spown Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδη η ford που ειναι σε μεγεθος η μεγαλυτερη θα πεσει....μαλλον δεν ξερεις την νεα στρατηγικη που εχει ετοιμασει ο Νεος Διευθυντης της fORD σε μια πενταετια θα ειναι πρωτη σε πωλησεις στον κοσμο απο τριτη που ειναι φετος και δευτερη που ηταν περσι..... FORD MOTOR COMPANY (Ford amer, FORD ευρωπης, MAZDA, LAND ROVER, VOLVO, ASTON MARTIN, JAGUAR, LINCOLN) αυτες μου ερχονται στο μιαλο τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδη η ford που ειναι σε μεγεθος η μεγαλυτερη θα πεσει....μαλλον δεν ξερεις την νεα στρατηγικη που εχει ετοιμασει ο Νεος Διευθυντης της fORD σε μια πενταετια θα ειναι πρωτη σε πωλησεις στον κοσμο απο τριτη που ειναι φετος και δευτερη που ηταν περσι.....FORD MOTOR COMPANY (Ford amer, FORD ευρωπης, MAZDA, LAND ROVER, VOLVO, ASTON MARTIN, JAGUAR, LINCOLN) αυτες μου ερχονται στο μιαλο τωρα... μην παιδευεσε τσαμπα αφου το παιδί διάβαζε τα ρεπόρτ και το επομενο αυτοκινητο που ονειρεύεται είναι ενα σκοντα ναι πεταξτε bmw , jaguar,mercentes , ( σιγα τα αξιοπιστα κύριοι) ο κύριος πετράν έβγαλε το συμπέρασμα το καλύτερο αμάξι είναι σκοντα φαμπια... bmw εξαρα ? mercentaki cl 600 ? ma ti m@m@kes που ειστε.. πεταξε τα μεγάλε οσο προλαβαίνεις και πάρε ενα σκοντα... ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΑ!! και πάλι καλά εταιρίες οπως η φεραρι η πορσε δεν ειναι μέσα... δεν ειναι καθόλου μέσα μάλλον δεν βγαζουν χιλιόμετρο ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ !!! αγορι μου μην πας να δεις την καινουργια Brera πάνε πάρε ενα ματιζ είναι καλυτερο.. και μακριά απο τις καγιεν πορσε μακρια! ασε να παρω εγω κάποτε να τα κλαίω χμ χμ χμ και για ποιο λόγο να ζητήσω συγνώμη ? η αλφα μου είναι στα ~210000 και δεν μου εβγαλε κανενα μηχανικο πρόβλημα... ήλπιζες να μου βγάλει απο χθες μέχρι σήμερα? τι δεν καταλαβαίνεις? α και διάβασε εδώ με ποιά λογική βγαίνουν αυτά τα ρεπόρτ και πως πρέπει να τα ερμηνεύεις http://www.thetruthaboutcars.com/?p=1592 "The reason why J.D. Power lumps design quality into the IQS is clear: without it, the differences between brands are rarely worth debating. And the smaller the differences, the less people care about IQS. And the less the pubic cares about IQS, the less automakers will pay to advertise IQS scores, and hire Power consultants to help improve them. This would truly be a problem– for J.D. Power." και αν δεις κάποιους άλλους http://www.topgear.com/content/features/stories/2005/11/stories/01/3.html την βγάζουν πιο πάνω απο την μερσεντες (εδω γελαώ και εγώ) αντε γιατι πολύ ασχοληθήκαμε για το αυτοκίνητό μου.. θα κοιτάξω αν δίνει καμιά βεβαίωση service η αντιπροσωπεία να στην δείξω να ξαναμπείς στην τρύπα σου γιατί σε βαρέθηκα μυρωδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδη η ford που ειναι σε μεγεθος η μεγαλυτερη θα πεσει....