Προς το περιεχόμενο

Last Christmas (wham)

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθε χρονο που το ακουω, τετοιες μερες, αναρωτιεμαι τι ειναι αυτο που το κανει τοσο καλο αυτο το τραγουδι. Τοσο μαγικο, τοσο αληθινο.

Εχουν βγει τοσα και τοσα τραγουδια για χριστουγεννα αλλα αυτο φαινεται ικανο να ακουγεται για ολο τον επομενο αιωνα!

Δεν ειναι υπεροχο κομματι?

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτό που λες είναι υποκειμενικό και επειδή στους πιο πολλούς από εμάς είναι συνδεδεμένο με καλές αναμνήσεις κυρίως, λόγω των ημερών, αποκτά τη δύναμη της μαγείας.blink.gif

Ξέρω αρκετούς που δεν αντέχουν στο άκουσμά του...

Τώρα θα μου πεις πως υπάρχουν και αρκετοί που είναι δυστυχισμένοι επειδή έρχονται τα Χριστούγεννα... tongue.gif

Κατά τα άλλα, αντικειμενικά μιλώντας, δεν το βρίσκω ιδιαίτερο τραγούδι. Είναι ένα συμπαθέστατο 80ς popάκι. blink.gif

Μερικές φορές τα τραγούδια αποκτούν δύναμη εξ αιτίας των αναμνήσεων που φέρνουν μαζί τους και όχι επειδή είναι τα ίδια τους εξαιρετικά... blink.gif

Για μένα ας πούμε ένα από τα πιο αγαπημένες μου χριστουγεννιάτικες μελωδίες, από τα παιδικά μου χρόνια, είναι το «White Christmas».

Το προτιμώ από τον Bing Crosby.

Όχι πως το «Last Christmas» δεν έχει κι αυτό μια θέση στο κουτάκι μου... blink.gif

Δημοσ.
Καθε χρονο που το ακουω, τετοιες μερες, αναρωτιεμαι τι ειναι αυτο που το κανει τοσο καλο αυτο το τραγουδι. Τοσο μαγικο, τοσο αληθινο.

Εχουν βγει τοσα και τοσα τραγουδια για χριστουγεννα αλλα αυτο φαινεται ικανο να ακουγεται για ολο τον επομενο αιωνα!

Δεν ειναι υπεροχο κομματι?

Πλέον μαζί με τους υπόλοιπους λόγους που σιχαίνομαι τα χριστούγεννα, είναι και οι συνεχείς ακροάσεις του ποταπού αυτού κωλοτράγουδου.

Δημοσ.
Εγώ το σιχαινόμουνα μέχρι που το άκουσα απο την Ελένη Λουκά και η καρδιά μου σκίρτησε...

Ρε φίλε...

Την ώρα που διάβασα το ποστ σου, έτρωγα πίτσα και παραλίγο να πνιγώ..!

Άψογος!

Δημοσ.

Φανταστείτε Λουκά και Θώδη να λένε ντουέτο το last christmas.

Θα μας γράψει το γκίννες για ως η χώρα που έγινε η μεγαλύτερη μαζική αυτοκτονία και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα.Δεν μας έφτανε από τους wham(καλό αλλά για μέχρι πριν 10 χρόνια) έχουμε και τα γκρέμλινς τώρα να το τσιρίζουν το τραγουδάκι

Δημοσ.
Πλέον μαζί με τους υπόλοιπους λόγους που σιχαίνομαι τα χριστούγεννα, είναι και οι συνεχείς ακροάσεις του ποταπού αυτού κωλοτράγουδου.

Ας μην κρίνουμε με τέτοια σχόλια τις επιλογές, τα ακούσματα και γενικά τα γούστα των άλλων. Νομίζω ότι η Cristina τοποθετήθηκε πολύ καλύτερα.

Δημοσ.
Τελικα ειναι λυπημενο ή χαρουμενο(=g*y) αυτο το τραγουδι?

Προχθες το πέτυχα σε ένα μπαράκι και τα έπινε, αλλα δεν το ρώτησα αν γιόρταζε κάτι ή έπινε για να ξεχάσει.. :-P

Πωπω.. Last christmas, απο τους Wham.:???:

Έχω εκφράσει πολλές φορές την αποψη μου γι αυτό το κομμάτι.

Αν αρχίσω να αναλύω το πόσο μισώ το ίδιο το κομμάτι, ή αυτό που αντιπροσωπεύει, θα σταματήσω μεθαύριο, οπότε ας αρκεστώ στο οτι προτιμώ την ελαφρώς [ες πολύ ελαφρώς] δυνατότερη έκδοση του τραγουδιού απο τους Raunchy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...