parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 ...Δλδ, οταν εχουμε ενα σωληναριο με θερμοαπαγωγικη παστα, ισα ισα που δημιουργουμε ενα λεπτο στρωμα παστας?Περιπου, ας πουμε, 2mm? http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions_big2.htm Έχει και κανα-δυο διαφωτιστικές εικονίτσες...
emm_stra Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Αν θες δες εδω για μια γευση για το πως θα πρεπει να στρωσεις την παστα στον επεξεργαστη.. http://www.thelab.gr/reviews/ArticSilver5_5.php αλλα και στο site της AS5 μπορεις να δεις εναν πολυ καλο οδηγο!!! Ενα πολυ-πολυ λεπτο στρωμα......... Γιατι αν βαλεις πολυ δεν βοηθαει στην απαγωγη της θερμοτητας , απλα την εγκλωβιζει αν θα μπορουσαμε να πουμε αυτο... Ο λογος της παστας ειναι οπως ανεφεραν ολοι οι προηγουμενοι πολυ σωστα για να καλυψει τα πολυ-πολυ (ελαχιστα) μικρα διαστηματα μεταλλου και απο την μερια του επεξεργαστη και απο την μερια της ψυκτρας, γιατι με οτι και να προσπαθησουμε να ισιωσουμε μια μεταλλικη επιφανεια παντα θα υπαρχουν ανωμαλιες....
Belouxiotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν αρχικά το παρα@....@σα στην κολα και είχα 60-64 , vatos_locos έχεις δικιο. Μετα το πήρα μυρουδια και έβαλα μόνο μια σταγόνα την οποία άφησα να απλωθει με την πίεση της μαμίσιας ψήκτρας (την οποία χρησιμοποιώ μέχρι τώρα....αλλά όχι για πολύ) δεν το έκανα όπως οι fotos στο site που έδωσε ο parsifal. Και έχω τις θερμοκρασίες που είπα 55-56 :twisted: Τι να πω θα δοκίμάσω όπως λέει το site..... Η κόλα που έβαλα είναι nanogrease της Titan:? 3 ευρώ τα 5gr
Vatos_locos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 καλά μην περιμένεις τρελες διαφορες με τις pastes απλά κιτάν να βάλεις πολύ λίγο και να είναι καλά απλωμένη και σιγουρέψου ότι το heatspreader σου είναι ίσιο αν όχι υπάρχει η λύση του lapping αλλα χάνεις την εγγύηση εκεί διαλέγεις και παίρνεις
Belouxiotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστώ Vatos_Locos θα κάνω δοκιμή με ελάχιστη κολα και στείλω ανταπόκριση..... Οσο για το lapping , προτιμώ να προχωρήσω σε αλλαγή ψήκτρας μιας και έχω την μαμίσια και μετα βλέπουμε....
grand1410 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Εγώ έχω τον 6400 με την κανονική ψύχτρα είχα 60-70 !!! βαθμούς έτσι έδωσα 42 ευρώ και πήρα μια thermaltake και έπεσε η θερμοκρασία στους 19-20 με μέγιστη μετά από full load 25-26 για λίγο και μετά πάλι κάτω! Μέση θερμοκρασία μετά απο 6 ώρες συνεχώς ανοιχτό 22. Την θερμοκρασία την ελένχω μέσω του BIOS , PCPROBE 2 , kai AiBooster της ASUS και συμφωνούνε όλα πρώτη φορά! Βέβαια έβαλα και πάστα ακριβή - 7-8 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.