μαλλον δεν ξερεις την νεα στρατηγικη που εχει ετοιμασει ο Νεος Διευθυντης της fORD σε μια πενταετια θα ειναι πρωτη σε πωλησεις στον κοσμο απο τριτη που ειναι φετος και δευτερη που ηταν περσι.....FORD MOTOR COMPANY (Ford amer, FORD ευρωπης, MAZDA, LAND ROVER, VOLVO, ASTON MARTIN, JAGUAR, LINCOLN) αυτες μου ερχονται στο μιαλο τωρα... Καλά, ειδικά για την Ford, πήγαινε ρώτα στην Αμερική τι γνώμη έχουν... Έχει την χειρότερη μεταπώληση με διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά η επιλογή αυτοκινήτου είναι καθαρά θέμα χρημάτων. Εάν κάποιος διαθέτει 18.000 ευρώ και παίρνει skoda που έχει τα πάντα (που θα ήθελες άλλα 8 χιλιάρικα να τα βάλεις σε ένα αλλο αυτοκίνητο) και δεν τον ενδιαφέρει το πως θα είναι μετά από 5 χρόνια δεν είναι κακή επιλογή. Το να δώσεις όμως 30 χιλιάρικα για να πάρεις skoda και ας έχει 4.000 κυβικα και 375 άλογα τότε είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ λαμακία αφού με τόσα λεφτά βρίσκεις μέχρι και BMW. Πάντα όταν συγκρίνεις ένα αμάξι πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν και το κόστος απόκτησης του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 χωρίς να θέλω να φανώ κακός αλλά τα SKODA δεν λένε τα γρήγορα των φτωχών?η SKODA δεν είναι στο VW group?η κάνω λάθος?βασικά υπάρχει κανένα καινουργιο αμάξι που να μην βγάλει πρόβλημα?πάντως το OCTAVIA ειναι αρκετά καλο....και σε τιμή.. Tέλος διαφορετικά ακούγεται έχω SKODA και αλλιώς Αλφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά η επιλογή αυτοκινήτου είναι καθαρά θέμα χρημάτων. Εάν κάποιος διαθέτει 18.000 ευρώ και παίρνει skoda που έχει τα πάντα (που θα ήθελες άλλα 8 χιλιάρικα να τα βάλεις σε ένα αλλο αυτοκίνητο) και δεν τον ενδιαφέρει το πως θα είναι μετά από 5 χρόνια δεν είναι κακή επιλογή. Το να δώσεις όμως 30 χιλιάρικα για να πάρεις skoda και ας έχει 4.000 κυβικα και 375 άλογα τότε είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ λαμακία αφού με τόσα λεφτά βρίσκεις μέχρι και BMW. Πάντα όταν συγκρίνεις ένα αμάξι πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν και το κόστος απόκτησης του. Ναι, και να πάρεις την 316 με τα 115 ολοζώντανα άλογα, που κάνει 0-100 σε 8,9 μήνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spown Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Διάκριση για τη Ford 16/12/2006 13:18 Το εργοστάσιο συναρμολόγησης της Ford Ευρώπης στην Κολωνία, κέρδισε τη διάκριση βελτιστοποιημένης παραγωγής "Lean Production Award 2006" από την εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων Agamus Consult σε συνεργασία με το κορυφαίο Γερμανικό περιοδικό παραγωγής αυτοκινήτου Automobilproduktion. Η μονάδα της Ford στην Κολωνία ήταν μεταξύ των 55 Ευρωπαϊκών εγκαταστάσεων παραγωγής από κατασκευαστές οχημάτων και προμηθευτές που τα δύο ινστιτούτα αξιολόγησαν για την παραγωγική τους απόδοση. «Αυτή η διάκριση επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά μας για την πλήρη αναδιοργάνωση του εργοστασίου της Κολωνίας το 2000 και το 2001» δήλωσε ο Johannes Oimann, Executive Director Vehicle Operations, της Ford Ευρώπης. Για το λανσάρισμα της τελευταίας γενιάς των Ford Fiesta και Ford Fusion το 2002, η Ford επένδυσε πάνω από 410 εκατομμύρια Ευρώ στον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου και στη δημιουργία ενός νέου πάρκου προμηθευτών στην περιοχή της τελικής συναρμολόγησης. Ο Adds Oimann δήλωσε: «Το 2002, όταν ξεκινήσαμε με τη νέα γενιά Fiesta, κατασκευάσαμε 268,000 οχήματα. Με εκσυγχρονισμένες μεθόδους εργασιών, νέα μηχανήματα και μία εντελώς διαφορετική δομή εργασιών, αναμένουμε να κατασκευάσουμε 412,000 Ford Fiesta και Fusion το 2006 με ανθρώπινο δυναμικό 4,100 ατόμων. Αυτό σημαίνει, θεωρητικά, ότι κάθε άνδρας ή γυναίκα στο εργοστάσιο συναρμολόγησης στην Κολωνία κατασκευάζει 100 αυτοκίνητα το χρόνο». Το εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία έχει συμπεριληφθεί παλιότερα σε μελέτες βιομηχανικής παραγωγής, σαν μία κορυφαία μονάδα στον τομέα της παραγωγικότητας. Αλλά δεν είναι μόνον η υψηλή παραγωγικότητα που εγγυάται την επιτυχία του εργοστασίου συναρμολόγησης της Ford στην Κολωνία. Μέσω μιας πλήρους αναδιοργάνωσης εργασιών, με τις εργασίες να εκτελούνται από ανεξάρτητες ομάδες, οι συστηματικές απουσίες μεταξύ 2002 και 2006 έχουν μειωθεί κατά 30%, ενώ η ασφάλεια στους χώρους εργασίας αυξήθηκε κατά 65%. Χάρη στην πολιτική ευέλικτης παραγωγής που υιοθετεί η εταιρία, η απόδοση παραγωγής της Ford Ευρώπης έχει βελτιωθεί πάνω από 21% από το 2000. Αυτή τη στιγμή, οι δραστηριότητες συναρμολόγησης οχημάτων της εταιρίας σε όλη την Ευρώπη φτάνουν σχεδόν το 100% της δυναμικότητας παραγωγής. Αυτα τα ολιγα φιλτατε p3tran ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Χεχεχε... Δεν λέει τίποτα αυτό που παραθέτεις για το αν είναι καλά ή όχι, μόνο ότι μπορούν να φτιάχνουν πολλά από δαύτα με λίγο προσωπικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ναι, και να πάρεις την 316 με τα 115 ολοζώντανα άλογα, που κάνει 0-100 σε 8,9 μήνες... Δηλαδή θέλεις να πείς ότι προτιμάς ένα skoda xathni με 2800cc και 394 άλογα από μια BMW 316??????? Έχεις μπει σε skoda που πάει με 200; Μπες και μετά μπες σε μια BMW και θα καταλάβεις τη διαφορά ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ ΠΙΑ (Ασε που η 316 είναι πιο γρήγορη από όλα τα 1800cc αυτοκίνητα πλην της Mercedes και των αυτοκινητων που έχουν Turbo). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δηλαδή θέλεις να πείς ότι προτιμάς ένα skoda xathni με 2800cc και 394 άλογα από μια BMW 316??????? Έχεις μπει σε skoda που πάει με 200; Μπες και μετά μπες σε μια BMW και θα καταλάβεις τη διαφορά ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ ΠΙΑ (Ασε που η 316 είναι πιο γρήγορη από όλα τα 1800cc αυτοκίνητα πλην της Mercedes και των αυτοκινητων που έχουν Turbo). Σαφέστατα. Γιατί θα είναι καλύτερο αυτοκίνητο. Και δεν κρίνω τα αυτοκίνητα από το αν θα μπω στο μάτι του γείτονα ή με το αν ρίχνει γκόμενες. Γιατί προτιμώ ολοκληρομένο αυτοκίνητο παρά όμορφο καβούκι και από μέσα ένας γέρος που κάνει ποδήλατο. Όσο για την ταχύτητα της 316, δες έναν πρόχειρο πίνακα με αυτοκίνητα 1.5-1.8, άνω των 1200 κιλών. Μοντέλο 0-100 BMW 316 12.3 Chevrolet Lacetti 1.6 12.1 Chrysler PT Cruiser 1.6 12.2 Citroen C5 1.8 11.6 Ford Focus Sedan 1.6 11.9 Ford Mondeo 1.8 10.3 Honda Civic Sedan 1.8 9.0 Hyundai Coupe 1.6 11.9 KIA Cerato 1.6 Sedan 11.6 Lada Aquarius 1.5 12.5 Landrover Freelander 1.8 11.6 Mazda 3 Sedan 1.6 11.1 Mazda 6 1.8 10.7 MG Rover 75 1.8 10.8 Mercedes A170 11.8 Nissan Almera Sedan 1.5 11.9 Nissan Almera Sedan 1.8 10.6 Nissan Primera 1.6 12.0 Nissan Primera 1.8 11.5 Renault Laguna 1.6 11.4 Saab 93 1.8 10.9 Skoda Octavia 1.6 12.2 Skoda Octavia 5 FSi 11.4 Toyota Corolla Sedan 1.6 10.0 Toyota Avensis 1.6 11.3 Toyota Avensis 1.8 10.3 Toyota Prius II 1.5 11.9 VW Jetta 1.6 12.0 VW Passat 1.6 11.7 Volvo S40 1.8 10.8 Αν βρεθείς σε φανάρι με οδηγώντας μια 316 πάντως και το στήσεις με Lada Aquarius, πρόσεξε μην χάσεις αλλαγή γιατί σε έχει... :mrgreen::mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabonis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Διάβασα με προσοχή το θέμα όλο.Τα μαλλιά μου έχουν μείνει μισά.Καταρχήν να δηλώσω τα οχήματα που είχα εως τώρα. Το 2003 πήρα μεταχειρησμένο Opel Astra 14. elegance sedan Το 2004 καινούργο Corolla 1.6 h/b To 2005 καινούργιο Octavia 5 1.6 fsi Εχω οδηγήσει λόγο επαγγέλματος αρκετά απο τα οχήματα του λαού (βγάλε rols-jaguar-mercedes>40.000euro-bmw εκτός απο την 750i ενός μπάρμπα μου ομογενή) μέχρι και 40.000.0000 δρχ και φυσικά τις alfa 147 156 145 146 159 165. Καλά προσπερνάω ασχολίαστο το παλικάρι που σύγκρινε bmw με skoda (ούτε κάν Audi απο Vag!!!!!).Διαφορά τιμής χαοτική και κοινού που απευθήνετε καμία σχέση!!!! Εχω βγάλει λοιπόν το εξής συμπέρασμα βάση όλων των παραπάνω. Το αμάξι είναι ζήτημα υποκειμενικό (τσέπη,ανάγκες,γούστα,γνώσεις κλπ..). Αντικειμενικά να συγκρίνω χοντρικά πχ τα 147 και octavia 5 (μην πεί κανείς καμιά λαλακία οτι είναι άλλη κατηγορία θα το πάθω το εγκεφαλικο...Το octavia 5 βασίζεται στην πλατφόρμα A5 του γκολφ που κυκλοφορεί οπότε είναι ουσιαστικά το jetta με fsi κινητήρες.....Η 159 κατηγορία passat δεν υπάρχει αντίστοιχο στην skoda...) H 147 υπερέχει σε design,απόλυτο streaming (γρήγορη οδήγηση στα όρια),μ@@@@παγίδα (συγνώμη απο τις κυρίες:smile: ),ελαφρά σε επιδόσεις και αίσθηση φρένων (όχι ποιότητα εκεί ο vag είναι 2 γενεές μπροστά απλά χάνει λόγο ''τεχνιτής αίσθησης'') και ενεργητική ασφάλεια (εφόσον υπερισχύει σε απόλυτες επιδόσεις και αίσθηση φρένων..) Η octavia 5 υπερέχει σε ποιότητα κατασκευής-συναρμολόγησης-κύλισης(ταξιδιάρικος χαρακτήρας),τεχνολογία κινητήρα και μηχανικών μερών (ας είναι καλά και πάλι το vag με fsi / dsg / 6η γενειά φένων / ανάρτηση πολαπλών συνδέσμων 5 σημείων / ελάχιστη κατανάλωση / παθητική ασφάλεια....) στο after sales και (πολύ λυπάμαι αν χαλάσω του φίλτατους alfisti) στην διατήρηση στον χρόνο-αξιοπιστία και αξία μεταπώλησης.......... Οφείλω τέλος να παραδεχτώ αν και fun του vag και μέλλος του skoda club οτι οι alfisti και τα κόκκινα (μια alfa που σέβεται τον εαυτό της είναι ΠΑΝΤΑ κόκκινη :twisted: ) ''μωρά τους'' ξεχωρίζουν στο ωραίο φίλο για το στίλ τους..... Υ.