Προς το περιεχόμενο

Il divo

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσοι γνωριζουν αυτο το κουαρτετο, αλλα εγω απο τοτε που ακουσα την μουσική τους, μαγεύτηκα.

Ειναι τρομερα μελωδικα τραγουδια, στην ιταλικη γλωσσα, και οπως βλεπω κανουν διεθνη καρριερα.

Εχει ακουσει κανεις?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τους έχω ακούσει, είναι παληκάρια από διάφορες χώρες. Boyband φτιαγμένο από audition, μόνο που δεν τραγουδάνε ποπ, τραγουδάνε όπερα.

Δημοσ.

Λάθος μου, όχι ακριβώς όπερα, δεν είμαι και ειδική. Τενόροι είναι τα παιδιά και έχουν δώσει ένα οπερα-φίλινγκ σε πιο μοντέρνα τραγούδια (eg. Unbreak my heart)

Δημοσ.

Ειναι πορωμενη η μανα μου με Il Divo. Απο οτι θυμαμαι βγαλαν και ενα Christmas special cd πριν κανα 2μηνο και το καινουργιο τους πριν απο λιγους μηνες. Παντως δεν ειναι για πανω απο 15 λεπτα, κουραζουν αφανταστα. Σε κατι βολτες με το αμαξι που επεμενε να τους ακουσουμε με πιανανε κρισεις πανικου. Αν ειναι για τετοια φαση μουσικης προτιμω το τριο Domingo, Pavarotti, Carreras σε classic ηχους.

Στην Αγγλια ειχαν γινει γνωστοι και οι G4 που κανανε το ιδιο πραμα με τους Il Divo

Δημοσ.

Τους έχω ακούσει, μόνο στη διασκευή του Unbreak my heart μου άρεσαν, άκουσα και τα υπόλοιπα album τους, και το τελευταίο που βγήκε 27/11/06 αλλά όντως με κουράζει το στυλ "όπερα", από φωνές πάντως σκίζουν! Το σωστό να λέγεται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...