Προς το περιεχόμενο

Sharkoon Silent Case Fan 120mm

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PER.804039.jpg

Τύπος Ανεμιστήρα: 12cm διάμετρος με 3 pin connector για σύνδεση με

System Fan Pin Header μητρικής πλακέτας.

Έδραση: Ball Bearing.

Επίπεδο θορύβου: 21 dB.

Στροφές: 1000 RPM.

Ροή αέρα : 33.6 CFM

Διαστάσεις: 120x120x25 mm (HxWxD).

Εγγύηση: 1 χρόνος.

Συσκευασία: Retail.

Paidia brika auto to fan sto eshop gyro sta 10 euro. Thelo na topothetiso dyo tetoia sto kouti mou, ena mprosta kai ena piso. Einai kali epologi ? Yparxei kati kalitero alla oxi poli akribo ?

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου. Εγώ θα σου προτείνω τον ανεμιστήρα που έβαλα πρόσφατα δύο κομμάτια στο δικό μου κουτί, μετά από πολύ ψάξιμο και μην έχοντας λεφτά για λύση τύπου SilenX, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος 4 μήνες τώρα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805118

Εγώ τους πήρα από Multirama Extreme στη Στουρνάρη κάνα ? πιο φτηνά.

Φιλικά

Δημοσ.

Τι ανεμιστηράκι, για το Northbridge? 4cm? Ένα της Zalman ξέρω ότι είναι καλό, αλλά δε θυμάμαι πιο συγκεκριμένα, πάντως να ξέρεις ότι όλα τα μικρά είναι πολύ θορυβώδη, καλύτερα να βάλεις μία καλή ψύκτρα (παθητικό μόνο).

Καλή χρονιά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι φιλε μου το ξέρω ότι έχουν μικρή ροή αλλα για το σύστημα μου δεν χρειάζομαι μεγαλύτερη αν υπολογίσεις ότι ο cpu μου είναι στους 25 C idle και το σύστημα στους 28 C

Δημοσ.
Kerk , o ΑΚΑSA δεν σου κάνει κροτάλισμα? Δεν εννοώ βαβούρα της ροής του αέρα...εννοώ έναν ήχο από το μοτεράκι του...

Κάτι σαν σφύριγμα εννοείς; Σπάνια το κάνει, αλλά δεν ενοχλεί.

+1 κ για το 1000 Sharkoon πολύ καλό! Το χρησιμοποιώ για να βάζει αέρα κ έτσι τα λίγα CFM δε με χαλάνε ούτε εμένα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...