Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια Ε6600

emm_stra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παλι καλα δλδ..

με 8αρηδες που εχω συστημα 36-37

και επεξεργαστη 37-38, κυριως 37 idle...

Τι να πω....

πολλα παιζουν μαλλον!!!!!

Δημοσ.

το Kandalf της Thermaltake το κουτι μου ηρθε πληρως εξοπλισμενο με εναν τεραστιο πισω ανεμιστηρα και 3 μικροτερους.Πιστευω οτι η θερμοκρασια sytem και cpu εχει να κανει απο πολλους παραγοντες οπως διαρυθμιση καλωδιων,ροη αερα στο εσωτερικο,ψυξη δισκων κτλ.Γενικα ειμαι ευχαριστημενος αλλα ειναι ακομη νωρις....απλα εχω παθει πλακα με την Zalman9700led και τον 6600 μου,πραγματικα δεν περιμενα τοσο χαμηλες θερμοκρασιες.Φτου...!

τωρα που κανω edit στο post εχω ''πέσει'' στους 20C !!!! lol?

Δημοσ.

Ρε παιδιά και γω τον Ε6600 έχω αλλά δουλεύει στους 55-56 μόνο με firefox και wmp.:confused:

Πριν λίγες μέρες μου έβγαζε 40-43 και είπα να του βάλω κρεμούλα για να πέσει αλλά αντι να πέσει ανέβηκε 10C.

Τι να κάνω? Μήπως φταίει η θερμοαγώγιμη?

Δημοσ.

βασικα οσο σκαλιζεις χαλας αλλα μαθαινεις κι ολας.Φιλε Belouxiotis ειναι λιγο τσιμπημενες οι θερμοκρασιες σου.

1)Τσεκαρε εαν παταει καλα η ψυκτρα

2)Βαλε καλη παστα

3)Τι ειδους ψυκτρα εχεις?μαμησια?Η καποια αλλη?

Δημοσ.

Συμφωνω και εγε οτι οι θρμοκρασιες ειναι πολυ ανεβασμενες...

Ή η ψυκτρα δεν παταει καλα... ή η παστα δεν ειναι καλη ή δεν μπηκε καλα η παστα ή ειναι στραβο το headspreader του επεξεργαστη που ειναι πολυ συνηθισμενο για αυτους τους επεξεργαστες!!!

Δημοσ.

πάστα βάζουμε για να καλύψουμε τα κενά που έχει η επιφάνεια της ψύκτρας και του επεξεργαστή για αυτό βάζουμε πολύ λίγο όταν βάλουμε πολύ έχουμε αντίθετα αποτελέσματα γιατί αντί να καλύψουμε τα μικροκενά του διμιουργούμε κάτι σαν βουνό και η πολύ πάστα κρατά την θερμοκρασία πάνω της αντί να την μεταφέρει στην ψύκτρα η κάπως έτσι τέλος πάντων δεν είμαι τεχνικώς να στο αναλύσω παραπάνω απλά ξέρω οτι ισχύει

Δημοσ.
Αυτο γιατι να συμβει?Δλδ γιατι η πολλη παστα να ανεβασει θερμοκρασιες?Απεχει πολυ η ψυκτρα απο τον cpu?

Όπως το είπες. Η πάστα είναι για να γεμίζει τα μικρά κενά που υπάρχουν (σε ορισμένα σημεία) μεταξύ πυρήνα και ψύκτρας.

edit: Με πρόλαβε ο Vatos_locos

Δημοσ.

Με καλυψατε παιδια!Ευχαριστω!

Δλδ, οταν εχουμε ενα σωληναριο με θερμοαπαγωγικη παστα, ισα ισα που δημιουργουμε ενα λεπτο στρωμα παστας?Περιπου, ας πουμε, 2mm?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...