Προς το περιεχόμενο

Τι να έχει άραγε ;

wert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευτέες μέρες το PC μου δεν πάει καθόλου καλά. :confused:

Όταν ξεκινάει μόλις φτάσει στην οθόνη που γράφει windows και πηγαινοέρχεται η μπάρα εκείνη η οθόνη είναι για αρκετά λεπτά τελείος αχνή - ή να το λέγαμε αλλιώς διάφανη.

Μετά από λίγο παίρνει μπρός και όλα καλά. Αλλά και εκεί όχι για πολύ. Μετά από ώρα ρίχνει και ένα κόλημα και χρειάζετε επανεκίνηση.

Για ρίχτε καμιά ιδέα. Κάρτα γραφικών είναι on board. Από θερμοκρασίες δεν έχει πρόβλημα, τις κοιτάζω συνέχεια.

Μνήμες ; Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα πάλι εκεί. Αν και δεν τις τσεκάρισα γιατί οι μέρες απαιτούν ανοικτό PC .... :mrgreen:

Αυτό στο ξεκίνημα με την οθόνη που μόλις διακρίνεται από τι να είναι;

edit:

Εδώ και τρείς μέρες περίπου είχε εξαφανιστεί ένας δίσκος μου 300 γίγα

Αμέσως μετά το topic έχασα άλλον ένα 160 γίγα :mrgreen:

Όταν λέω τους έχασα ενοώ δεν φαίνονται πουθενά. Είναι και οι δύο πάνω σε IDE controler .......... Όλα πάνε καλά. :-D

Ευτηχός έχω άλλον ένα ίδιο και θα τον φέρω αύριο να κάνω την αλλαγή μήπως και ήταν η αιτία του κακού.

Ελπίζω :mrgreen:

Πάντως δεν βγαίνει καλά. Ελπίζω να μου μπεί τουλάχιστον καλά. Ο χρόνος

Δημοσ.

Τώρα τί να πει κανείς... ξεκίνα το ψάξιμο από τα βασικά.

Πάντως πολύ χαλαρό σε βλέπω και ας έχεις "χάσει" δύο σκληρούς. Τα δεδομένα δε τα σκέφτεσαι? icon_mrgreen.gif

Δημοσ.
Τώρα τί να πει κανείς... ξεκίνα το ψάξιμο από τα βασικά.

Πάντως πολύ χαλαρό σε βλέπω και ας έχεις "χάσει" δύο σκληρούς. Τα δεδομένα δε τα σκέφτεσαι? icon_mrgreen.gif

Μπορεί να εξαφανίστηκαν 450 γίγα συνολικά αλλά όχι να με πάρει και από κάτω τέτοιες μέρες :mrgreen:

Στο καλό να πάνε και να ξανάρθουν αν θέλουν του χρόνου. Τα 160 ήταν mp3 και τα υπόλοιπα φωτογραφίες ταινίες και άλλα πολλά διάφορα. :-D

Χαρούμενος είμαι γιατί είμαι σίγουρος μάλλον για το τί φταίει. Και πρέπει να φταίει ο controller που έχω πάνω τους δίσκους. Οπότε οι δίσκοι μάλλον είναι μια χαρά. Μάλλον.

trojan exeis faei file mou kai malista edo kai kairo gia na sou ekane tetoio mpaxalo.Xekina format min mplexeis me tipota allo

Το σύστημα είναι φρεσκοφορμαρισμένο. Βασικά την πάτησα και έκανα φορμάτ νομίζοντας πως θα φτιάξει. Τελικά υπήρχε αυτό το hardware πρόβλημα που λύνεται προφανός μόνο με την αντικατάστασή του.

Τώρα αν έβγαλαν τέτοιο trojan και κάνει τέτοια καλή δουλειά και εξαφανίζει και δίσκους !!!! Ε τότε χαλάλι τους , μπράβο τους , ας πάει και το παλιάμπελο.

Τι αξία έχουν κάνα δύο δίσκοι μπροστά σε τέτοιο θαύμα; :mrgreen:

Αντε παιδιά .. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για φέτος.

Όπως θα είδατε το site θα κλείσει κάνα δύο μέρες οπότε....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-D

Δημοσ.
Μπορεί να εξαφανίστηκαν 450 γίγα συνολικά αλλά όχι να με πάρει και από κάτω τέτοιες μέρες :mrgreen:

Στο καλό να πάνε και να ξανάρθουν αν θέλουν του χρόνου. Τα 160 ήταν mp3 και τα υπόλοιπα φωτογραφίες ταινίες και άλλα πολλά διάφορα. :-D

Χαρούμενος είμαι γιατί είμαι σίγουρος μάλλον για το τί φταίει. Και πρέπει να φταίει ο controller που έχω πάνω τους δίσκους. Οπότε οι δίσκοι μάλλον είναι μια χαρά. Μάλλον.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-D

lolol

Μ' αρέσει που σκέφτεσαι θετικά. Τελικά το έφτιαξες?

Δημοσ.
lolol

Μ' αρέσει που σκέφτεσαι θετικά. Τελικά το έφτιαξες?

Μα φυσικά , αφού εντόπισα το πρόβλημα. Ευτηχός είχα μια κάρτα περίσευμα σε ένα υπολογιστή που έχω παραμερίσει. Χρησιμοποιείται για ανταλακτικά πλέον. Όλα πάνε καλά :-P

Φυσικά θα πρέπει σιγά σιγά να ψάξω να βρώ καμιά κάρτα ακόμα γιατί αυτές που είχα ήταν της Q-TEC φθηνές μεν με τη γνωστή ποιότητα δε :oops: όπως και αποδείχτηκε.

Έχετε υπ'όψιν ρε παιδιά καμιά κάρτα για ide controller φθηνή και καλούτσικη έστω; Από μια ματιά που έριξα έχουν αρχίσει και σπανίζουν λιγάκι αυτές και όλο για sata βρίσκω :sad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...