Tredor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Flight of the amazon queen Ας βάλει οποίος θέλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Heh, ακόμα και σε thumbnail το ξεχώρισα ως το Revenant. Είχε ωραίες κινήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ερκ, ξέχασα ότι πρέπει να βάλω εγώ. Θα λείπω μέχρι Παρασκευή, οπότε αν το βρείτε σίγουρα, συνεχίστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Hello? Τι έγινε, περίμενα να είχατε βρει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Να το πάρει το ποτάμι...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ρίχτο δικέ μου. ...και κάτι άλλο! Νομίζω ότι πρέπει να μπει ως κανόνας, η "υποχρέωση" του χρήστη που βρίσκει το σωστό παιχνίδι να ποστάρει το επόμενο screenshot προς αναζήτηση. Μέχρι τώρα, 9 στις 10 φορές είχαμε απαντήσεις τύπου "είναι το τάδε παιχνίδι, ας βάλει όποιος θέλει", που στην ουσία είναι game spoilers. Και άντε μετά να φιλοτιμηθεί να βάλει κάποιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Χμ οκ. Τώρα όμως αν δώσω την λύση, πάλι εγώ θα βάλω; Οπότε θα δώσω (μεγάλο) hint. Είναι βασισμένο στο WH:40k (σε spin off του. Πως λέμε Battlefleet Gothic, αλλά δεν είναι αυτό) και το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αν και είχε βγει demo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 GorkaMorka. Θα μου επιτρέψεις βέβαια να σχολιάσω, καλοπροαίρετα εννοείται, ότι η επιλογή ήταν λίγο υπερβολική (αφού μιλάμε για παιχνίδι που δεν κυκλοφόρησε), κάτι που φάνηκε φυσικά και από το πάγωμα του thread. Επιβεβαίωσε για να βάλω κι εγώ, μη μας βάλει χέρι ο livewire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δεν κυκλοφόρησε, αλλά είχα παίξει το demo. Το thread πάγωσε χωρίς να ζητηθεί καν hint. Εδώ άλλωστε έχουμε και screenshots από racing (και δεν λέω του Motorhead) που είναι ψάξε βρες σε ποιο παιχνίδι από τα 20+ είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. ΥΓ. Ναι, το GorkaMorka είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Για adventure μοιάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimisdutch Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ε δεν είναι ακριβώς adventure με την παραδοσιακή έννοια και σίγουρα δεν είναι action και strategy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Θυμίζει Myst κατάσταση (FP-Adv.)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις