Προς το περιεχόμενο

Identify the screenshot - Βρες ποιό παιχνίδι είναι - Topic v1

doitjustdoit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και κανείς δε πήρε πρέφα ότι τον δούλευα, ακούστε πως έχει το σενάριο.

Ήταν ένα κρύο πρωινό και ήμουν σε ένα Gaming Forum και κάποιος ξεκίνησε ένα ίδιο Topic με αυτή τη Pic (του Syberia).Έτσι ήρθα εδώ ενώ αναρωτιόμουν πως θα μπορούσα να βάλω χωρίς να απαντήσω στις παραπληγικές/retro Pics που συνήθως βάζετε εσείς οι PROς.. Ε, μιας και παρατήρησα ότι αυτός που περιμένατε είχε καθυστερήσει λίγο να βάλει.. κρεμάστηκα σε αυτό.

Μετά πετάχτηκε ο Φύλακας που επιτηρεί το Topic, και τον δούλεψα μέχρι να κερδίσω αυτό που θέλω.. και *τσάφ* ο φίλτατος mpentenis μου έδωσε αυτό που προσδοκούσα.. :devil:

Μετά επειδή είχε πλάκα ο Ghost τον δούλεψα άλλο λίγο αν προσέξατε..

Αυτά! :-)

Τον τουφεύω για να μη φάω ξύλο.. Καλή συνέχεια..

/Koritsi_Gia_PC

....το ότι το topic όμως έχει συγκεκριμένους κανόνες το γράψαμε όμως:P....ίσως επειδή απλά δε διάβασες τους κανόνες....:o ε δε πειράζει απο εδώ και πέρα όμως ξέρεις ότι πρώτα διαβάζουμε και μετά γράφουμε:lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,βρε παιδιά συγνώμη αλλά έχουν έρθει μεγάλες δυνάμεις(gf βλέπεις),κ δν κάθομαι πολύ στον υπολογιστή,έπεσαν κ 2 εργασίες που πρέπει να παραδώσω σήμερα κ αύριο...οπότε είχα λίγο τρέξιμο..Αλλά ορίστε η φώτο,κ να μν κάνετε τόσες πλάκες πια :P

petagmajp7.jpg

freelancer?

Εύκολο btw...

Ναι,δικό σ.Τ ξέρω ήταν εύκολο,δν είχα καθαρό μυαλό τ πρωί,έτρεχα να προλάβω να παω στο πανεπιστήμιο .

• Moderators
Υπάρχουν άτομα που θυμούνται τόσο παλιά παιχνίδια;:lol:

Γενικά θυμόμαστε και παλιότερα. ;)

Γεγονός όμως είναι πως το είχα ξεχάσει το incoming. Είχε αρκετή arcade χαρά.

Ισως φταιει οτι ειναι ενα απο τα games που ηρθαν bundled με την (τοτε) uber duper TNT2 Ultra και μεχρι τοτε δεν θυμαμαι να'χα παιξει 3D game :P

Τελως παντων :P

cbtt.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...