Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχίζοντας το χαβαλέ, να διευκρινήσω ότι το viva la revolution, comrades, ήταν χαρακτηριστική ατάκα ενός από τα μεγαλύτερα adventures, αν όχι games γενικότερα, screenshot του οποίου αν πόσταρα εδώ, το thread ήταν ικανό να κολλήσει για βδομάδες*λολ.

Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί(για το 2ο σκέλος του γνωμικού, αμφιβάλλω λίγο:Ρ).

Α, επίσης, αν εξαιρέσουμε το online gaming, ας μου θυμίσει κάποιος το τελευταίο επαναστατικό στοιχείο που εμφανίστηκε στη βιομηχανία των games τα τελευταία 10 χρόνια ξερωγώ, γιατί το Αλτσχάιμερ με έχει γονατίσει:Ρ

*εξαιρουμένων 2-3-4 γνωστών σεσημασμένων χρηστών.

• Moderators
Δημοσ.

Καλά αν θέλουμε κόλλημα κι εγώ μπορούσα να κρατήσω αρκετά games χωρίς hint πιο παλιά.

Το θέμα είναι να προχωράει το thread όμως.

Η επανάσταση θα έρθει σε άλλα 10 χρόνια όταν βγει το Duke Nukem Forever. :P

Δημοσ.
viva la revolution, comrades, ήταν χαρακτηριστική ατάκα ενός από τα μεγαλύτερα adventures, αν όχι games γενικότερα, screenshot του οποίου αν πόσταρα εδώ, το thread ήταν ικανό να κολλήσει για βδομάδες*

Μαλλον για το Grim Fandango μιλας, αλλα δεν νομιζω να κολλουσαν πολυ - εχει πολυ χαρακτηριστικο στυλακι :lol:

Δημοσ.

Ε, εντάξει, προφανώς έκανα πλάκα:Ρ

...

συνεχίζουμε λοιπόν και βάλε screenshot εεεεεεεε...

εεεεεε...

εεεεεε...

ΕΕΕσύ! παιδί μου, greygore!

Δημοσ.

Α, επίσης, αν εξαιρέσουμε το online gaming, ας μου θυμίσει κάποιος το τελευταίο επαναστατικό στοιχείο που εμφανίστηκε στη βιομηχανία των games τα τελευταία 10 χρόνια ξερωγώ, γιατί το Αλτσχάιμερ με έχει γονατίσει:Ρ

*εξαιρουμένων 2-3-4 γνωστών σεσημασμένων χρηστών.

Ναι ρε παιδιά μη το ψάχνετε, το Wii είναι επανάσταση, δεν χωράει αμφιβολία. Και πολύ δυνατή πλατφόρμα για adventures(τα οποία πέθαναν αλλά κουβέντα να γίνεται).Και για το online gaming έχω επιφυλάξεις, άλλωστε δεν εμφανίστηκε τα τελευταία 10 χρόνια, κρατάει από αρκετά πιο παλιά.

Δημοσ.

Καλα, καλα... Για να δουμε ποιος θυμαται αυτο :P

2qci4op7nrnffu0jj8ie_thumb.jpg

2l57ae60rfuhe8wf6ef3_thumb.jpg

Συνδιαζει πολλα διαφορετικα genres

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...