AGGANIS13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Επαιζα pro evo soccer 5 και ξαφνικα μαυρισε η οθονη. Δεν εδειχνε τιποτα. Εκανα reboot αλλα και παλι δεν ειχα εικονα. Μαλλον πρεπει να χαλασε. Εβαλα μια αλλη για τωρα αλλα τι μπορω να κανω? Την εγγυηση της την εχω χασει. Μπορω να κανω rma απο το site της ΑΤΙ? Το εχει κανει κανεις? Πως γινεται η διαδικασια? Διαβασα λιγο στο site της ΑΤΙ αλλα καπου χαθηκα. Κριμα ειναι να την πεταξω.
iced Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Θα την πας στο καταστημα που την αγορασες και θα τους πεις να αντικατασταθει... Θα κανουν ελεγχο της καρτας και οταν διαπιστώσουν οτι δεν λειτουργει θα προχωρησουν στν διαδικασια της αντικαταστασης... Αν δεν εχουν αλλη θα ζητησουν απο την αντιπροσωπεια, αν δεν εχει ουτε και αυτη θα εχεις ενα πιστωτικο υπολοιπο ισο με την τιμη που αγορασες την καρτα και θα παρεις κάποια άλλη....
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Αν έχεις χάσει την εγγύηση (την απόδειξη αγοράς φαντάζομαι πως εννοείς) μου φαίνεται λίγο δύσκολο να στην αλλάξουν από το κατάστημα (εξαρτάται και το μαγαζί βέβαια). Όπως επίσης δύσκολο βλέπω να του κόψουν πιστωτικό στην τιμή αγοράς της κάρτας...
iced Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Εχε υποψη οτι είανι υποχερωμενοι να κοψουν πιστωτικο στην τιμη της κάρτας...
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Εχε υποψη οτι είανι υποχερωμενοι να κοψουν πιστωτικο στην τιμη της κάρτας... Δε θα διαφωνήσω μαζί σου (και να 'θελα δε θα μπορούσα γιατί δε γνωρίζω το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο). Απλά από ό,τι έχω δει/ακούσει σε τέτοιες περιπτώσεις, κόβουν ένα αρκετά χαμηλότερο πιστωτικό από την αρχική τιμή αγοράς (αφού εννοείται πως αυτή έχει πραγματοποιηθεί πριν αρκετό καιρό).
iced Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Αυτο ακουσα και εξοργίστηκα... Ετσι ρώτησα τον δικηγόρο που μας κάνει ενα μάθημα στο ΤΕΙ και εμαθα οτι ειναι υποχρωμενος να σου δωσει πιστωτικο ισο με την τιμη της αγοράς...
sb01053 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Ίδια περίπτωση κι εγώ με μια 6800GT αγορασμένη περσυ το Μαϊο στο Πλαίσιο προς 219?. Ο πωλητής μου έδινε την 1950Pro που είναι αρκετά ανώτερη από την 6800 και στα ίδια λεφτά σήμερα!! Τελικά προτίμησα το πιστωτικό που ήταν ακριβώς όσο η απόδειξη αγοράς! Οπότε αν είναι από το Πλαίσιο πηγαινε σβέλτα.Εχω ακούσει πάντως οτι και με το serial number μπορουν να την βρουν.Δεν χάνεις να δοκιμάσεις
iced Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Ναι το πλαισιο ξηγιεται καλα σε γενικες γραμμες!!! Και σε αυτο είναι υποχρεωμενοι ξερω, στο να σε εξυπηρετουν και χωρις αποδειξη, πως? Δικο τους θεμα, ας κρατανε στοιχεια και κωδικο προιοντος... Αλλα δεν το κανουν επειδη κοστιζει αυτη η διαδικασια και εχει επικρατησει η αποδειξη
AGGANIS13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Και τι γινεται αν δεν εχω την εγγυηση? Την ειχα αγορασει απο αγγελιες (μπορει και εδω). Μπορω να κανω rma απο το site της asus? Οπως εκανα με το plextor που μου ειχε χαλασει. Το εχει κανει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.