klainmaingr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μοιάζει με αυτό με την μαϊμου και τον μάγο στα ουφάδικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Pc game είναι. Απο τα πρώτα new age platforms. Μαιμού και μάγο; Toki? (άσχετο απλα προβληματίστικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ανα γεια σου... Toki... μοιάζει με την αρχή κάθε πίστας που είχε από κάτω σε λωρίδα όλα τα level Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Oki Toki (φασφσαφδασ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 fire and ice μηπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Yeap... Βάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 klain μην απαντησεις αμεσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Το Prehistorik? edit:Το 2 μάλιστα... edit2:3 edit σύνολο για να το γράψω σωστά...θυμάμαι που το είχα παίξει προ 15 ετίας (και βάλε) στο pc του ξαδέλφου μου.Απο τα πρώτα pc games που έπαιξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ναι το Prehistorik 2 ειναι, πολυ ωραιο παιχνιδακι. Απο τις πρωτες επιλογες μου παντα για καποιο παιχνιδι στο MAME. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 klain μην απαντησεις αμεσως Δεν πρόλαβα γμτ Παιχνιδάρα πραγματικά αλλα για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε περισσότερο το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) κερδιζει ο τενσι που εχει και ρομποτεκ αβαταρ (νομιζω). οφτοπικ, τελικα μετα το σαντοου κρονικλς θα βγει τπτ? οντοπικ, τενσι, βαζεις! ΥΓ. Ποτε δεν καταφερα να τερματισω το πρεχιστορικ 2, εν τω μεταξυ δεν εχω ξαναδει παιχνιδι με τοσα μυστικα μπονους σε καθε πιστα... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2009 από hexenlord ορθογραφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 κερδιζει ο τενσι που εχει και ρομποτεκ αβαταρ (νομιζω). Vf-19 Raven απο το Macross VF-X2. οφτοπικ, τελικα μετα το σαντοου κρονικλς θα βγει τπτ? Ιδέα δέν έχω...ακούστηκε κάτι για συνέχεια,σε μορφή trailer(θα μαθαίναμε αν ο Rick Hunter και το SDF-3 την γλύτωσαν ή όχι),εν τέλη αποδείχτηκε οτι το βίντεο ήταν ένα καλοφτιαγμένο fan amv. οντοπικ, τενσι, βαζεις! ΥΓ. Ποτε δεν καταφερα να τερματισω το πρεχιστορικ 2, εν τω μεταξυ δεν εχω ξαναδει παιχνιδι με τοσα μυστικα μπονους σε καθε πιστα... Βάζω στοίχημα οτι πολλοί το γνωρίζουν...άλλα οι περισσότεροι θέλουν να το κρύψουν Ας πούμε οτι είναι ένα παλιό point & click adventure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Κάποιο Larry πρέπει να είναι αλλά πιό από όλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Κάποιο Larry πρέπει να είναι αλλά πιό από όλα.... Μπά...είναι όμως της ίδιας φιλοσοφίας.Βγήκε μάλιστα αρκετά μετά το κορυφαίο (για μένα) Leisure Suit Larry: Love for Sail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις