Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Seven Sins; ΥΓ. Αν είμαι σωστός, δεν θέλω remote control απάντηση μου. Θα βάλω screenshot.
alexzzz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Seven Sins; Ναι, ναι... να πω δεν τα'λεγα;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εύκολο κι από εμένα για όσους το θυμούνται. Αν και δεν θυμάμαι αν το είχα ξαναβάλει. (click για μεγένθυση, next time θα πάω πάλι στο imageshack.us, πιο βολικό)
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εύκολο κι από εμένα για όσους το θυμούνται.Αν και δεν θυμάμαι αν το είχα ξαναβάλει. (click για μεγένθυση, next time θα πάω πάλι στο imageshack.us, πιο βολικό) Είναι τ outrun?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αρνητικό. Δεν είναι το Outrun.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αρνητικό. Δεν είναι το Outrun. Μάλιστα.. Είναι το ridge racer;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αρνητικό. Δεν είναι το Ridge Racer.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εε αυτό είναι το system shock. ΑΛλά τν φωτο του ghost δν τν είπαμε ακόμα για να βάλουμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Βρε Ksaplostra περίμενε. Όχι, δεν είναι NFS.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αργκ, δεν είχα δει ότι είναι τόσο παρόμοιο... Αλλά δεν είναι. Sorry.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αργκ, δεν είχα δει ότι είναι τόσο παρόμοιο...Αλλά δεν είναι. Sorry. Δν πειράζει..Είναι το motorhead;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Yup. Παιχνιδάκι με χαρούμενη μουσικούλα και ωραία εφέ φωτισμού χωρίς να χρειάζεται 3Dfx και τέτοια. To S40 Racing είναι βασισμένο στον ίδιο κώδικα όπως διάβασα, γι'αυτό είναι τόσο ίδιο στo "HUD". Βάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις