Προς το περιεχόμενο

Ελεγχος θερμοκρασιας καρτας γραφικων

emm_stra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετραει την θερμοκρασια της καρτας γραφικων (επεξεργαστης και μνημη) και για να κανει overclocking...

ενδιαφερομαι για την Nvidia 7600gt.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για εμενα που εχω την Asus 6600 nvidia υπαρχει κατι αναλογο(για θερμοκρασια ενδιαφερομαι κυριως και οχι για oc.

Δημοσ.

Nai re filaraki ginetai mesa apo tous drivers ths nvdia..... deksi klik desktop properties--->tab settings--->advanced--->tab geforce 6600--->aristera stis polles epiloges einai kai to temperature settings.

Δημοσ.
Nai re filaraki ginetai mesa apo tous drivers ths nvdia..... deksi klik desktop properties--->tab settings--->advanced--->tab geforce 6600--->aristera stis polles epiloges einai kai to temperature settings.

επειδη φιλε μου δεν μπορω ν ακαταλαβω μπορεις να μου πεις για ποια επιλογη προκειται?

12149133ta5.jpg

Μιλαω παντα για θερμοκρασια της καρτας και οχι των χρωματων.

Δημοσ.

Den einai thema drivers.H sygkekrimeni karta grafikwn exei elegkti thermokrasias alla einai apenergopoihmenos apo to bios ths kartas.

Psakse ligo sto google gia 6600 temperature monitoring,exei ena aplo mod pws na to ksekleidwseis.Meta tha sou vgalei alli mia epilogi sto menou pou eisai.Eukoli diadikasia ,panw apo 10 lepta den tha sou parei.

Δημοσ.

paides thanks για το ενδιαφερον αλλα επειδη εχει να κανει με το ΒΙΟΣ της καρτας δεν ειμαι και τοσο ειδικος και φοβαμαι μη μου μεινει η καρτα στο χερι.Thanks anyway.

Δημοσ.

γιατι παιζετε με τη φωτια?

για 10 fps παραπανω σε καποια αξιζει να ριψοκινδυνευεις με τη σταθεροτητα του pc η να παρεις την καρτα στο χερι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...