yugo και Lada του Internet μεχρι να μου ερθει.. Τεσπα ανεβαζω σε λιγο και επιτελους ενα No mame παιχνιδι Περιεργο Game που οπως λεει και η φωτο πέρναμε την κονσολα με κουπονια απο το Εθνος αν θυμαμαι... Κριμα που δεν εφερνε σχεδον κανενας τιτλους και την φαγαμε στον κ$#λο μας τελικα αν και ειχε πολλες δυνατοτητες... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2009 από Sotosgl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μια βοηθεια γιατι δεν βλεπω προοδο... Το ονομα του θυμιζει τον βοηθο του Batman Οχι τον Alfred!!!! Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2009 από Sotosgl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις