Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Adventures != revolution.
personGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Adventures != revolution. Revolution=Wii Για αυτό το είδος πάει κατά διαόλου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Revolution=Wii Ποιος θα το έλεγε ότι θα ήταν επαναστατικό να ανεβοκατεβάζουμε το χέρι μας ε;
livewire Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Συνεχίζοντας το χαβαλέ, να διευκρινήσω ότι το viva la revolution, comrades, ήταν χαρακτηριστική ατάκα ενός από τα μεγαλύτερα adventures, αν όχι games γενικότερα, screenshot του οποίου αν πόσταρα εδώ, το thread ήταν ικανό να κολλήσει για βδομάδες*λολ. Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί(για το 2ο σκέλος του γνωμικού, αμφιβάλλω λίγο:Ρ). Α, επίσης, αν εξαιρέσουμε το online gaming, ας μου θυμίσει κάποιος το τελευταίο επαναστατικό στοιχείο που εμφανίστηκε στη βιομηχανία των games τα τελευταία 10 χρόνια ξερωγώ, γιατί το Αλτσχάιμερ με έχει γονατίσει:Ρ *εξαιρουμένων 2-3-4 γνωστών σεσημασμένων χρηστών.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Καλά αν θέλουμε κόλλημα κι εγώ μπορούσα να κρατήσω αρκετά games χωρίς hint πιο παλιά. Το θέμα είναι να προχωράει το thread όμως. Η επανάσταση θα έρθει σε άλλα 10 χρόνια όταν βγει το Duke Nukem Forever.
Greygore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 viva la revolution, comrades, ήταν χαρακτηριστική ατάκα ενός από τα μεγαλύτερα adventures, αν όχι games γενικότερα, screenshot του οποίου αν πόσταρα εδώ, το thread ήταν ικανό να κολλήσει για βδομάδες* Μαλλον για το Grim Fandango μιλας, αλλα δεν νομιζω να κολλουσαν πολυ - εχει πολυ χαρακτηριστικο στυλακι
livewire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ε, εντάξει, προφανώς έκανα πλάκα:Ρ ... συνεχίζουμε λοιπόν και βάλε screenshot εεεεεεεε... εεεεεε... εεεεεε... ΕΕΕσύ! παιδί μου, greygore!
mimisdutch Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Α, επίσης, αν εξαιρέσουμε το online gaming, ας μου θυμίσει κάποιος το τελευταίο επαναστατικό στοιχείο που εμφανίστηκε στη βιομηχανία των games τα τελευταία 10 χρόνια ξερωγώ, γιατί το Αλτσχάιμερ με έχει γονατίσει:Ρ *εξαιρουμένων 2-3-4 γνωστών σεσημασμένων χρηστών. Ναι ρε παιδιά μη το ψάχνετε, το Wii είναι επανάσταση, δεν χωράει αμφιβολία. Και πολύ δυνατή πλατφόρμα για adventures(τα οποία πέθαναν αλλά κουβέντα να γίνεται).Και για το online gaming έχω επιφυλάξεις, άλλωστε δεν εμφανίστηκε τα τελευταία 10 χρόνια, κρατάει από αρκετά πιο παλιά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Καμιά screenshot θα βάλει κανείς;
Greygore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Καλα, καλα... Για να δουμε ποιος θυμαται αυτο Συνδιαζει πολλα διαφορετικα genres
mimisdutch Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Nomad Soul To'χε δώσει το Pcmaster κάνα χρόνο πριν νομίζω.
Greygore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Κριμα... εγω εχω την αρχικη εκδοση, δεν ειχα ιδεα οτι ξανακυκλοφορησε
mimisdutch Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Έλα μέτριο παιχνιδάκι, πολύ μέτριο αλλά μου ήρθε όταν είδα τα προηγούμενα screenshots
Προτεινόμενες αναρτήσεις