outlaw star Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μιας και κανείς δε πήρε πρέφα ότι τον δούλευα, ακούστε πως έχει το σενάριο. Ήταν ένα κρύο πρωινό και ήμουν σε ένα Gaming Forum και κάποιος ξεκίνησε ένα ίδιο Topic με αυτή τη Pic (του Syberia).Έτσι ήρθα εδώ ενώ αναρωτιόμουν πως θα μπορούσα να βάλω χωρίς να απαντήσω στις παραπληγικές/retro Pics που συνήθως βάζετε εσείς οι PROς.. Ε, μιας και παρατήρησα ότι αυτός που περιμένατε είχε καθυστερήσει λίγο να βάλει.. κρεμάστηκα σε αυτό. Μετά πετάχτηκε ο Φύλακας που επιτηρεί το Topic, και τον δούλεψα μέχρι να κερδίσω αυτό που θέλω.. και *τσάφ* ο φίλτατος mpentenis μου έδωσε αυτό που προσδοκούσα.. Μετά επειδή είχε πλάκα ο Ghost τον δούλεψα άλλο λίγο αν προσέξατε.. Αυτά! Τον τουφεύω για να μη φάω ξύλο.. Καλή συνέχεια.. /Koritsi_Gia_PC ....το ότι το topic όμως έχει συγκεκριμένους κανόνες το γράψαμε όμως....ίσως επειδή απλά δε διάβασες τους κανόνες.... ε δε πειράζει απο εδώ και πέρα όμως ξέρεις ότι πρώτα διαβάζουμε και μετά γράφουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα,βρε παιδιά συγνώμη αλλά έχουν έρθει μεγάλες δυνάμεις(gf βλέπεις),κ δν κάθομαι πολύ στον υπολογιστή,έπεσαν κ 2 εργασίες που πρέπει να παραδώσω σήμερα κ αύριο...οπότε είχα λίγο τρέξιμο..Αλλά ορίστε η φώτο,κ να μν κάνετε τόσες πλάκες πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 freelancer? Εύκολο btw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 freelancer?Εύκολο btw... god damn it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 god damn it Ου ρε!:lol: Υπόσχομαι να βάλω ένα εύκολο... Υπόσχομαι να βάλω ένα εύκολο... Be afraid,be very afraid! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 freelancer?Εύκολο btw... Ναι,δικό σ.Τ ξέρω ήταν εύκολο,δν είχα καθαρό μυαλό τ πρωί,έτρεχα να προλάβω να παω στο πανεπιστήμιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Incoming μηπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Incoming μηπως; Υπάρχουν άτομα που θυμούνται τόσο παλιά παιχνίδια; Incoming it is... Δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχουν άτομα που θυμούνται τόσο παλιά παιχνίδια; Γενικά θυμόμαστε και παλιότερα. Γεγονός όμως είναι πως το είχα ξεχάσει το incoming. Είχε αρκετή arcade χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ισως φταιει οτι ειναι ενα απο τα games που ηρθαν bundled με την (τοτε) uber duper TNT2 Ultra και μεχρι τοτε δεν θυμαμαι να'χα παιξει 3D game Τελως παντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Beneath a Steel Sky νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλα τα πηγα, 5min και κατι ψιλα αντεξε το pic Αλλη φορα θα βλεπω αν εισαι online πριν βαλω . Δικο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Τα adventures δεν είναι το φόρτε μου. Αυτό όμως το θυμόμουν. Anyways, από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μηπως ειναι το Space Hulk ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις