livewire Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Legendary!!! Might & Magic 7(κατά 99%, αλλιώς είναι το 6). Δυστυχώς φεύγω για δουλειά. Ας βάλει άλλος, ή ας ξαναβάλει ο greygore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ahem screenshot name mm6.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ναι, το πρώτο μήνυμα σε αυτό το thread περιείχε μερικές πολύ σωστές συμβουλές. Πάντως, έστω και μέσα στο 1%, η απάντηση είναι σωστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Ναι, ψιλομαμακια απο μερους μου αυτη (εν μερει επειδη δεν ξερω να χρησιμοποιω σωστα το ImageShack - καταραμενα hosting sites ) Οποτε, αν θελει βαζει ο BossDoc / LiveWire, αλλιως βαζω εγω καμια αυριο που θα ξαναψαξω τα oldies μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μμμμ...λέω να περιμένω τα oldies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
civperr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μπορώ να βάλω εγώ μία;(αν όχι αγνοήστε με...:cry:).Λοιπόν πρόκειται για ένα RPG που είχε βγεί στο PSX και ομολογώ πως ήταν το μόνο του είδους του που έπαιξα σε αυτή τη κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lotusgr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 The legend of dragoon. Σε πρόδωσε το link της εικόνας Ένα ωραίο platform παιχνιδάκι που έπαιζα στην amiga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekteo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 super frog ολεε!!! Αραγε θα το βρει κανενας?? Παιχνιδι NES! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tredor Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Lol , ωραια η αφισα στον τοιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
civperr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μετά την τελευταία γκάφα μου (συγνώμη παιδιά αλλά είμαι καινούργιος σε αυτά... ) ΠΡΕΠΕΙ να ξαναπροσπαθήσω.Ορίστε λοιπόν ένα "ευκολάκι"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lotusgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Πάει με τη σειρά man. Όποιος βρίσκει το παιχνίδι βάζει εκείνος. Τώρα έχει βάλει ο greekteo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
civperr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Αφού τον ανακάλυψε ο Tredor και ο τελευταίος δεν έβαλε screenshot...:-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lotusgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δεν ήξερα οτι το όνομα του παιχνιδιού ήταν αυτό της αφίσας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
civperr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Άντε παιδιά, ας προσπαθήσει κάποιος ή ας βάλει νέα Screenshots... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravage19 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ενα καλο adventure. Το επαιζα το 2000.. Αν δεν κανω λαθος βγηκε το 1999. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις