Art20 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Σωστά. Επόμενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tredor Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ας βάλει όποιος θέλει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Πανεύκολο για να ξεκινήσουμε πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Πανεύκολο για να ξεκινήσουμε πάλι. star trek κατι. αφου ειναι της οικογενειας ειναι εγκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Έλα τώρα... εύκολο είναι. Δεν είπες sequel/prequel οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 star trek κατι. αφου ειναι της οικογενειας ειναι εγκυρο Έλα τώρα, κάνε μια προσπάθεια! Το screenshot θα το βρεις στάνταρ στα πιο γνωστά site. αποκλείεται ο ghost να έβαλε δικό του ss :Ρ ΑΝΤΕ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ THREAD!!!! ΥΓ: εγώ δεν το βρήκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Το παιχνίδι το έχω και το έχω τερματίσει, αλλά δεν θα κάνω install κάθε φορά για ένα print screen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εντάξει ρε ψηλέ, μην αρπάζεσαι Το έγραψα για να γίνει σωστά η διαδικασία ...ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Έλα τώρα, κάνε μια προσπάθεια! Το screenshot θα το βρεις στάνταρ στα πιο γνωστά site. αποκλείεται ο ghost να έβαλε δικό του ss :Ρ ΑΝΤΕ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ THREAD!!!! ΥΓ: εγώ δεν το βρήκα... καλα επειδη βαριεμαι να ψαχνω βρισκεται σιγουρα εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τέλος πάντων, δίνω hint, είναι σαν εξομοίωση κατά κάποιο τρόπο. Εύκολο τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Καλά... αφού κανείς δεν ασχολείται να ψάξει ποια games το πήγαιναν για "εξομοίωση" (Starfleet Academy, Klingon Academy και...) είναι το Bridge Commander. Βάλτε, αλλά αν δω adventure πάλι, δεν ξαναδίνω hint... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
personGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μπορεί να φανεί δύσκολο για μερικούς οπότε δίνω hint. Είναι πρόγονος ενός rpg που σάρωσε όλα τα βραβεία πριν από όχι πολλά χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μήπως είναι το Elder Scrolls: Arena; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
personGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μήπως είναι το Elder Scrolls: Arena; Elder Scrolls είναι αλλά όχι το Arena, το Daggerfall! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Καλα, φοβερο το Daggerfall, εχω λιωσει απειρες ωρες πανω του (ασχετο οτι ενα 20-30% ηταν backtracking επειδη επεσε bug στο main quest ) . Ωραιο topic, ανυπομονω για το επομενο pic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις