lerikosa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Ωραιο θεμα, αλλα κολλησαμε λιγο. Αναμενουμε τις επομενες φωτογραφιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Ωραιο topic, ανυπομονω για το επομενο pic Ωραιο θεμα, αλλα κολλησαμε λιγο. Αναμενουμε τις επομενες φωτογραφιες... Ε, βάλτε μία ρε παίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Κλασσικο game το επομενο: FPS / RPG Hybrid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 System Shock 2 βέβαια. Βάζει όποιος θέλει αν δεν έκανα λάθος, είπαμε δεν το έχω παίξει το SS2, αλλά θυμάμαι πως μοιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Πωωωω, συνολικα 19 λεπτα αντεξε το δικο μου Σωστος ομως, ειναι και απο τα top 5 παιχνιδια που εχω παιξει μεχρι τωρα Ψηνομαι παντως να βαλω ακομα καμια screenshot, μπας και πετυχω κανενα που δεν το ξερετε (λεμε τωρα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Πωωωω, συνολικα 19 λεπτα αντεξε το δικο μου Εγώ το έχω πει παλιότερα... να μαζέψουμε υπογραφές να τον διώξουμε τον Ghost από το φόρουμ, δεν με ακούτε... Ψηνομαι παντως να βαλω ακομα καμια screenshot, μπας και πετυχω κανενα που δεν το ξερετε (λεμε τωρα ) Ξαναβάλε φίλος. Αφού δεν θέλει να βάλει ο Ghost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Οκ, να και το επομενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Θυμάμαι αυτή την φάτσα, είναι racing κι έχω παίξει το demo του, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα... ΥΓ. alexzzz, μακριά τα χέρια από τον Ghost. Edit: Θυμήθηκα! Megarace 2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Meh, σωστος και παλι - αυτη τη φορα ομως βαλε και κανα screen εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Καλά... Βάζω ένα εύκολο. Είχα κάψει αρκετές ώρες σε αυτό, αλλά δυστυχώς δεν είχα καλή σύνδεση τότε για MP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ΥΓ. alexzzz, μακριά τα χέρια από τον Ghost. Αν μου στείλεις το lik για το creature creator του spore που έγραψες στο τόπικ θα σταματήσω το μάζεμα υπογραφών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Άντε, κανείς δεν το βρήκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Πφφφφ, καλα - λεω για Interstate '76 , αντε να μαντεψει και κανας αλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Σωστός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μια και καταφερα να ξεθαψω τα παλια games μου, ειπα να ριξω ακομα ενα τιτλο: Παλιο καλο RPG, μερος μεγαλης σειρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις