mimisdutch Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ρίχνω την ψήφο μου στο Bloodnet. PS: Όποιος θέλει βάζει, σε περίπτωση που είναι σωστό. Σωστός ο παίκτης. Βάλε όμως όποτε μπορέσεις να γένει παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Πιστεύω τέτοιο παιχνίδι θα αργήσει πολύ να βγεί! Είναι απο τα καλύτερα που έχω παίξει ποτέ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Blade of Darkness Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ο Billman τι έγινε; Ωραίο το Severance: Blade of Darkness. Αν είχαμε κάποιο παιχνίδι με πιο smooth gameplay και με το στυλ του στο σφάξιμο, θα έλεγε πολύ. (τι καλύτερο από το ίδιο χτύπημα να κόβει την ασπίδα του αντιπάλου και τον ίδιο ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarrasque Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 φοβερό το blade of darkness όντως. ελπίζω το πολυαναμενόμενο project offset να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ας βάλει όποιος θέλει (τι είπα τώρα, ε ghost ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Είπαμε ότι το "ας βάλει ποιος θέλει" απαγορεύεται πια, νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Παμε για κατι δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Παμε για κατι δυσκολο Εκτός του ότι ΔΕΝ είναι δύσκολο, έχεις το όνομα στην φωτό. Μπαμ έκανε στο email... γρήγορα αλλαγή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ποιο παιχνιδι ειναι λοιπον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Αούτο... _____ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 τι εκανα λαθος?και απο που φαινονταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 τι εκανα λαθος?και απο που φαινονταν? Η φωτογραφία σου είχε url >http://www.animwatch.com/images/SpotlightImages/Barbaric-DragonsLair.jpg Βάλε ένα άλλο και ανέβασε την φωτό σε κάποιο site σαν το imageshack και άλλαξε το όνομα του αρχείου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 1) Δεξί κλικ στην εικόνα και properties. 2) Λίγο δύσκολο να μην ξέρουμε ένα από τα πρώτα παιχνίδια του στυλ "πατάω το σωστό κουμπί για να μην πεθάνω και να πάω στο επόμενο βιντεάκι". Έστω και αν εγώ προσωπικά δεν το έπαιξα ποτέ. Θυμάμαι από μικρός να βλέπω τα screenshots και να θέλω να παίξω κάτι τέτοια, όπως αυτό και το Space Ace. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 1) Λίγο δύσκολο να μην ξέρουμε ένα από τα πρώτα παιχνίδια του στυλ "πατάω το σωστό κουμπί για να μην πεθάνω και να πάω στο επόμενο βιντεάκι". Και για του λόγου το αληθές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις