aroaneios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί όταν βάζω το usb τηλέφωνο (yamamoto overgrey) στη θύρα usb μου βγαίνει το μήνυμα "The usb device can perform faster if you connect it to a Hi-Speed usb port" Σημειωτέον ότι έχω Windows XP SP2 και στο device manager δείχνει ότι ο Intel® 82801FB/FBM USB2 Enhanced Host Controller-265C is working properly. Το τηλ. δουλεύει αλλά έχω διακοπές στις συνομιλίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Η θύρα που το βάζεις είναι USB1, να γιατί σου βγάζει αυτό το μήνυμα...δοκίμασε σε μια άλλη... καλή χρονιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 οι διακοπες στισ συνομιλιες βεβαια μπορει να μην οφειλονται σε αυτο....αλλα στην γραμμη σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aroaneios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 το ζήτημα είναι ότι μου βγάζει το μήνυμα αυτό σε οποιαδήποτε usb θύρα το συνδέσω έχω vaio vgn-fs115z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 το ζήτημα είναι ότι μου βγάζει το μήνυμα αυτό σε οποιαδήποτε usb θύρα το συνδέσω έχω vaio vgn-fs115z τοτε δεν παιζει να εχεις usb 1.1. οπως βλεπω κι απ το επισημο site της sony.μαλλον δεν εχεις στησει σωστα drivers για τις usb σου...κατα 99% φταιει το PC και οχι το τηλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.