Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Seven Sins; ΥΓ. Αν είμαι σωστός, δεν θέλω remote control απάντηση μου. Θα βάλω screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Seven Sins; Ναι, ναι... να πω δεν τα'λεγα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εύκολο κι από εμένα για όσους το θυμούνται. Αν και δεν θυμάμαι αν το είχα ξαναβάλει. (click για μεγένθυση, next time θα πάω πάλι στο imageshack.us, πιο βολικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εύκολο κι από εμένα για όσους το θυμούνται.Αν και δεν θυμάμαι αν το είχα ξαναβάλει. (click για μεγένθυση, next time θα πάω πάλι στο imageshack.us, πιο βολικό) Είναι τ outrun? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αρνητικό. Δεν είναι το Outrun. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αρνητικό. Δεν είναι το Outrun. Μάλιστα.. Είναι το ridge racer; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αρνητικό. Δεν είναι το Ridge Racer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εε αυτό είναι το system shock. ΑΛλά τν φωτο του ghost δν τν είπαμε ακόμα για να βάλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 μήπως είναι κάνα παλιό nfs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Βρε Ksaplostra περίμενε. Όχι, δεν είναι NFS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι το S40 racing? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αργκ, δεν είχα δει ότι είναι τόσο παρόμοιο... Αλλά δεν είναι. Sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αργκ, δεν είχα δει ότι είναι τόσο παρόμοιο...Αλλά δεν είναι. Sorry. Δν πειράζει..Είναι το motorhead; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Yup. Παιχνιδάκι με χαρούμενη μουσικούλα και ωραία εφέ φωτισμού χωρίς να χρειάζεται 3Dfx και τέτοια. To S40 Racing είναι βασισμένο στον ίδιο κώδικα όπως διάβασα, γι'αυτό είναι τόσο ίδιο στo "HUD". Βάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις