767 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 για να δούμε αν το βρει κανένας... (το screenshot είναι από ΒΒ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Καλά, εσύ ξέρεις ποιο είναι γιατί το ανέφερες στο άλλο τόπικ με το παρόμοιο θέμα. (hint για όσους κατάλαβαν) BB εννοείς Bloody Bay? Σε κάποια κανονική ζώνη είμουν. (αυτός είναι ο κύριος χαρακτήρας μου btw). Παίζεις ακόμα? Εγώ είμαι στον Defiant. edit: Επειδή δεν είμαι σπίτι τώρα, να πως μοιάζει ο χαρακτήρας μου σε avatar μέγεθος. "Subject 543 Meat" lvl 40 Science Brute (ε, τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο να το ψάξει κιόλας κανείς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
767 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 τώρα το έδωσες... (έληξε η κάρτα μου και κάνω ένα break, σε καμιά βρομάδα μάλλον θα πάρω νέα. κυρίως παίζω στο union, νομίζω εχει περισσότερο κόσμο. Δεν έχω παίξει πολύ στα Rogue Isles γιαυτό μου φάνηκε για BB) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Καλύτερα να το δώσω για να προχωρίσει το topic. Στον Union λένε ότι έχει περισσότερο Role playing. Πάντως και οι 2 servers έχουν παρόμοια νούμερα πιστεύω (απ'ότι διαβάζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 City of Heroes ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Εγώ από την άλλη νομίζω ότι είναι το City of Villains Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Είναι πράγματι το COV, αφού είμαι brute, άρα Villain class. Για ρίξε μας pic, Bourdoula. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
767 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 μια και δεν έβαλε κανένας άλλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
767 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 και ένα screenshot είναι μάλλον δύσκολο είναι παλίο rpg για playstation από την Squaresoft χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, ότι διάλεγες να παίξεις σαν ένας τους επτά διαθέσιμους χαρακτήρες και ξετύλιγες τη δική του ιστορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
767 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 μάλλον είναι πολύ δύσκολο... αυτό είναι πιο εύκολο και πιο πρόσφατο παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 To Cyberia 2 δεν είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 afto einai ontws kai grafetai Syberia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ναι, δίκιο έχεις. Είχα κάνει προσπάθειες να το ξεκινήσω αλλα... Λοιπόν, σειρά μου. Ένα πολυ αγαπημένο μου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
767 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 για να μην μείνει και κανεις με την απορία το προ-προηγούμενο το rpg για playstation ήταν το Saga Frontier από το μακρινό 1997 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Shogun???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις