Προς το περιεχόμενο

Απαιτεί XP Professional...

prezakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Χθες αντιμετόπισα ένα περίεργο πρόβλημα και ομολογώ ότι δεν μπόρεσα να βρω άκρη.

Λοιπόν,για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στο Trinity College,στο Δουβλίνο. Προσπάθησα να συνδέσω το λαπτοπ μου στο δίκτυο του Πανεπιστημίου και μέσα σε όλη την διαδικασία έχει να τρέξεις κι ένα αρχειάκι το οποίο τσεκάρει τι λειτουργικό έχει το σύστημα του τερματικού που συνδέεται στο δίκτυο. Στο δίκό μου έχω XP Home Edition. Για να σου επιτρέψει να μπεις στο δίκτυο πρέπει να έχεις λειτουργικό XP Pro ή Win 2000(νομίζω), διαφορετικά τρως πόρτα.

Να αλλάξω λειτουργικό για 10 μέρες που θα είμαι εδώ είναι απίθανο,συνεπώς,τώρα προσπαθώ να σκεφτώ τι ελέγχει αυτό το αρχείο και μήπως υπάρχει τρόπος να το ξεγελάσουμε και να μου επιτρέψει πρόσβαση στο δίκτυο με XP Home.

Εδώ ζητάω τη δική σας βοήθεια.Το αρχείο που μου κάθεται στα δόντια είναι αυτό που έχω στο παρακάτω link:

http://s24.quicksharing.com/v/3141806/CSA.exe.html

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Καλή χρονιά να έχουμε.

Δημοσ.

Ναι,αλλά πρέπει να εγκαταστήσω τα Professional,σωστά?Δεν έχω το cd εδω πέρα(βρίσκομαι Ιρλανδία).Συνεπώς,ακούω άλλη ιδέα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...