Προς το περιεχόμενο

Επανεγκατάσταση γραμματοσειρών.

opticlear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ αρχάς γειά σε όλους και Χρόνια Πολλά.

Πρίν μερικές μέρες αποφάσισα να καθαρίσω λίγο τις γραμματοσειρές μου μια και απο εγκαταστάσεις προγραμμάτων, αλλά και απο πειραματισμούς είχαν φθάσει τις 1916.

Φαίνεται όμως πως πείραξα μερικές απο τις γραμματοσειρές του συστήματος, και αυτό φάνηκε απο τις περίεργες απεικονίσεις διαφόρων παραθύρων. Έκανα σύγκριση με τις γραμματοσειρές του λάπτοπ, τις ξαναπέρασα και νόμισα πώς όλα ήσαν ΟΚ. Κατα 90% διόρθωσα τα οπτικά λάθη. Εξακολουθώ όμως να βλέπω ¨περίεργα bold fonts¨ σε διάφορα προγράμματα και ΠΑΝΤΑ σε παράθυρα που αναδύονται επικοινωνίας . π.χ ¨Ναι Οχι Ακυρο¨ η σε αναφορές σφαλμάτων. Προφανώς τάχω θαλασσώσει. :confused: Και ερωτώ.

Πως μπορεί κάποιος να επανα-εγκαταστήσει τις γραμματοσειρές που μπήκαν με την εγκατάσταση των Windows XP Pro.?? Φυσικά λύσεις του τύπου φορμάτ και τέτοια δεν υπάρχει περίπτωση, μια και του να κάνω connections & activations σε όλα τα προγράμματα (ναι είναι νόμιμα όλα) θα μου πάρει πολύ μα πολύ χρόνο.

Καμια ιδέα έχει κανείς,.?? Το έχει πάθει κανείς άλλος.??

αυτά, καλοδεχούμενη κάθε απάντηση,

και πάλι Χρόνια Πολλά και με το καλό το 2007.

:)

Χρήστος

Δημοσ.

α)δοκίμασε να αλλαξεις theme

β)στο ιδιο μενου πηγαινε για προχωρημενους.εκει μπορεισ χειροκινητα να αλλαξεις τα παντα οσον αφορα γραμματοσειρεις κλπ...

αλλοι τροποι δεν μου ρχονται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...