Γ.: Γυναικεία ατάκα απίστευτου μωρού-μπαργούμαν ένα βράδυ στην χαλκιδική: εγώ:΅ ''Μωρό πάμε βόλτα παραλλία??'' μωρό: ''Αν δεν έχεις alfa/bmw ξέχνα το......'' :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Απλά να σημειώσω ότι δεν υπερασπίζομαι το Skoda έναντι του BMW που λέει ένας φίλος επειδή έχω Skoda. Στην οικογένεια υπάρχουν ένα Honda Accord 2.0 και ένα Audi A4 1.8T. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι προτιμώ να πάρω ένα αυτοκίνητο θεωρητικά υποδεέστερο αλλά όπως πρέπει να είναι παρά την οικονομική version ενός καλύτερου, να βλέπω στον κατάλογο ένα σωρό αξεσουάρ που το δικό μου δεν έχει και να σέρνομαι και στο δρόμο. sabonis: Το μωρό που αναφέρεις ούτε που το ξανακοίταγα, και Μ6 να είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabonis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 sabonis: Το μωρό που αναφέρεις ούτε που το ξανακοίταγα, και Μ6 να είχα. Ενοείτε.Μόνο ως παράδειγμα είναι άξιο αναφοράς αυτο το μωρο....Μαζί σου 100%.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Σαφέστατα. Γιατί θα είναι καλύτερο αυτοκίνητο. Και δεν κρίνω τα αυτοκίνητα από το αν θα μπω στο μάτι του γείτονα ή με το αν ρίχνει γκόμενες. Γιατί προτιμώ ολοκληρομένο αυτοκίνητο παρά όμορφο καβούκι και από μέσα ένας γέρος που κάνει ποδήλατο. Απλώς δεν έχεις μπει σε BMW... Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, να προτιμάει κάποιος το skoda από την BMW. Το αφήνω ασχολιαστο. Όσο για το πόσο γρήγορη είναι η 16αρα BMW θα σου δώσω το τηλέφωνο από ένα γνωστό μου που έστησε ALFA GT 1.8 και την καινούρια BMW 1.6 με τις έξι ταχύτητες, στην μεγαλύτερη ευθεία στην Ιταλία Ρώμη - Νάπολη και έχασε 500 ευρώ. Ας μη λέμε ότι θέλουμε απλά για να υποστηρίξουμε ένα λάθος που κάναμε στην αγορά αυτοκινήτου. Και επαναλαμβάνω επειδή το έχω κάνει, μπες σε μια BMW 1.6 και σε ένα skoda Xathni 1.8 και πήγαινε με 200 χιλιόμετρα. (θα καταλάβεις τη διαφορά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ενοείτε.Μόνο ως παράδειγμα είναι άξιο αναφοράς αυτο το μωρο....Μαζί σου 100%.... εμμ μια και έχω άλφα και εσείς ούτε να το φτύσετε το μωρώ δεν μου στέλνετε κανένα pm με περισσότερα στοιχεία? :lol: :lol: :lol: παιδιά ατυχής η σύγκριση σκοντα με αλφα (συγνώμη και στον φίλο που τα είπε ωραία)... μιλάμε για οδηγούς με διαφορετικές προτεραιότητες...... καταλαβαίνω την λογική του να πάρεις σκόντα μια και είναι πολύ τίμιο αυτοκίνητο (τιμή προς αυτά που προσφέρει) αλλα ένας αλφίστας ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΣΚΟΝΤΑ!! ούτε corolla ούτε accent.... δεν θέλω να μειώσω αυτά τα αυτοκίνητα αλλα δεν ταιριάζουν στην ψυχολογία του αλφιστα (ισως περισσοτερη καρδιά απο ότι μυαλό) δηλ στο τι ζητάει απο ένα αυτοκίνητο το δικό μου π.χ (αλφα 156 σπορτ) δεν έχει θέση ούτε για καφέ!! αλλα αν βγείς σε έναν δρόμο τύπου καβάλα-αλεξανδρούπολη (εγνατία) ή σέρρες νευροκόπι μέσω βροντούς ή άμφισσα λειβαδειά μέσω δελφών τα ξεχνάς όλα... cuore sportivo το μεν γερμανική και γιαπωνέζικη λογική τα αλλα θυμίζει λίγο τους κολλημένους με τις harley davinson και τους πορομένους της γιαπωνέζικης μηχανής... αντε βγάλε άκρη!! τους αδελφικούς μου χαιρετισμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.