Προς το περιεχόμενο

Δεν αξιζει το κοπο...

evansdimo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum.

Πριν μια βδομαδα ημουν και εγω στην αναζητηση ενος καλου κινητου.

Τα χαρακτηριστικα που ηθελα ηταν να ειναι μικρο, ελαφρυ, και με μια καλη καμερα. Οι τιμες που εβλεπα ρε παιδια ηταν εξωφρενικες. 400 ευρω, 500 ευρω με αποκορυφωση εκεινο το LG με 5 megapixel camera στα 600 κατι και εγω δεν θυμαμαι. Η επιδοτηση που ειχα ηταν 140 ευρω.

Δηλαδη για να παρουμε ενα καλο κινητο θελουμε τουλαχιστον 200 ευρω επιπλεον. Μαίστα...

Τεσπα για να μην τα πολυλογω πηρα ενα VK 2020 που δεν εχει καμερα στα 139 ευρω με την επιδοτηση, και με 150 ευρω παραπανω τα οποια θα τα εδινα για την αποκτηση κινητου με καλυτερη καμερα πηρα μια ψηφιακη Olymbus στα 6.0 megapixel.

Και εδω ερχομαι στον τιτλο του θεματος οτι πραγματικα ρε παιδια δεν αξιζει πια το κοπο. Καμια καμερα κινητου τηλεφωνου ακομα και αυτη με τα 5 megapixel δεν μπορει να ανταγωνιστει μια απλη ψηφιακη μηχανη εστω και των 3 megapixel.

Ποσο μαλλον οταν αυτα που σου ζητανε για την καμερα του κινητου ειναι υπερδιπλασια απο αυτα που θα διναμε για την αγορα μιας ψηφιακης...

Δημοσ.

Η διαφορά είναι στην φορητότητα.

Δεν υποστηρίζει κανείς ότι ένα cameraphone μπορεί να αγγίξει την ποιότητα μιας καλής φωτ. μηχανής.

Όμως πόσο συχνά πιστεύεις ότι μπορείς να κουβαλάς μαζί σου την μηχανή;

Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θέλεις να αποθανατίσεις και δεν θα την έχεις πρόχειρη.

Με ένα σύγχρονο κινητό έχεις μια (οριακά έστω) αξιοπρεπή εικόνα.

Κατά τα άλλα με βρίσκεις σύμφωνο για τις εξωφρενικές τιμές.

Δημοσ.

δοκιμασε ομως να δεις τη φωτο που τραβηξες στο pc και θα σου πεταχτει το ματι να κολλησει στην TFT.....για να μην πουμε να δοκιμασεις να εκτυπωσεις κατι.....(μιλάω παντα για φωτο απο κινητο)

και τι να τα κανω τα pixelάκια αγαπητοι μου όταν την νυχτα εχει noise τη μερα δεν κανει white balance σωστο και για να βγαλεις φωτογραφια πρεπει να εισαι τυχερος και υπομονετικος?????

Δημοσ.

σωστος ο patrinos! τα κινητα πλεον ειναι μοδα και οι εταιριες το εκμεταλευονται (και καλα κανουν) γι'αυτο και οι τσιμπημενες τιμες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...