agoraki_23 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Κατέβασα μια ταινία από flashget το οποίο μου τα κάνει associate με το firefox(html αρχεία) αλλά είναι μεγάλα 100 mb το καθένα... Είναι της μορφής avi.001.html,avi.002.html και όταν πάω να ενώσω τα αρχεία με το hj-split το πρόγραμμα αδυνατεί να διαβάσει το 001 αρχείο γιατί πιθανών αποθηκεύτηκε ως html... Τι να κάνω για να ενώσω τα αρχεία?Καμιά ιδέα?
ktsolkas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 dokimase na sviseis tin kataliksi tous .html kai na einai tis morfis : avi.001 i apla avi. se periptosi pou den doulevei etsi metonomase ta apo *.html se *.rar min tixon kai einai simpiesmena apla.
dll.hal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 κανε μετονομασια απο avi.001.html σε avi.001 και προχωρα ακαθεκτος....
agoraki_23 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Τα μετονόμασα αλλά τζίφος. Σε αντίστοιχες ταινίες μου το αναγ΄νωριζε ως τύπου αρχείου 001,002 από κάτω αλλά αυτά είναι html καθαρά και το hj-split θέλει τύπο 001 μόνο για να τα ενώσει.
agoraki_23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Καμιά ιδέα ρε παιδιά? Γενικά πολλά αρχεία το flashget μου τα αποθήκευε ως html αλλά επειδή ήταν rar μορφής άνοιγαν με το winrar. 1η φορά μου το κανε με τα 001 μορφής αρχεία.
tonypapadovic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Να σου πω, μπορεί να το έκανες έτσι αλλά η κατάληξη σβήνει σωστά αν πρώτα πας εργαλεία->επιλογές φακέλων->προβολή και ξετικάρεις την επιλογή "Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων"
agoraki_23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχώς τίποτα και μετά από το ξετίκαρασμα αυτό... Απίστευτο μου φαίνετε να μην υπάρχει τρόπος.
dll.hal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 περιμενε για να καταλαβω: το αρχειο σου ειναι:avi.001.html 1.σβηνουμε σε ολα τα αρχεια την καταληξη .html 2.εμειναν τα αρχεια με εμφανιση .avi.001,avi.002.avi.003 κτλ 3.με το hj-split κανε join .001 4.δεν σου αποθηκευει την ταινια?η το κανει αλλα δεν παιζει? ειμαι περιεργος να μου πεις...
agoraki_23 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Και εμένα μέχρι τώρα φίλε μου εμφανίζονταν κανονικά ως 001,002... Απλά επειδή κατεβάζω από rapidshare το flashget μου τα κατέβασε ως html όλα... Μου το κάνει και στα rar αρχεία αυτά το πρόγραμμα... Αλλά στα rar δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί κάνω άνοιγμα με winrar. Στο hj-split όμως δεν γίνετε να γίνει join αν δεν είναι 001 επέκτασης το file... δεν αναγνωρίζει δηλαδή το πρόγραμμα τα html καθόλου... Δηλαδή έχω την ταινία αλλά επειδή αποθηκεύτηκε με λάθος επέκταση μου είναι άχρηστη...
dll.hal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Να σου πω, μπορεί να το έκανες έτσι αλλά η κατάληξη σβήνει σωστά αν πρώτα πας εργαλεία->επιλογές φακέλων->προβολή και ξετικάρεις την επιλογή "Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων" σε παρακαλω κανε αυτο που λεει ο φιλος και μετα γραψε μου ακριβως το αρχειο... δεν με ενδιαφερει το ονομα αλλα απο την πρωτη τελεια και μετα.. κατι αλλο :τι μεγεθος εχει τα αρχεια που κατεβασες? δεν πιστευω να ειναι 5/6 kb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.