Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Α καλά...

Να περιμένουμε λίγο ακόμα τον Xtrm πριν αρχίσουμε να βάζουμε όλοι (Septerra Core by the way).

Υπάρχει "κανόνας" ότι βάζει μόνο αυτός που βρίσκει.

Οπότε περιμένουμε.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

GhostRiderLSOV συγχαρητήρια.. κατέστρεψες το Topic.. για πάντα..

Παιδιά ας μη του ξαναμιλήσουμε.. από εδώ και πέρα θα είναι ο παγερά αδιάφορος Outsider του Insomnia.. :P

/Koritsi_Gia_PC

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
GhostRiderLSOV συγχαρητήρια.. κατέστρεψες το Topic.. για πάντα..

Παιδιά ας μη του ξαναμιλήσουμε.. από εδώ και πέρα θα είναι ο παγερά αδιάφορος Outsider του Insomnia.. :P

/Koritsi_Gia_PC

Αν παρακολουθούσες το topic, θα ήξερες πως δουλεύει. Δεν έβαλα εγώ τους κανόνες και έχουμε συμφωνήσει όλοι, εκτός από εσένα φαίνεται.

Επίσης θα ήξερες πως και άλλες φορές έχει υπάρξει κόσμος που αργούσε.

Επιπλέον δεν κατάλαβα πως είμαι outsider. Εσύ εμφανίστηκες τώρα στο thread και άρχισες τα δικά σου.

Τέλος, κάνεις flamebait και post που δεν χρειαζόταν, εκτός από προσωπική αντιπαράθεση.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.
Τέλος, κάνεις flamebait και post που δεν χρειαζόταν, εκτός από προσωπική αντιπαράθεση.

Aka κάνω χαβαλέ οΟ

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Αν δεν έχει βάλει μέχρι αύριο, ας βάλει όποιος/α θέλει και συνεχίζουμε από εκείνον/η.

Τον έχω ενημερώσει παντού και δεν απαντάει.

εάν είναι να συνεχίσουμε και δε βάλει το παιδί τότε ghost εσύ πρέπει να βάλεις μιας και εσύ βρήκες το τελευταίο που μπήκε

Δημοσ.
Αν δεν έχει βάλει μέχρι αύριο, ας βάλει όποιος/α θέλει και συνεχίζουμε από εκείνον/η.

Τον έχω ενημερώσει παντού και δεν απαντάει.

Καλά μην αγχώνεσαι δεν τρέχει τίποτα, έχει κάτσει και πιο πολλές μέρες το thread χωρίς να κουνιέται φύλλο, άστο παραπάνω και από μια μέρα, οι ανυπόμονοι μπορούν πιστεύω να περιμένουν....

• Moderators
Δημοσ.
εάν είναι να συνεχίσουμε και δε βάλει το παιδί τότε ghost εσύ πρέπει να βάλεις μιας και εσύ βρήκες το τελευταίο που μπήκε

Εγώ βάζω γενικώς, οπότε δεν με πειράζει να μην βάλω. Εκτός αν είναι πράγματι η σειρά μου. :P

Καλά μην αγχώνεσαι δεν τρέχει τίποτα, έχει κάτσει και πιο πολλές μέρες το thread χωρίς να κουνιέται φύλλο, άστο παραπάνω και από μια μέρα, οι ανυπόμονοι μπορούν πιστεύω να περιμένουν....

Έχει κάτσει και μήνα απ'όσο θυμάμαι. Το θέμα είναι οι ανυπόμονοι να μην το πηγαίνουν συνέχεια "o ghost φταίει".

Δημοσ.
Εγώ βάζω γενικώς, οπότε δεν με πειράζει να μην βάλω. Εκτός αν είναι πράγματι η σειρά μου. :P

Έχει κάτσει και μήνα απ'όσο θυμάμαι. Το θέμα είναι οι ανυπόμονοι να μην το πηγαίνουν συνέχεια "o ghost φταίει".

όχι ρε μην αγχώνεσαι που ένα άτομο (λανθασμένα) ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί σου...συμφωνώ και εγώ ας περιμένουμε μερικές μέρες ακόμη και βλέπουμε:-)

Δημοσ.
όχι ρε μην αγχώνεσαι που ένα άτομο (λανθασμένα) ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί σου...συμφωνώ και εγώ ας περιμένουμε μερικές μέρες ακόμη και βλέπουμε:-)

Μιας και κανείς δε πήρε πρέφα ότι τον δούλευα, ακούστε πως έχει το σενάριο.

Ήταν ένα κρύο πρωινό και ήμουν σε ένα Gaming Forum και κάποιος ξεκίνησε ένα ίδιο Topic με αυτή τη Pic (του Syberia).Έτσι ήρθα εδώ ενώ αναρωτιόμουν πως θα μπορούσα να βάλω χωρίς να απαντήσω στις παραπληγικές/retro Pics που συνήθως βάζετε εσείς οι PROς.. Ε, μιας και παρατήρησα ότι αυτός που περιμένατε είχε καθυστερήσει λίγο να βάλει.. κρεμάστηκα σε αυτό.

Μετά πετάχτηκε ο Φύλακας που επιτηρεί το Topic, και τον δούλεψα μέχρι να κερδίσω αυτό που θέλω.. και *τσάφ* ο φίλτατος mpentenis μου έδωσε αυτό που προσδοκούσα.. :devil:

Μετά επειδή είχε πλάκα ο Ghost τον δούλεψα άλλο λίγο αν προσέξατε..

Αυτά! :-)

Τον τουφεύω για να μη φάω ξύλο.. Καλή συνέχεια..

/Koritsi_Gia_PC

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...